- 11 Mart 2013
- 33.749
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.841
Bence de benim eşim 1 saat dışarı çıksa gelse 40 kez özür diliyor o konuda hakkını yiyememÇok yumuşak davranıyorsun bence.Kahvaltıya gitmiş mangal ne oluyor tüm gün onlarla gezecek.Ben olsam izin vermem.
Izin istemiyorki zaten kafasına göre plan yapıyor. Dünde bana diyorki benim gibi biriyle evlendigine dua et ben olmasam kim çeker senin kahrini. Icimden dedim dogru senin gibi bir adama akli kıt biri lazimki gul gibi gecinip gidesiniz. Ne sen onun kahrini cekerdin ne o senin. Imtihan dunyasi iste sabir cekip duruyorum bakalim ne olacak bu isin sonu.Çok yumuşak davranıyorsun bence.Kahvaltıya gitmiş mangal ne oluyor tüm gün onlarla gezecek.Ben olsam izin vermem.
Benim esimin kalbi taslasmis o konuda. Merhamet adına birşey yok. Benim ne zorluklar çektiğim umrunda bile değil. Bazen şeytan diyor al çocuklarını bas git buralardan ne hali varsa görsün. Neyse konuyu çokta dağıtmak istemiyorum.Bence de benim eşim 1 saat dışarı çıksa gelse 40 kez özür diliyor o konuda hakkını yiyemem
Hayır 2 bebe var evde onları gezmeğe çıkarınca annesine atıp kaçıyor çok rahat bir tip gerçekten.Benimki ilk evlendiğimiz yıl arkadaşlarıyla çıkardı gece bazen nasıl sinir olurdum.Bakalım gelince neler olacak Bizimde.Cok kafamı bozarsa bende çıkarım kendi kendime giderim en kötüIzin istemiyorki zaten kafasına göre plan yapıyor. Dünde bana diyorki benim gibi biriyle evlendigine dua ben olmasam kim çeker senin kahrini. Icimden dedim dogru senin gibi bir adama akli kıt biri lazimki gul gibi gecinip gidesiniz. Ne sen onun kahrini cekerdin ne o senin. Imtihan dunyasi iste sabir cekip duruyorum bakalim ne olacak bu isin sonu.
Şimdi dün seni pikniğe götürdü ya tamam bugün kendisine hak görüyor onu.Arada çıkar hakkı insan değişilik istiyor ama hep adamlar çıkıyor kadınlar evde çocuk beklemece.Huyu öyleyse çokta birsey yapamazsın huzursuzluk çıkar boşuna çocuklar etkilenir.Allah yardımcın olsun.Benim esimin kalbi taslasmis o konuda. Merhamet adına birşey yok. Benim ne zorluklar çektiğim umrunda bile değil. Bazen şeytan diyor al çocuklarını bas git buralardan ne hali varsa görsün. Neyse konuyu çokta dağıtmak istemiyorum.
Kafası tamda öyle çalışıyor. Günde beş vakit namaz kılıyor kuran okuyor ama kalbinde merhamet yok. Geçen gün kızı verdim bi 20 dkk oyala dedim banyoya gireceğim çıktım üzerimde havlu sirilsiklagim aldı kızı neredeyse fırlatacaktı üstüme al şunu deli etti beni dedi. Küçücük bebeğe bir sürüde hakaret etti. Neymiş ağlıyormuş yatmıyormuş. 20 dkk bile tahammülü yok ben 7/24 içindeyim ama. Allah biliyor onunla evlendigime ne kadar pisman oldugumu tasima su ile degirmen döndürmeye çalışıyorum bir yerde patlak vereceğim ama nerde ne zaman bilmiyorum.Şimdi dün seni pikniğe götürdü ya tamam bugün kendisine hak görüyor onu.Huyu öyleyse çokta birsey yapamazsın huzursuzluk çıkar boşuna çocuklar etkilenir.Allah yardımcın olsun
canim bende onu diyecektim yalnız gitsen ben gittim kaç kere eşinde izin alınca gelir yada annen felan gelseydi onla birlikte giderdinizGerildim yA hiç birşeye yetişemiyorum nedense . Abi bebek ilaçlarını içmek istemiyor . Uyutacaktım dalamadı bende ilacını vereyim dedim üstü başı her yeri ilaç tabi eşimden yardım istedim gerildik . Bana diyor ki çocuğa niye kızıyorsun . Ya tamam ama inanılmaz gerildim emzirmeye çalışıyorum ek gıda vermeye çalışıyorum günde kaç kez üst değişiyoruz sayamıyorum gerildim artık çok biliyorsan hafta sonu bir gün full sen bak dedim bana bakarım diyor hıııı bakarsın allahım yarabbim uçak biletime bak al kafa dinlemeye gidiyorum dedim artık
Aynı inan bide bağırır çocuklara ihtiyaçlarını gidermek yerine söylenir dururHerkese günaydın. Kızlar size bir sorum olacak. Çocuklarınız huysuzluk yaptığında esiniz gelip kendi başına el atiyor mu? Ben eşimi uyarmayana kadar gelipte bir el atmaz kolay kolay. Ikiside kucuk bazen ikisi birden huysuzluk yapiyor bazen birinin ihtiyacini gorurken oteki durmuyor. Sürekli gidip yardım istemem gerekiyor kendisinden ve benim artık sabrım tükeniyor bu konuda. Kendisine bir kaç kez söylememe rağmen hala aynı gel soyle diyor ee sen kendin görmüyormusun diyorum sen gelip yardım istesen ne olur diyor o kargasanin içinde gidip beyfendiden rica edeceğim oda lütufta bulunup yardım edecekanormallik bendemi bu adamdami vallahi çözemedim. Etrafimda normal insan yok yeminle.
Patladığında bir süre değişiyor gibi oluyorlar sonda yine aynı görev paylaşımı yap eve gelince kızla sen oğlanla babası ilgilensin çişiydi yemeğiydi bu yapmazsan çok yıpranırsın ona bişey olmaz ben küçük kızımın birçok şeyini eşime yaptırdım kızımda alıştı bişey isterken babasından istiyor sorun büyük kızım çok nazlı beni çok yoruyor herşeye ağlıyorKafası tamda öyle çalışıyor. Günde beş vakit namaz kılıyor kuran okuyor ama kalbinde merhamet yok. Geçen gün kızı verdim bi 20 dkk oyala dedim banyoya gireceğim çıktım üzerimde havlu sirilsiklagim aldı kızı neredeyse fırlatacaktı üstüme al şunu deli etti beni dedi. Küçücük bebeğe bir sürüde hakaret etti. Neymiş ağlıyormuş yatmıyormuş. 20 dkk bile tahammülü yok ben 7/24 içindeyim ama. Allah biliyor onunla evlendigime ne kadar pisman oldugumu tasima su ile degirmen döndürmeye çalışıyorum bir yerde patlak vereceğim ama nerde ne zaman bilmiyorum.
Benim oğlumda herşeye ağlar. Zor bir çocuk olduğu için çok yıpratıyor beni. Kızda daha 6 aylik sürekli ilgi istiyor. Ikisini birden idare etmek çok zor. Eşim bağıran çağıran bir tip degil normalde ama inanılmaz bencil. Hep kendi istekleri kendi ihtiyaçları kendi öncelikleri on planda. Kimin ne yaşadığı umrunda değil. Ona birşey yaptırmak için jandarma gibi basında dikilmek gerekiyor. Birşeyleri anlayabilmesi için sürekli kendimi birşeyleri anlatmaya çalışırken buluyorum. Sakin görünüyor ama inanılmaz zor bir yapisi var.Patladığında bir süre değişiyor gibi oluyorlar sonda yine aynı görev paylaşımı yap eve gelince kızla sen oğlanla babası ilgilensin çişiydi yemeğiydi bu yapmazsan çok yıpranırsın ona bişey olmaz ben küçük kızımın birçok şeyini eşime yaptırdım kızımda alıştı bişey isterken babasından istiyor sorun büyük kızım çok nazlı beni çok yoruyor herşeye ağlıyor
İnşallah canım. Hayırlı olsunKızlar kızlar ben çok mutluyum.Girişe gel yalnız biliyorsunuz krediler düşünce burda ev mevzuları konuşulmuştu bizde düşünüyorduk ama peşinatımız eksik. Dolayısıyla ev alamıyoruz. Dün kayınvalidemlere gittik, kayınpeder ev alamıyorsanız araba alın ben destek olayım size dedi. Sanırım araba alacağız. He ev alsaydık yine kayınpederim destek olacaktı ama onunlada peşinat çıkışmıyordu malesef. Sonunda arabamız olacak. Bir yere gideceğimiz zaman hep babasından isterdik arabayı, eşimin annesi çok gezmeyi sever. Doğumdan beri araba bizdeydi çok bunalmış. Gerçi virüs var nereye gideceksin diyorum ormana pikniğe giderim diyor. Ee kendi arabası olduğu içinde birşey diyemiyor insan. Oysaki ne güzel eşim arabayla gidip geliyordu işe kimseye temas etmeden. Gezme uğruna arabayı aldılar bizden böyle bir ortamda. Neyse destek çıkıyor sonuçta önemli olanda o. Bakalım inşallah yakın zamanda alacağız. Ev değil araba almak varmış kısmetimizde yani.
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden bu zamansa araba almakta büyük bir yatırım vallahi. Hem yatırım hem ihtiyaç. Sevindim sizin adınızaKızlar kızlar ben çok mutluyum.Girişe gel yalnız biliyorsunuz krediler düşünce burda ev mevzuları konuşulmuştu bizde düşünüyorduk ama peşinatımız eksik. Dolayısıyla ev alamıyoruz. Dün kayınvalidemlere gittik, kayınpeder ev alamıyorsanız araba alın ben destek olayım size dedi. Sanırım araba alacağız. He ev alsaydık yine kayınpederim destek olacaktı ama onunlada peşinat çıkışmıyordu malesef. Sonunda arabamız olacak. Bir yere gideceğimiz zaman hep babasından isterdik arabayı, eşimin annesi çok gezmeyi sever. Doğumdan beri araba bizdeydi çok bunalmış. Gerçi virüs var nereye gideceksin diyorum ormana pikniğe giderim diyor. Ee kendi arabası olduğu içinde birşey diyemiyor insan. Oysaki ne güzel eşim arabayla gidip geliyordu işe kimseye temas etmeden. Gezme uğruna arabayı aldılar bizden böyle bir ortamda. Neyse destek çıkıyor sonuçta önemli olanda o. Bakalım inşallah yakın zamanda alacağız. Ev değil araba almak varmış kısmetimizde yani.
Teşekkür ederim canım.Hayırlı uğurlu olsun şimdiden bu zamansa araba almakta büyük bir yatırım vallahi. Hem yatırım hem ihtiyaç. Sevindim sizin adınıza
Allah yardımcın olsun canım yaşları yakın, üstüne tak başına bakıyorsun umarım düzene girer herşeyBenim oğlumda herşeye ağlar. Zor bir çocuk olduğu için çok yıpratıyor beni. Kızda daha 6 aylik sürekli ilgi istiyor. Ikisini birden idare etmek çok zor. Eşim bağıran çağıran bir tip degil normalde ama inanılmaz bencil. Hep kendi istekleri kendi ihtiyaçları kendi öncelikleri on planda. Kimin ne yaşadığı umrunda değil. Ona birşey yaptırmak için jandarma gibi basında dikilmek gerekiyor. Birşeyleri anlayabilmesi için sürekli kendimi birşeyleri anlatmaya çalışırken buluyorum. Sakin görünüyor ama inanılmaz zor bir yapisi var.
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanınTeşekkür ederim canım.Aynen öyle, bebekten sonra çok ihtiyaç oluyor özellikle arabaya. Doktoru, hastanesi... Ee birde ortam zaten virüs yüzünden kötü çok işimizi görecek nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?