- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.961
Ben haftasonu sordum canım, Ankara Ulusta 620₺ydi eski tarih küçük.Kızlar altın alan fiyat soran varmı?Fiziki altın alacağım ama beklesemmi bilemedim.Gram 377 suan
Bereketli olsun canımMobilden 2 gram fiziki olarak da 1 tam altın aldım
Hadi sizden de haberleri bekliyorum
Canım yeşil içeceğinde neler varŞuan yeşil içeceğimi içerek size yazıyorum
bugün eşim izinli muhtemelen dışarı çıkarız ama ne kadar harcama olur kestiremiyorum.
kira günümüz bugün EFT geçtim 1200 tl
Faturalar otomatikten kesiliyor elektrik kesildi bugün 134.50 tl
Bereketli olsun canım
Tartıldın mı sabah
Canım yeşil içeceğinde neler var
Tamam canım bende yapayım10-15 dal maydanoz
Yarım yeşil elma
Yarım limonun suyu
Bir adet salatalık
1,5 su bardağı su
Varsa biraz taze nane yoksa önemli değil.
hepsini blendarda bızztlatıyorum büyük bir bardağa boşaltıp buzdolabına koyuyorum bir saat falan duruyor. Soğuyunca çok ferah oluyor tadı. Günün istediğin saatinde içebilirsin ben kahvaltıdan birkaç saat sonra içiyorum
Sezeryan olduysan 6 ay zorlamamak lazım ya acele etme karin egzersizi icin. Karın boyunca uzanan upuzun kası cart diye ortadan enine kesiyorlar iyilesmesi uzun zaman alıyor. Yeterince beklemeden zorlamak kas yirtigi ve gobek fitigina sebep olabilir. Zaten gobek yagi coknzor gidiyor vücutta tüm yağlar yanıyor en son göbek yanıyor.Eski kiloma döndüm zaten 56.5 ile hamile kalmıştım 57 kiloyum şu anancak göbeğim hep vardı ve çok yumuşadı doğumdan sonra. Yürürken sallanıyor sinirim bozuluyor birde boyum kısa 48 50 kilo falan olmam lazım benim. Bakalım aralıklı oruçla çok güzel kilo veriliyor diyorlar. Göreceğiz her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama karın için egzersiz şart
Göğüs düzeliyor mu nolur bir umutcanım benim göbeğim emzirmeyi bırakmamla birlikte düzeldi göğsümden umudu kesmiştim onlar bile düzeldiysebiraz zaman ver eminim düzelecek yeni doğum yaptin değil mi bu ne acele yaaaw
İyi tatillerMerhaba kizlar..
Tatilin 2. Gununden merhaba..
Cok memnun kaldik iyki gelmisiz cok sakin kimseler yok herkes dikkatli bir kac tane turist var ama nasil geldiklerine dair fikrim yok.
Kaldigimiz yerde minik bir havuz var toplu deniz suyu havuzu var denizide sakin
Yemekleri kahvaltiyi evde yaptik digerlerini disardan da yedik evdede yedik
Sezeryan oldum canım aynen. 2 ay sonra tatile gideceğiz eşimin bir arkadaşı ve eşi ile. Kız 47 kilo sinirim bozuluyorSezeryan olduysan 6 ay zorlamamak lazım ya acele etme karin egzersizi icin. Karın boyunca uzanan upuzun kası cart diye ortadan enine kesiyorlar iyilesmesi uzun zaman alıyor. Yeterince beklemeden zorlamak kas yirtigi ve gobek fitigina sebep olabilir. Zaten gobek yagi coknzor gidiyor vücutta tüm yağlar yanıyor en son göbek yanıyor.
Benim de çocukluktan beri göbeğim var. Annem boyun uzayınca gider dedi 25 senedir bekliyorum gitmediboyum da pek uzamadı zaten
Ay benim de 48-50 olmam lazım ama imkan veremiyorumhem biraz daha dolgun anne vücudunu cok sevdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?