Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla bebek 23 Aralık doğumlu 1 mayısta başlamışım galiba dün gece resimlere bakarken fark ettim. Çok mecbur kalmıştım Allah kimseye bu stresi yaşatmasın
Valla canım yapacak birşey yok aslında. Onların beslenmesi lazım bir şekilde. Benim kayınvalidem mesela ne zaman birşeyler yiyecek diyor, 6 ay diyorum. Geç buluyor. Eşim 3 buçuk aylıkken başlamış onlar. Tabi onun ki cahiliyetten ama hiç birşeyde olmamış. Bence annelik keskin çizgiler içinde değil yani. Üzülme sakın o yüzden.

6 ayı beklemezdim açıkcası tam 15 gün daha beklerdim ama böylesi hayırlıydı . Yoksa oğlum üvey anne sahibi olacaktı . Birtek tabi hasta olduğum için sütüm azalmadı 2 kez lohusalık depresyonu geçirdim ben

Günaydın kızlar. Dün akşam eşim gelince konuştum biraz önce biraz itiraz eder gibi oldu elinden geleni yaptigini ima etti tartistik biraz oğlanı aldı dışarı götürdü eve gelince daha ılımlı yaklaştı oğlana banyo yaptırdı uyuttu. Sabahta kalkması gerektiği saatten 20 dkk erken cagirdim kızı yıkamak için. Akşamları uyumak çok sıkıntı olmuyor ama gündüzleri baya huysuzluk yapiyor en iyisi sabah erkenden yıkayayım gün icerisinde rahat uyusun dedim. Kızı yıkadık oğlanın kahvaltisini yaptırdım kendim kahvaltı yaptım. Eşime de kahvaltılık birşeyler hazirladim koydum götürdü. Bu ay baya harcamamız olacak sanırım ancak bir gram alabileceğiz. Sağlık olsun. Hedefime 20 gram yazmıştım bu ayla birlikte 11 gram almış olacağız. Aralığa kadar 20 gramı geçeriz belki. Bu senenin başında maddi acidan çok zarar yaşadık hırsızlık olayı araba kazası bulaşık makinesinin bozulması telefonu yenilemek zorunda kalmam. Bu yaz için klima almayi düşünüyorduk evimiz yola çok yakın olduğu için her istediğimizde açamıyorduk camları hem gürültü hem kokudan dolayı rahatsız oluyorduk. Salgından dolay yollar sakinledigi için rahatsizlik duymuyoruz artık klima ihtiyacı ertelendi şimdilik. Seneyede burda olmayacağız büyük ihtimalle.

Üvey anne sahibi olacaktı derken ah kıyamam ya çok zor depresyon olayı. Ben yaşamadım ama çok dengesiz oluyor insan zaten birde depresyon

Sorma sinir oldum bende şöyle bir 6 ay falan daha olmasaydım keşke 40.gün kontrole gittiğimde doktor söylemişti yumurtaların çok fazla regl olursun yakında dikkat et hamile kalma diye. Gerçektende öyle oldu
Şaka gibi sana imrenerek yazdım çünkü göbeğim kaldı böyle regl olsam gidecek tarz göbek şişkinlik yani az önce birden regl oldum
İlk kızımda dediğin gibi geç olmuştum ve çok memnundum bu durumdan ama bunda göbeğim benle kaldığı için erken olmam iyi oldu

Hayatımın en zor senelerinden birisini geçiriyorum hatta bence en zor bu sene babamla konuştum dün kp ile görüşmüşler . Kp abi bebek sünnet olmuş çok heyecanlandık basıp gidecektik demiş kv zaten gelecekler diye durdurmuş babam dedi ki akşam sabah gelirler size her an dedi eşime söylemiştim lütfen kimseye söylemeyelim şimdi gelmek isterler diye beni dinlememişti bakalım önümüze güneş tutulmaları Merkür gerilemeleri ben susup oturmaya karar verdim Bir yandan da deprem olup duruyor tabi izin açılsın saniye durmam artık eşim muayene için 425 TL verdi

Gelsinler tabi az masrafınız var size daha çok masraf çıkarsınlar biletlerinide siz alırsınız
Sende hiç sıkılmadın ya oralarda gelsinler tabi yemek bulaşık bebek bakımı onların kaprisleri ayy ne kadar şahane
Acayip sinirliyim bugün nedense çatacak yer arıyorum ver telefonlarını arayıp bir güzel paylayım
Allah güç kuvvet sabır versin sana

Güneş tutulması olacak birde Merkür geriliyor hep onlar yüzünden

Ya kalan göbeğin regl şişkinlik göbeği ise ne güzel benimki bildiğin keşkül kıvamında sinir oluyorum. Geçen mekik çekeyim dedim karnımın içi gerilince bıraktım yalnız zamanlama mükemmel olmuş göbeğine elveda diyecek olmanda kıskandırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…