Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim evde de ayni dalga konusu baki. Boyum kisa olmasa ne kadar eglencesiz bir hayatımız olacakmış diyorum

Slm kızlar
H&m 280tl
Mango 260tl
Başka harcama yok.
Ev süpürecektim yapmadım çamaşır tıkadım astım. Bulaşıkları da yemekten sonra yerleştiririm.arkadaş aradı kahve içtik oturduk. Eve geldim enerjim yerine geldi sanırım 3 çeşit meze hazırladım yarın akşama da artacak şekilde....
Pilav ve patlıcan yemeği yaptım mezeler ile alakasız oldu biraz ama yarın et ya da köfte yapacağım mezeler ile yeriz . Yarın yemek için çok uğraşmam rahat rahat evi temizlerim.

İlk kez sanırım abi bebekle yanlız dışarı çıktık eşim lastik almaya gitti bezimiz azdı baktım saat ilerliyor adam da yorgun ben çıkayım dedim . Bebeği arabasına yatırdım üzerini de örttüm iyiki o örtüyü kılıfı diktirmişim . 75 TL harcadım bez kola ekmek kaşık maması ( yemiyor yap dök yapıyorum ) karabiber kakao .

Ahhhhhhhhh kızlar ne macera yaşadım ne macera

Büyük kızım spora giderken bizde küçük kızımla parka çıktık malum bezi bıraktık ya takmıyoruz,,,, parkta tuvaletim geldi dedi bir yer buldum yaptırdım sonra yine tuvaletim geldi dedi bende gazı var sandım

Kızım gazın varsa yap dememle çocuk altına büyük tuvaletini yaptı

Allah ım o sırada bir çocuk kafasına taş attı

Araba üstü başı ayakkabısı her yeri battı Allah ım 5 dk lık mesafe bitmek bilmedi eline bulaştı azıcık yaladı

Kendimizi banyoya zor attık

Bizim de bezi bıraktığımız zamanlarda bir park anımız var altına foş diye bıraktı bir de korktu garibim o an fotoğrafını çektim bir daha gelmez böyle poz

yaa neler yaşamışsınız tühh yalama kısmına güldüm baya

Yaa cok talihsiz bir olay yasamassiniz. Kızda korkmuştur yazık. Çocuklar büyüyene kadar bir suru macera atlatıyoruz

A101e uğradım,

Stok için
2*fairy platinium 33lü (32₺*2)
1 bormatik renkli (27.5)
1 yumoş konsantre (22 yıkamalık) (21₺)
1 elseve 400gr şampuan (8₺)
2*içim tost için kaşar peynir 700gr (21₺*2)

Kullanım için
4lü unibaby ıslak mendil (12.99₺)
Pastırma, kaşar peyniri, ekmek, tost ekmeği, labne, yufka, meyve toplam 303₺ verip çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…