Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Daha bu virüs halinde otobüsle gelirlerse oha yani arabayla gelirler

yaa ben şok ne kadar içten istemişin

Mekiğe cesaret edemem ben henüz bence tek bebeğin var şu an yere yatır sen hareket et sürekli o seni izlerken bile uyur eski kilona rahatça dönersin

Mekiğe cesaret edemem ben henüz bence tek bebeğin var şu an yere yatır sen hareket et sürekli o seni izlerken bile uyur eski kilona rahatça dönersin
Eski kiloma döndüm zaten 56.5 ile hamile kalmıştım 57 kiloyum şu an ancak göbeğim hep vardı ve çok yumuşadı doğumdan sonra. Yürürken sallanıyor sinirim bozuluyor birde boyum kısa 48 50 kilo falan olmam lazım benim. Bakalım aralıklı oruçla çok güzel kilo veriliyor diyorlar. Göreceğiz her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama karın için egzersiz şart

canım benim göbeğim emzirmeyi bırakmamla birlikte düzeldi göğsümden umudu kesmiştim onlar bile düzeldiyse biraz zaman ver eminim düzelecek yeni doğum yaptin değil mi bu ne acele yaaaw

canım benim göbeğim emzirmeyi bırakmamla birlikte düzeldi göğsümden umudu kesmiştim onlar bile düzeldiyse biraz zaman ver eminim düzelecek yeni doğum yaptin değil mi bu ne acele yaaaw
Moralim bozuluyor öyle sallanınca ondan hadi inşallah benimde öyle olur. Emzirmeyi bırakınca düzeldiğinide ilk kez duydum valla

Moralim bozuluyor öyle sallanınca ondan hadi inşallah benimde öyle olur. Emzirmeyi bırakınca düzeldiğinide ilk kez duydum valla
valla benim öyle oldu emzirdiğim için geç ve düzensiz regl oluyodu bırakınca düzenli oldu o yüzden olabilir

Selam kızlar

7:30 kalktık. Oğlumun saçımı çekiştirmesiyle uyandım
eşim evden çıktıktan sonra, oğlumu yanıma alıyorum.

Kahvaltımızı yaptk.

Beklediğim Kargo vardı nihayet geldi
yoksa dışardan bez alacaktım bugün.

Oğlum da çok huzursuz dişten muhtemelen
Uyku düzeni de bozuldu, evde de sıkılıyor artık. Balkondan içeri geçiyorz ağlıyor hemen

inşallah bugünlerde geçer

Bugün işlerimi bitirsem. Yarın annemlere gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…