Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Basligi iyice Bdv ye cevirmeden ekonomi konularina donuyorum, esim haftalik market alisverisimizi yapti, 72$ tutmus.
Kmsl Hnd senin tarifle adana yaptim, tesekkur ederiz begendik. Esime Adanali arkadasimdan tarif aldim dedim, senin Adanali arkadasin mi var diyor, evet yazisiyoruz ya ekonomi basliginda dedim.

Gerildim yA hiç birşeye yetişemiyorum nedense . Abi bebek ilaçlarını içmek istemiyor . Uyutacaktım dalamadı bende ilacını vereyim dedim üstü başı her yeri ilaç tabi eşimden yardım istedim gerildik . Bana diyor ki çocuğa niye kızıyorsun . Ya tamam ama inanılmaz gerildim emzirmeye çalışıyorum ek gıda vermeye çalışıyorum günde kaç kez üst değişiyoruz sayamıyorum gerildim artık çok biliyorsan hafta sonu bir gün full sen bak dedim bana bakarım diyor hıııı bakarsın allahım yarabbim uçak biletime bak al kafa dinlemeye gidiyorum dedim artık

Geçen gün de eşim birinci sayfada senin hedefini görmüş oooo iyiymiş hedef diyor

Ahahahahhah afiyet olsun canım benim

Eşim çok sık yapar küçük kızım bile bayılarak yer

Benim kayinvalidem iyidir, evini birakip kadin yanimiza torun bakmaya geldi, pandemiden dolayi oglan da okula gidemiyor, ben de ise dondum bu hafta, kadinin yuku artti, en azindan haftasonu uzatsin ayaklarini dinlensin istiyorum. Cocuk bakmak cok zor, insanin kendi cocuguna bazen tahammulu kalmiyor.

Senin kayinvalide ne demek istedi orada, laf carpmis ama. Ya iste insanlar farkli farkli, benimki de biz cektik siz cekmeyin kafasinda.

Kendisi 3.çocuğuna 6.5 aylıkken doğum yaptı sanırım bana da temennisi bu oldu 5 aylık hamileyim ben de

İçinden bazen anne değil de bir kadın çıkıyor, eltimle daha çalkantılılar, beni kendi çok istedi ben sevdiği geliniyim güya

Bir de benim bir talebim hiç olmadı, evlenirken de sonrasında da çok şükür. Birikim yapıyor olmam, her şeyin azına kanaat ediyor olmam, hiç Bir şey talep etmiyor olmam bana dokunmasını da engelliyor biraz. Gemelde kimseden özellikle kvde hiç talepte bulunmuyorum, bulunsam eğlenceli tarafını da göremezdim sanırım, çok şükür günümüze.

Ama eğer kv değilse çok tatlı dilli, yardımsever bir insandır gerçekten. Evlenmeden önce bize geldiklerinde çok keyif alırdım, sohbetinden. Kv kimliği sıkıntılı yalnızca. Allah iyilik versin. Benim annem de kvsinden çok çekmiş bir insan ama gelinimize benden daha çok annedir. Hayattan ne aldığın önemli.

Anladim simdi, oyle temenni mi olur ya. En guzeli her seyi kendin yapmak, kimseye minnet etmezsin. Ben cocuk konusunda gerek annem olsun gerek kayinvalidem olsun onlara mahcup oluyorum sanki, kendileri istiyor gelmeyi biz teklif etmedik ama uzuluyorum, ailem bile olsa baskalarina muhtac olmak zor geliyor ama bebegi de baskasina emanet edemem.

Kizlar oglanlardan daha akilli olur tezini çürüttü benim kiz bugun. Uykusu var gözler gidiyor ama inatla uyumak istemiyor. Biri beni zorla uyutmaya çalışsa keşke ayaklarına kapanırim. Eşim beyefendide 10 a kadar uyudu sonrada arkadaşına kahvaltıya gitti ordanda mangala gidecekler. Eve gelince de kendi dünyasıyla meşgul olur her zamanki gibi.

Çok yumuşak davranıyorsun bence.Kahvaltıya gitmiş mangal ne oluyor tüm gün onlarla gezecek.Ben olsam izin vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…