Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mobilden 2 gram fiziki olarak da 1 tam altın aldım
Hadi sizden de haberleri bekliyorum
Bereketli olsun canım

Tartıldın mı sabah
Canım yeşil içeceğinde neler var

Ben de 100€ ve 13$ aldım, altını fiziki alıyorum ama eşim evde kızım da düştü canı çok acıyor bir bahane bulamadım çıkmaya öyle olunca euro aldım.

Bu ay gram alıp önümüzdeki ay bilezik yaparım diyordum ama sanırım ya altın yapacağım ya da düşük gramlı bir şey alacağım, yani inşallah :)

BBenim ev alırkenden 1000$ el borcum kalmıştı önceki aylar dolar da alıyordum ki borcu tamamlayayım ama eşim halledince onu benim 567$ ım olmuştu. Bugün çekerken kolay olsun diye 13$ daha aldım ama bundan sonra dolar almam.

Az az altın euro kısmetse. Önceki ücretsiz iznimde öyle zorlandım ki bu konuda o yüzden çok korkuyorum

3 makina çamaşır yıkadın pike değişti evi süpürdüm sildim bebek doyurdum şimdi yatakta çay içip emziriyorum oda uyuyor akşama fırına patates ve tavuk sebze vereceğim . Bulaşık makinasının yarısı boşaldı devamı az sonra

Sabah kızlara kahvaltıda pankek yaptım yediler
Biraz önce de makarna haşladım yediler
Havuçlu büskivili top yaptım
Kıymalı mücveri de hazırladım akşama makarna ve salata ile yeriz

Şimdilik hiç açlık yok küçük kızımı uyuttum kahve içiyorum

Kızım fotoğraf çekildi 25 tl vericez onun dışında başka harcamam olmaz

Bereketli olsun canım

Tartıldın mı sabah

Canım yeşil içeceğinde neler var

10-15 dal maydanoz
Yarım yeşil elma
Yarım limonun suyu
Bir adet salatalık
1,5 su bardağı su
Varsa biraz taze nane yoksa önemli değil.

hepsini blendarda bızztlatıyorum büyük bir bardağa boşaltıp buzdolabına koyuyorum bir saat falan duruyor. Soğuyunca çok ferah oluyor tadı. Günün istediğin saatinde içebilirsin ben kahvaltıdan birkaç saat sonra içiyorum

Tamam canım bende yapayım

Merhaba kizlar..
Tatilin 2. Gununden merhaba..
Cok memnun kaldik iyki gelmisiz cok sakin kimseler yok herkes dikkatli bir kac tane turist var ama nasil geldiklerine dair fikrim yok.
Kaldigimiz yerde minik bir havuz var toplu deniz suyu havuzu var denizide sakin
Yemekleri kahvaltiyi evde yaptik digerlerini disardan da yedik evdede yedik

Sezeryan olduysan 6 ay zorlamamak lazım ya acele etme karin egzersizi icin. Karın boyunca uzanan upuzun kası cart diye ortadan enine kesiyorlar iyilesmesi uzun zaman alıyor. Yeterince beklemeden zorlamak kas yirtigi ve gobek fitigina sebep olabilir. Zaten gobek yagi coknzor gidiyor vücutta tüm yağlar yanıyor en son göbek yanıyor.

Benim de çocukluktan beri göbeğim var. Annem boyun uzayınca gider dedi 25 senedir bekliyorum gitmedi boyum da pek uzamadı zaten
Ay benim de 48-50 olmam lazım ama imkan veremiyorum hem biraz daha dolgun anne vücudunu cok sevdim ben

canım benim göbeğim emzirmeyi bırakmamla birlikte düzeldi göğsümden umudu kesmiştim onlar bile düzeldiyse biraz zaman ver eminim düzelecek yeni doğum yaptin değil mi bu ne acele yaaaw
Göğüs düzeliyor mu nolur bir umut

İyi tatiller
Orası neresi acaba

Sezeryan oldum canım aynen. 2 ay sonra tatile gideceğiz eşimin bir arkadaşı ve eşi ile. Kız 47 kilo sinirim bozuluyor aslında onun için biraz vermek istiyorum yanlarında hımbıl kalmıyım diye
Heheheh annenin tesellisi çok iyiymiş ama malesef öyle olmadı kızım şu an 56 cm eşim diyor kızım 1 metre daha uzarsan anneni 1 cmle geçiyorsun dalga geçiyor benimle köpek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…