- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.981
Bizim evde de ayni dalga konusu baki. Boyum kisa olmasa ne kadar eglencesiz bir hayatımız olacakmış diyorumSezeryan oldum canım aynen. 2 ay sonra tatile gideceğiz eşimin bir arkadaşı ve eşi ile. Kız 47 kilo sinirim bozuluyoraslında onun için biraz vermek istiyorum yanlarında hımbıl kalmıyım diye
Heheheh annenin tesellisi çok iyiymiş ama malesef öyle olmadıkızım şu an 56 cm eşim diyor kızım 1 metre daha uzarsan anneni 1 cmle geçiyorsun dalga geçiyor benimle köpek
Ah bu erkekler ya kendilerine bakmadan bizimle dalga geçiyorlarBizim evde de ayni dalga konusu baki. Boyum kisa olmasa ne kadar eglencesiz bir hayatımız olacakmış diyorum
aa düzeliyo tabi kıızGöğüs düzeliyor mu nolur bir umut
Kesinlikle düzeliyorGöğüs düzeliyor mu nolur bir umut
İyi tatiller
Orası neresi acaba
İyi tatiller
Orası neresi acaba
Amin canım daha güzelleri sizin olsunBereketli olsun canım
Bizim de bezi bıraktığımız zamanlarda bir park anımız varAhhhhhhhhh kızlar ne macera yaşadım ne macera
Büyük kızım spora giderken bizde küçük kızımla parka çıktık malum bezi bıraktık ya takmıyoruz,,,, parkta tuvaletim geldi dedi bir yer buldum yaptırdım sonra yine tuvaletim geldi dedi bende gazı var sandım
Kızım gazın varsa yap dememle çocuk altına büyük tuvaletini yaptı
Allah ım o sırada bir çocuk kafasına taş attı
Araba üstü başı ayakkabısı her yeri battı Allah ım 5 dk lık mesafe bitmek bilmedi eline bulaştı azıcık yaladı
Kendimizi banyoya zor attık
yaa neler yaşamışsınız tühh yalama kısmına güldüm bayaAhhhhhhhhh kızlar ne macera yaşadım ne macera
Büyük kızım spora giderken bizde küçük kızımla parka çıktık malum bezi bıraktık ya takmıyoruz,,,, parkta tuvaletim geldi dedi bir yer buldum yaptırdım sonra yine tuvaletim geldi dedi bende gazı var sandım
Araba üstü başı ayakkabısı her yeri battı Allah ım 5 dk lık mesafe bitmek bilmedi eline bulaştı azıcık yaladı
Yaa cok talihsiz bir olay yasamassiniz. Kızda korkmuştur yazık. Çocuklar büyüyene kadar bir suru macera atlatıyoruzAhhhhhhhhh kızlar ne macera yaşadım ne macera
Ay en sevdiğim bereketli olsun şekerimYeni kızlarım❤
Kızlar harikaYeni kızlarım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?