- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.921
Valla canım yapacak birşey yok aslında. Onların beslenmesi lazım bir şekilde. Benim kayınvalidem mesela ne zaman birşeyler yiyecek diyor, 6 ay diyorum. Geç buluyor. Eşim 3 buçuk aylıkken başlamış onlar. Tabi onun ki cahiliyetten ama hiç birşeyde olmamış. Bence annelik keskin çizgiler içinde değil yani. Üzülme sakın o yüzden.Valla bebek 23 Aralık doğumlu 1 mayısta başlamışım galiba dün gece resimlere bakarken fark ettim. Çok mecbur kalmıştım Allah kimseye bu stresi yaşatmasın
6 ayı beklemezdim açıkcası tam 15 gün daha beklerdim ama böylesi hayırlıydı . Yoksa oğlum üvey anne sahibi olacaktı . Birtek tabi hasta olduğum için sütüm azalmadı 2 kez lohusalık depresyonu geçirdim benValla canım yapacak birşey yok aslında. Onların beslenmesi lazım bir şekilde. Benim kayınvalidem mesela ne zaman birşeyler yiyecek diyor, 6 ay diyorum. Geç buluyor. Eşim 3 buçuk aylıkken başlamış onlar. Tabi onun ki cahiliyetten ama hiç birşeyde olmamış. Bence annelik keskin çizgiler içinde değil yani. Üzülme sakın o yüzden.
İnş canım güzel haberler almaya okadar çok ihtiyacımız varki
Üvey anne sahibi olacaktı derken6 ayı beklemezdim açıkcası tam 15 gün daha beklerdim ama böylesi hayırlıydı . Yoksa oğlum üvey anne sahibi olacaktı . Birtek tabi hasta olduğum için sütüm azalmadı 2 kez lohusalık depresyonu geçirdim ben
Şaka gibiSorma sinir oldum bende şöyle bir 6 ay falan daha olmasaydım keşke40.gün kontrole gittiğimde doktor söylemişti yumurtaların çok fazla regl olursun yakında dikkat et hamile kalma diye. Gerçektende öyle oldu
Geçmiş olsun tuceYine deprem oldu beşik gibi sallandık
Teşekkür narinGeçmiş olsun tuce
Gelsinler tabi az masrafınız var size daha çok masraf çıkarsınlar biletlerinide siz alırsınızHayatımın en zor senelerinden birisini geçiriyorum hatta bence en zor bu senebabamla konuştum dün kp ile görüşmüşler . Kp abi bebek sünnet olmuş çok heyecanlandık basıp gidecektik demiş kv zaten gelecekler diye durdurmuş babam dedi ki akşam sabah gelirler size her an dedi eşime söylemiştim lütfen kimseye söylemeyelim şimdi gelmek isterler diye beni dinlememişti bakalım önümüze güneş tutulmaları Merkür gerilemeleri ben susup oturmaya karar verdim Bir yandan da deprem olup duruyor tabi izin açılsın saniye durmam artık eşim muayene için 425 TL verdi
Güneş tutulması olacak birde Merkür geriliyor hep onlar yüzündenGelsinler tabi az masrafınız var size daha çok masraf çıkarsınlar biletlerinide siz alırsınız
Sende hiç sıkılmadın ya oralarda gelsinler tabi yemek bulaşık bebek bakımı onların kaprisleri ayy ne kadar şahane
Acayip sinirliyim bugün nedense çatacak yer arıyorum ver telefonlarını arayıp bir güzel paylayım
Allah güç kuvvet sabır versin sana
Ya kalan göbeğin regl şişkinlik göbeği ise ne güzelŞaka gibisana imrenerek yazdım çünkü göbeğim kaldı böyle regl olsam gidecek tarz göbek şişkinlik yani az önce birden regl oldum ♥
İlk kızımda dediğin gibi geç olmuştum ve çok memnundum bu durumdan ama bunda göbeğim benle kaldığı için erken olmam iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?