- 25 Nisan 2018
- 1.451
- 5.061
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.821
Geçen gün de eşim birinci sayfada senin hedefini görmüş oooo iyiymiş hedef diyorBasligi iyice Bdv ye cevirmeden ekonomi konularina donuyorum, esim haftalik market alisverisimizi yapti, 72$ tutmus.
Kmsl Hnd senin tarifle adana yaptim, tesekkur ederiz begendik. Esime Adanali arkadasimdan tarif aldim dedim, senin Adanali arkadasin mi var diyor, evet yazisiyoruz ya ekonomi basliginda dedim.
Ahahahahhah afiyet olsun canım benimBasligi iyice Bdv ye cevirmeden ekonomi konularina donuyorum, esim haftalik market alisverisimizi yapti, 72$ tutmus.
Kmsl Hnd senin tarifle adana yaptim, tesekkur ederiz begendik. Esime Adanali arkadasimdan tarif aldim dedim, senin Adanali arkadasin mi var diyor, evet yazisiyoruz ya ekonomi basliginda dedim.
Ayyyyy eşin okuyor muGeçen gün de eşim birinci sayfada senin hedefini görmüş oooo iyiymiş hedef diyor
EvetAyyyyy eşin okuyor mu
Benim kayinvalidem iyidir, evini birakip kadin yanimiza torun bakmaya geldi, pandemiden dolayi oglan da okula gidemiyor, ben de ise dondum bu hafta, kadinin yuku artti, en azindan haftasonu uzatsin ayaklarini dinlensin istiyorum. Cocuk bakmak cok zor, insanin kendi cocuguna bazen tahammulu kalmiyor.Zeynep Gulru Canım sen kibarlık yapmışsın maşallah sana, sonu da tatlıya bağlanmış :)
Ben de şimdi sen yazınca anımsadım, normalde pandemi nedeniyle misafirliğe gitmiyoruz biz de. Ama kızım ablasını çok özledi diye, kayınbiraderime gittiler eşim ve kızım. Ben de çarşı dönüşü bir kahve içimlik uğradım. Kv oradaymış, cümle arasında bana sen de benim küçüğü doğurduğum gibi 6. 5 ayda doğurursun bunu dedi
Normalde sorumluluk almaz, destek olmaz ama eğlenceli kadındır, zamanında kendi kv sinden çok çekmiş gelinlerini sevemiyor, nasıl iyi geçinilir bilmiyor gibi anlıyorum ve beklentiye girmiyorum ama bu çocuk mevzularında bazen tutuyor patavatsızlığı bir anda çıkıveriyor içinden
Sagolsun, dolar kazaninca oyle oluyor, asil hedefim Turkiye'de harcamak, tabii bir kismini.Geçen gün de eşim birinci sayfada senin hedefini görmüş oooo iyiymiş hedef diyor
Benim kayinvalidem iyidir, evini birakip kadin yanimiza torun bakmaya geldi, pandemiden dolayi oglan da okula gidemiyor, ben de ise dondum bu hafta, kadinin yuku artti, en azindan haftasonu uzatsin ayaklarini dinlensin istiyorum. Cocuk bakmak cok zor, insanin kendi cocuguna bazen tahammulu kalmiyor.
Senin kayinvalide ne demek istedi orada, laf carpmis ama. Ya iste insanlar farkli farkli, benimki de biz cektik siz cekmeyin kafasinda.
Kendisi 3.çocuğuna 6.5 aylıkken doğum yaptı sanırım bana da temennisi bu oldu 5 aylık hamileyim ben de
İçinden bazen anne değil de bir kadın çıkıyor, eltimle daha çalkantılılar, beni kendi çok istedi ben sevdiği geliniyim güya
Bir de benim bir talebim hiç olmadı, evlenirken de sonrasında da çok şükür. Birikim yapıyor olmam, her şeyin azına kanaat ediyor olmam, hiç Bir şey talep etmiyor olmam bana dokunmasını da engelliyor biraz. Gemelde kimseden özellikle kvde hiç talepte bulunmuyorum, bulunsam eğlenceli tarafını da göremezdim sanırım, çok şükür günümüze.
Anladim simdi, oyle temenni mi olur ya. En guzeli her seyi kendin yapmak, kimseye minnet etmezsin. Ben cocuk konusunda gerek annem olsun gerek kayinvalidem olsun onlara mahcup oluyorum sanki, kendileri istiyor gelmeyi biz teklif etmedik ama uzuluyorum, ailem bile olsa baskalarina muhtac olmak zor geliyor ama bebegi de baskasina emanet edemem.Kendisi 3.çocuğuna 6.5 aylıkken doğum yaptı sanırım bana da temennisi bu oldu 5 aylık hamileyim ben de
İçinden bazen anne değil de bir kadın çıkıyor, eltimle daha çalkantılılar, beni kendi çok istedi ben sevdiği geliniyim güya
Bir de benim bir talebim hiç olmadı, evlenirken de sonrasında da çok şükür. Birikim yapıyor olmam, her şeyin azına kanaat ediyor olmam, hiç Bir şey talep etmiyor olmam bana dokunmasını da engelliyor biraz. Gemelde kimseden özellikle kvde hiç talepte bulunmuyorum, bulunsam eğlenceli tarafını da göremezdim sanırım, çok şükür günümüze.
Teşekkür ederim canım.darısı başına. Babamın üstüne ama senin dediler bende oturacağım.Güle güle oturunDarısı basıma inş Kendi evinizmi canım tadilat yaptırıyorsunuz?
Çok teşekkür ederim canım :)Suveybe13 güle güle, sağlıkla, huzurla oturun inşallah canım
Bana böyle masraflar daha kolay ödeniyor gibi geliyor neden bilmiyorum ama
Çok yumuşak davranıyorsun bence.Kahvaltıya gitmiş mangal ne oluyor tüm gün onlarla gezecek.Ben olsam izin vermem.Kizlar oglanlardan daha akilli olur tezini çürüttü benim kiz bugun. Uykusu var gözler gidiyor ama inatla uyumak istemiyor. Biri beni zorla uyutmaya çalışsa keşke ayaklarına kapanırim. Eşim beyefendide 10 a kadar uyudu sonrada arkadaşına kahvaltıya gitti ordanda mangala gidecekler. Eve gelince de kendi dünyasıyla meşgul olur her zamanki gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?