Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlarrr
Geldim

Eşim nöbetten geldi. Pikniğe gidelim dedik. Üzeri kapalı bir yer tercih ettik.
Gitmeden önce etrafı toparladım. Eşim süt almisti onu kaynattim. 25tl.Kahvaltımızı yaptık giyindik çıktık.

Etimiz vardı dondurucudan. Canım tavuk kanat istedi. 1kg da kanat aldık. 24 TL. Yanina kozlemek için biber domates soğan aldık.
İçecek ekmek vs 45lira markette harcadık.

Biraz uzak gittik ama çok güzel geçti. Temiz hava aldık.

Eve geldim. Sepeti boşalttım. Sütü ilitip yoğurt mayaladim
1litre kadar sütten de sütlaç yaptım.

1makine çamaşır attım .
Oğlìş banyo yaptırdım.
Pertim şuan. Herkes uyudu. Çamaşırı asip uyuyayım dedim.

Iyi akşamlar kızlar. Kız nihayet uyudu. Bugün neredeyse tüm günüm temizlikle geçti. Dünden beri bingöl depremiyle sallanıyoruz durmadan sabah annem aradı uykudan depremle uyandım dedi babamda evde yokmuş korkmuş baya. Gel bana dedim kahvaltiyi beraber yaparız. Geldi kahvalti ettik sonra yardım etti sağolsun eve çeki düzen verdik. Dışardan yemek söyledik yedik. Kalktığında oğlan ağladı baya anneanneyle gideceğim diye bu gece orda eve gitmeyeceğim diye tutturmuş kalkip cay koymak istiyorum ama enerjimi toplamam lazım. Eşimin kafasina saksi dustu sanirim şu an mutfağı topluyor inşallah çayıda birakir ocağa bugun herkesin bana yardım edeceği tuttu şaşkınlık icerisindeyim

Dallar kiraz hava sıcak yaz canim
Eskilerden bir şarkı . Kayahanin karısi ipegin sarkisiydi yanlış hatırlamıyorsam.
Bazen mirildanirim

Bence olmaz kısıtlama artik nerelere gideceksiniz canım geçen gün yürüyüş yapalim dedik hiç kimsede maske yok boyunlarında herkesin sadece bi tane siperlik takanlar gördüm herkeste onlara bakiyodu

Ayyyyy artiste bak sen

Ben biz izne filan gidemeden yollar yeniden kapanır diye düşünüyorum durum iyiye gitmiyor Çünkü . Arkadaş demiş ki kurbanLık bakalım eşime dedim ki ne belli acaba kesileceği ben istemiyorum bu sene öyle köylere git kurban kestir getir dağıt filan . Mehmetçik vakfına bağış yaparız tamam bitti yani .hafta içi de eşim geç geliyor artık 18;00 gibi bizim yemek ye kaldır derken 19:00 oluyor bebek birşey yesin duş emzir uyut 20:30 oluyor halim kalmıyor dışarı filan çıkılmıyor . Bir karar aldım hafta sonu 2 gün orduevinde akşam yemeği yiyelim dedim 1 gram az altın alırım ama biraz hava alıp akıl sağlığımızı koruruz . Eşim çok bunaldı bende aynen öyle . Ailesini geleceğiz diye durduruyor yoksa basıp gelecekler gene . En iyisi kendimizi iyi hissedecek şeyler yapmak kızlar

Doğru düşünmüşsün canm. Sen mantıklı bi insansın. Tek başına ailenden uzaklarda çocuk büyütmek kolay değil. Allah yardımcınız olsun.

Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…