- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.941
Daha bu virüs halinde otobüsle gelirlerse oha yani arabayla gelirlerGelsinler tabi az masrafınız var size daha çok masraf çıkarsınlar biletlerinide siz alırsınız
Sende hiç sıkılmadın ya oralarda gelsinler tabi yemek bulaşık bebek bakımı onların kaprisleri ayy ne kadar şahane
Acayip sinirliyim bugün nedense çatacak yer arıyorum ver telefonlarını arayıp bir güzel paylayım
Allah güç kuvvet sabır versin sana
yaa ben şok ne kadar içten istemişinŞaka gibisana imrenerek yazdım çünkü göbeğim kaldı böyle regl olsam gidecek tarz göbek şişkinlik yani az önce birden regl oldum
İlk kızımda dediğin gibi geç olmuştum ve çok memnundum bu durumdan ama bunda göbeğim benle kaldığı için erken olmam iyi oldu
Mekiğe cesaret edemem ben henüzYa kalan göbeğin regl şişkinlik göbeği ise ne güzelbenimki bildiğin keşkül kıvamında sinir oluyorum. Geçen mekik çekeyim dedim karnımın içi gerilince bıraktım yalnız zamanlama mükemmel olmuş göbeğine elveda diyecek olmanda kıskandırıcı
yaa ben şok ne kadar içten istemişin
Ay siz söyleyince farkettim dilek hakkımı buna mı kullandım ben şimdi yasinirliportakal Allah aşkına ya benim içinde birşey iste lütfen burada birlik komutanına sesleniyorum lütfen izinler aç lütfen yalvarıyorum
EvetAy siz söyleyince farkettim dilek hakkımı buna mı kullandım ben şimdi ya
Eski kiloma döndüm zaten 56.5 ile hamile kalmıştım 57 kiloyum şu anMekiğe cesaret edemem ben henüzbence tek bebeğin var şu an yere yatır sen hareket et sürekli o seni izlerken bile uyur eski kilona rahatça dönersin
Sebepte ben oldum galibaAy siz söyleyince farkettim dilek hakkımı buna mı kullandım ben şimdi ya
Bereketli olsun canımMobilden 2 gram fiziki olarak da 1 tam altın aldım
Hadi sizden de haberleri bekliyorum
canım benim göbeğim emzirmeyi bırakmamla birlikte düzeldi göğsümden umudu kesmiştim onlar bile düzeldiyseEski kiloma döndüm zaten 56.5 ile hamile kalmıştım 57 kiloyum şu anancak göbeğim hep vardı ve çok yumuşadı doğumdan sonra. Yürürken sallanıyor sinirim bozuluyor birde boyum kısa 48 50 kilo falan olmam lazım benim. Bakalım aralıklı oruçla çok güzel kilo veriliyor diyorlar. Göreceğiz her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama karın için egzersiz şart
Moralim bozuluyor öyle sallanınca ondancanım benim göbeğim emzirmeyi bırakmamla birlikte düzeldi göğsümden umudu kesmiştim onlar bile düzeldiysebiraz zaman ver eminim düzelecek yeni doğum yaptin değil mi bu ne acele yaaaw
valla benim öyle oldu emzirdiğim için geç ve düzensiz regl oluyodu bırakınca düzenli oldu o yüzden olabilirMoralim bozuluyor öyle sallanınca ondanhadi inşallah benimde öyle olur. Emzirmeyi bırakınca düzeldiğinide ilk kez duydum valla
Hmm olabilir. Her duyduğuma inşallah diyorumvalla benim öyle oldu emzirdiğim için geç ve düzensiz regl oluyodu bırakınca düzenli oldu o yüzden olabilir
Gramı 378 den cumhuriyet 2490 dan aldim bide ben arada 5 10 dolar euro alıyorum öyle ciddi rakamlar değil ama olsun birikim birikimdir
Benden haberler geliyor : maaşa son 30Mobilden 2 gram fiziki olarak da 1 tam altın aldım
Hadi sizden de haberleri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?