- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.861
Bende çarşamba başladım ama pek veremedim canın sıkıldı dondurma yiyorum şimdideSelammm kızlar eve geçtik
Dışardan yemek söyledik 80 tl
Yarın diyete başlıyorum bakalım
Canım çok yeni daha pes etmeBende çarşamba başladım ama pek veremedim canın sıkıldı dondurma yiyorum şimdide
Benimde kara gün yarın bakalım kaç kilo olmuşum senden eksik yanım yokturevdeki baskül sürekli farklı tartiyirdu gittim şok a bu hafta xiaomi nim akıllı baskül geliyordu 120 liraya onu aldım fiyat uygun akıllı tartılıra gore.
telefona indirdim uygulamayı.
Kmsl Hnd 78 kiloymusum
Ay bende aralıklı oruç yapıyorum.Selammm kızlar eve geçtik
Dışardan yemek söyledik 80 tl
Yarın diyete başlıyorum bakalım
İnşallah canım, sağolHayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın
yanlıştır o yaevdeki baskül sürekli farklı tartiyirdu gittim şok a bu hafta xiaomi nim akıllı baskül geliyordu 120 liraya onu aldım fiyat uygun akıllı tartılıra gore.
telefona indirdim uygulamayı.
Kmsl Hnd 78 kiloymusum
Aynen iddiaya girdiğimde incecik pijama la tartılıyordum :)yanlıştır o yatartılmanın incelikleri vardır bak sabah uyanıyoruz önce biraz hareket ediyoruz sonra lavaboya gidiyoruz sonra don mon ne varsa çıkarıp tartılıyoruz bak esofman altı diye geçme net +400 gram
valla pijama da çıkabilirAynen iddiaya girdiğimde incecik pijama la tartılıyordum :)
Onu denemedim ama denenebilir tabi aradaki gramla kaybedilecek gibiyse gidip saçımıda kestiririm demiştim geçen yıl 1 ay 11 kg vermiştimvalla pijama da çıkabilir
Katılıyorum canımyanlıştır o yatartılmanın incelikleri vardır bak sabah uyanıyoruz önce biraz hareket ediyoruz sonra lavaboya gidiyoruz sonra don mon ne varsa çıkarıp tartılıyoruz bak esofman altı diye geçme net +400 gram
aa bak saç hiç aklıma gelmemiştiOnu denemedim ama denenebilir tabi aradaki gramla kaybedilecek gibiyse gidip saçımıda kestiririm demiştim geçen yıl 1 ay 11 kg vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?