Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biberli yogurt yedim ama karnım çok şiş rahatsız edici şekilde o inse biraz rahatlarım
canım saf yeşil çay limon ve maden suyu biraz su inanılmaz şişliği gideriyo dukan birası diye arattırıp tam ölçülerini bulabilirsin bende yapcam yeşil çay alıp

canım saf yeşil çay limon ve maden suyu biraz su inanılmaz şişliği gideriyo dukan birası diye arattırıp tam ölçülerini bulabilirsin bende yapcam yeşil çay alıp
1.5 lt su 1 sise soda yarım limon 3 sallama yesil cay bunu gunluk iciyorsunuz bende deneyecegim

1.5 lt su 1 sise soda yarım limon 3 sallama yesil cay bunu gunluk iciyorsunuz bende deneyecegim

Tamam yarın denerim güzel haberleri akşam paylaşırım yarın sabah tartılayım bakalım kaç kiloyum sabah 70.4 tüm

Regli olacağım bugün yarın ona yoruyorum bu artışı yarın aynısını yapıp tartilacagim

İyi geceler kızlar
strawberry_cake inan ki senin için çok üzülüyorum ya tek başına mücadele ediyorsun adam bencillik abidesi sanki ya
Allah’ıma şükürler olsun eşim her konuda yardımcı bana uyuyor şu an gidip bir öpeyim
İssssssyaaaaaaaaaaaaan diye bağır bir gün benim burdan bagırasım geldi

Selam kızlar,
Sabah 5.30 da kalktık, kahvalti hazırladım yedik içtik. Turkiye'deki arkadaslarimla grup konuşması yaptık çok iyi geldi.

Birer küçük kavanoz çilek, kayisi ve yaban mersini reçeli yaptım. Kizima kayisi kompostosu yaptım.
Evde sebze meyve enflasyonu oldu, Eşime dedim ki bir hafta mecburi salata diyetine gircez

Makarna ve brokoli haşladım yoğurt ve soslarla yedik. Iki ana iki ara ogun yapıyoruz.
Abur cubur işini azaltmaya karar verdik cok tüketiyoruz. Cay kahve ile Halley, çikolatalı gofret, cokonat, kremalı buskivi coook seviyorum emziriyorum diye de hic sinirlamamistim kendimi

çayla halleyde çok güzel oluyo ama valla

İyi geceler kızlar

ben de bugün akşam biraz bozdum beslenmemi. Neden çünkü regl geliyor aşırı bir tatlı isteği var :) yarın sabah detoks suyuyla başlayacağım güne.

Bugünün harcaması 125 tl Migros siparişi
(indirimde ürünler vardı stokluk aldım. Biraz da normal ihtiyaçlar)

vernel yumuşatıcı , unibaby şampuan, 5 kg toz şeker, muz, domates,salatalık,hurma,leblebi,avokado.

market harcaması 50 tl ( bir paket sigara,iki paket hindi füme,göbek salata, yarım kilo siyah yarım kilo yeşil zeytin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…