- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.001
Dallar kiraz hava sıcak yaz canimA101e uğradım,
Stok için
2*fairy platinium 33lü (32₺*2)
1 bormatik renkli (27.5)
1 yumoş konsantre (22 yıkamalık) (21₺)
1 elseve 400gr şampuan (8₺)
2*içim tost için kaşar peynir 700gr (21₺*2)
Kullanım için
4lü unibaby ıslak mendil (12.99₺)
Pastırma, kaşar peyniri, ekmek, tost ekmeği, labne, yufka, meyve toplam 303₺ verip çıktım.
Dallar kiraz hava sıcak yaz canim
Eskilerden bir şarkı . Kayahanin karısi ipegin sarkisiydi yanlış hatırlamıyorsam.
Bazen mirildanirim
aa düzeliyo tabi kıızinan benim ki umutsuz vakaydı
Ayyy cok sagolun kızlar umut verdiniz. Emzirme isi bitsin ameliyat kesin diyodumKesinlikle düzeliyor
Bende öyle düşünüyodum canim kaç aylik miniğinAyyy cok sagolun kızlar umut verdiniz. Emzirme isi bitsin ameliyat kesin diyodum
Bence olmaz kısıtlama artikHesap yaptim.2700 TL atıyorum birikime. Arabaya masraf oldu.
bakalım yarın alırım birşeyler.
yarin çocukları gezdirecegiz . Birkaç yer var aklımızda
kisitlamalar tekrar gelecek büyük ihtimal.
kiz bugün çığlık atıyor eve girmemek için gezginci
AyyyyyAyy az önce annemle konuşurken oğlanı telefona cagirdim bağırdı çağırdı hayır istemiyoruumm konuşmak istemiyorumm eve gitmeyecegimmdaha 2.5 yaşında böyleyse ergenliğe girince asla yüzümüze bakmaz
Amin canımKızlar harikabereketli olsun, artsın çoğalsın
En sevdiğim altın türü buAy en sevdiğim bereketli olsun şekerim
Doğru düşünmüşsün canm. Sen mantıklı bi insansın. Tek başına ailenden uzaklarda çocuk büyütmek kolay değil. Allah yardımcınız olsun.Ben biz izne filan gidemeden yollar yeniden kapanır diye düşünüyorum durum iyiye gitmiyor Çünkü . Arkadaş demiş ki kurbanLık bakalımeşime dedim ki ne belli acaba kesileceği ben istemiyorum bu sene öyle köylere git kurban kestir getir dağıt filan . Mehmetçik vakfına bağış yaparız tamam bitti yani .hafta içi de eşim geç geliyor artık 18;00 gibi bizim yemek ye kaldır derken 19:00 oluyor bebek birşey yesin duş emzir uyut 20:30 oluyor halim kalmıyor dışarı filan çıkılmıyor . Bir karar aldım hafta sonu 2 gün orduevinde akşam yemeği yiyelim dedim 1 gram az altın alırım ama biraz hava alıp akıl sağlığımızı koruruz . Eşim çok bunaldı bende aynen öyle . Ailesini geleceğiz diye durduruyor yoksa basıp gelecekler gene . En iyisi kendimizi iyi hissedecek şeyler yapmak kızlar
Ben biz izne filan gidemeden yollar yeniden kapanır diye düşünüyorum durum iyiye gitmiyor Çünkü . Arkadaş demiş ki kurbanLık bakalımeşime dedim ki ne belli acaba kesileceği ben istemiyorum bu sene öyle köylere git kurban kestir getir dağıt filan . Mehmetçik vakfına bağış yaparız tamam bitti yani .hafta içi de eşim geç geliyor artık 18;00 gibi bizim yemek ye kaldır derken 19:00 oluyor bebek birşey yesin duş emzir uyut 20:30 oluyor halim kalmıyor dışarı filan çıkılmıyor . Bir karar aldım hafta sonu 2 gün orduevinde akşam yemeği yiyelim dedim 1 gram az altın alırım ama biraz hava alıp akıl sağlığımızı koruruz . Eşim çok bunaldı bende aynen öyle . Ailesini geleceğiz diye durduruyor yoksa basıp gelecekler gene . En iyisi kendimizi iyi hissedecek şeyler yapmak kızlar
8 aylık canımBende öyle düşünüyodum canim kaç aylik miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?