- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.881
Canim yogurda yulaf koy ye hem hafif rahatsız etmiyor hem de tok tutuyorBiberli yogurt yedim ama karnım çok şiş rahatsız edici şekilde o inse biraz rahatlarım
canım saf yeşil çay limon ve maden suyu biraz su inanılmaz şişliği gideriyo dukan birası diye arattırıp tam ölçülerini bulabilirsin bende yapcam yeşil çay alıpBiberli yogurt yedim ama karnım çok şiş rahatsız edici şekilde o inse biraz rahatlarım
1.5 lt su 1 sise soda yarım limon 3 sallama yesil cay bunu gunluk iciyorsunuz bende deneyecegimcanım saf yeşil çay limon ve maden suyu biraz su inanılmaz şişliği gideriyo dukan birası diye arattırıp tam ölçülerini bulabilirsin bende yapcam yeşil çay alıp
1.5 lt su 1 sise soda yarım limon 3 sallama yesil cay bunu gunluk iciyorsunuz bende deneyecegimcanım saf yeşil çay limon ve maden suyu biraz su inanılmaz şişliği gideriyo dukan birası diye arattırıp tam ölçülerini bulabilirsin bende yapcam yeşil çay alıp
Bende yarin başlayım diyete inşallah1.5 lt su 1 sise soda yarım limon 3 sallama yesil cay bunu gunluk iciyorsunuz bende deneyecegim
Denedim ama yiyemedim sütle pişirdim meyve dogradım yok olmadı yutamadımCanim yogurda yulaf koy ye hem hafif rahatsız etmiyor hem de tok tutuyor
Tamam yarın denerim güzel haberleri akşam paylaşırım yarın sabah tartılayım bakalım kaç kiloyum sabah 70.4 tümcanım saf yeşil çay limon ve maden suyu biraz su inanılmaz şişliği gideriyo dukan birası diye arattırıp tam ölçülerini bulabilirsin bende yapcam yeşil çay alıp
Sütle bende sevmedim yogurtla sevdimDenedim ama yiyemedim sütle pişirdim meyve dogradım yok olmadı yutamadım
Regli olacağım bugün yarın ona yoruyorum bu artışıyanlıştır o yatartılmanın incelikleri vardır bak sabah uyanıyoruz önce biraz hareket ediyoruz sonra lavaboya gidiyoruz sonra don mon ne varsa çıkarıp tartılıyoruz bak esofman altı diye geçme net +400 gram
no no nooo yarin asla tartılmıyosuun regl bitiminin 2. gününe kadar tartı yokRegli olacağım bugün yarın ona yoruyorum bu artışıyarın aynısını yapıp tartilacagim
Naaıl beslendin peki güzel kilo verdin miAy bende aralıklı oruç yapıyorum.Pazartesileri diyete başlama günü umarım istikrarlı olur canım.
Aynı benim kız gibisin çok seviyorno no nooo yarin asla tartılmıyosuun regl bitiminin 2. gününe kadar tartı yok
benim oğlandan öğrendim bende 2 yaşından beri no no nooNaaıl beslendin peki güzel kilo verdin mi
Aynı benim kız gibisin çok seviyor
No no nooo demeyi
tamam canım hadi bismillah hep birlikte başlıyoz bakalimTamam yarın denerim güzel haberleri akşam paylaşırım yarın sabah tartılayım bakalım kaç kiloyum sabah 70.4 tüm
çayla halleyde çok güzel oluyo ama vallaSelam kızlar,
Sabah 5.30 da kalktık, kahvalti hazırladım yedik içtik. Turkiye'deki arkadaslarimla grup konuşması yaptık çok iyi geldi.
Birer küçük kavanoz çilek, kayisi ve yaban mersini reçeli yaptım. Kizima kayisi kompostosu yaptım.
Evde sebze meyve enflasyonu oldu, Eşime dedim ki bir hafta mecburi salata diyetine gircez
Makarna ve brokoli haşladım yoğurt ve soslarla yedik. Iki ana iki ara ogun yapıyoruz.
Abur cubur işini azaltmaya karar verdik cok tüketiyoruz. Cay kahve ile Halley, çikolatalı gofret, cokonat, kremalı buskivi coook seviyorumemziriyorum diye de hic sinirlamamistim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?