Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Naaıl beslendin peki güzel kilo verdin mi

Aynı benim kız gibisin çok seviyor
No no nooo demeyi
Valla ben 1 hafta önce başladım daha. Emziriyorum üstelik 2 aylık anneyim. Kilo verdin mi diye sorarsan tartılmadım çünkü regl olmuştum, 2 gün oluyor biteli. 1 hafta daha yapıp öyle tartılıcam çünkü şişlik vs kilo vermemiş olursam moralim bozulur bırakırım

Ne çabuk regl olmuşsun ben olmadım daha ama bir rahatsızlık hissediyorum regl olsam iyi olur gibi

Ne çabuk regl olmuşsun ben olmadım daha ama bir rahatsızlık hissediyorum regl olsam iyi olur gibi
Sorma sinir oldum bende şöyle bir 6 ay falan daha olmasaydım keşke 40.gün kontrole gittiğimde doktor söylemişti yumurtaların çok fazla regl olursun yakında dikkat et hamile kalma diye. Gerçektende öyle oldu

Sorma sinir oldum bende şöyle bir 6 ay falan daha olmasaydım keşke 40.gün kontrole gittiğimde doktor söylemişti yumurtaların çok fazla regl olursun yakında dikkat et hamile kalma diye. Gerçektende öyle oldu
Bende aynen öyle oldum işte

Günaydın ödemeler yapılmaya başlandı . Bu ay arabaya biraz masraf yapacağız eşim muayenesini yaptırmaya götürdü 500 gider . Lastik alacağız, pasta cila ( keyfi bir harcama olacak ben istedim ) birde sağ ön lastiğin bilyası mı ne varmış o değişecek. Biraz eksi hesaptan kullanırız ben her ay 500 filan bırakıp orayı kapatırım dedim kredi kartımız olmadığı için taksit olmuyor doğal olarak

Bir yandan iyi aslında olmayanlarda çok şiştik, rahatsız oluyoruz falan diyorlar ama ne güzel alışmıştık olmamaya rahattı böyle yani hele sıcakta ped takmak hiç özlenmemişti yani
Ben olduktan sonra süt miktarım azaldı

Aaa bişey diyim mi benimde bir kaç gündür az gibi geliyordu bana bundan dolayı mı ya? Ya çok üzülürüm öyleyse.
Ben kendimi yerden yere attım ama çözüm olmadı tam 60 günlüktü bebek arka arkaya birkaç kez adet oldum 10 güne bir oluyordum bol su iç düzgün beslen üzülme ben çok üzüldüm bebek sonra mama yemedi benim stresten daha da kötü oldum . Mecbur ek gıdaya erken başladım. Hormanlar birbirini baskılıyor bence ondan böyle oluyor

Ben bu ara stres yaptım biraz ona bağlamıştım. Valla artık hiç birşeyi takmıcam kafaya. Ek gıdaya ne kadarlıkken başladın canım?

Ben bu ara stres yaptım biraz ona bağlamıştım. Valla artık hiç birşeyi takmıcam kafaya. Ek gıdaya ne kadarlıkken başladın canım?
Valla bebek 23 Aralık doğumlu 1 mayısta başlamışım galiba dün gece resimlere bakarken fark ettim. Çok mecbur kalmıştım Allah kimseye bu stresi yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…