- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.901
Halleyin bir de bogurlenlisi mi ne cikmis, burdaki markete gelmisti, Turkiye'de coktan cikmistir da burada yeni gordum begendim.çayla halleyde çok güzel oluyo ama valla
Valla öyle, 5 e kadar yolu varçayla halleyde çok güzel oluyo ama valla
Valla ben 1 hafta önce başladım daha. Emziriyorum üstelik 2 aylık anneyim. Kilo verdin mi diye sorarsan tartılmadım çünkü regl olmuştum, 2 gün oluyor biteli. 1 hafta daha yapıp öyle tartılıcam çünkü şişlik vs kilo vermemiş olursam moralim bozulur bırakırımNaaıl beslendin peki güzel kilo verdin mi
Aynı benim kız gibisin çok seviyor
No no nooo demeyi
Ne çabuk regl olmuşsun ben olmadım daha ama bir rahatsızlık hissediyorum regl olsam iyi olur gibiValla ben 1 hafta önce başladım daha. Emziriyorum üstelik 2 aylık anneyim. Kilo verdin mi diye sorarsan tartılmadım çünkü regl olmuştum, 2 gün oluyor biteli. 1 hafta daha yapıp öyle tartılıcam çünkü şişlik vs kilo vermemiş olursam moralim bozulur bırakırım
Sorma sinir oldum bende şöyle bir 6 ay falan daha olmasaydım keşkeNe çabuk regl olmuşsun ben olmadım daha ama bir rahatsızlık hissediyorum regl olsam iyi olur gibi
Bende aynen öyle oldum işteSorma sinir oldum bende şöyle bir 6 ay falan daha olmasaydım keşke40.gün kontrole gittiğimde doktor söylemişti yumurtaların çok fazla regl olursun yakında dikkat et hamile kalma diye. Gerçektende öyle oldu
Bir yandan iyi aslında olmayanlarda çok şiştik, rahatsız oluyoruz falan diyorlar ama ne güzel alışmıştık olmamaya rahattı böyle yaniBende aynen öyle oldum işte
Ben olduktan sonra süt miktarım azaldıBir yandan iyi aslında olmayanlarda çok şiştik, rahatsız oluyoruz falan diyorlar ama ne güzel alışmıştık olmamaya rahattı böyle yanihele sıcakta ped takmak hiç özlenmemişti yani
Aaa bişey diyim mi benimde bir kaç gündür az gibi geliyordu bana bundan dolayı mı ya? Ya çok üzülürüm öyleyse.Ben olduktan sonra süt miktarım azaldı
Ben kendimi yerden yere attım ama çözüm olmadı tam 60 günlüktü bebek arka arkaya birkaç kez adet oldum 10 güne bir oluyordum bol su iç düzgün beslen üzülmeAaa bişey diyim mi benimde bir kaç gündür az gibi geliyordu bana bundan dolayı mı ya? Ya çok üzülürüm öyleyse.
Ben bu ara stres yaptım biraz ona bağlamıştım. Valla artık hiç birşeyi takmıcam kafaya. Ek gıdaya ne kadarlıkken başladın canım?Ben kendimi yerden yere attım ama çözüm olmadı tam 60 günlüktü bebek arka arkaya birkaç kez adet oldum 10 güne bir oluyordum bol su iç düzgün beslen üzülmeben çok üzüldüm bebek sonra mama yemedi benim stresten daha da kötü oldum . Mecbur ek gıdaya erken başladım
Denemedim bide öyle denicem acaba bizim yogurt lar köyden geliyor baya yağlı ondan mı veremiyorum lıght yogurt alsam iyi olacakSütle bende sevmedim yogurtla sevdim
Yogurtla denedin mi canım
Valla bebek 23 Aralık doğumlu 1 mayısta başlamışım galiba dün gece resimlere bakarken fark ettim. Çok mecbur kalmıştım Allah kimseye bu stresi yaşatmasınBen bu ara stres yaptım biraz ona bağlamıştım. Valla artık hiç birşeyi takmıcam kafaya. Ek gıdaya ne kadarlıkken başladın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?