- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.041
Verdim ben halıları 3 parça küçük var onu kendim yıkarım kirli değiller hava yağmurlu oluyor genelde haftasonu düzelirse yıkarım balkondaBende bu ay halıları yıkamaya vermek istiyorum aradan cıksınlar.Doğtası aramamız lazım tayin belli olunca haber verin dediler ona göre getirecekler ama şehir tam netleşmedi eşim gelince ararız evde ayarlansın üretimi tamamlandı Nisan’da.
Geçmiş olsun canim.Kan verdim işe gidiyorum. Başım çok fena yine
Geçmiş olsun canımKan verdim işe gidiyorum. Başım çok fena yine
Aynen veriyorum hergün bak birde gece maması yapmaya başladım kaşık maması yemediği için . Bunu akşam 19:00 yediriyorum 20:00 de duşa emzir uyut yapıyorumTuğçe irmik verdin mi hiç? Ben 1 kahve fincanı irmiği 3 fincan su ile pişiriyorum. Bol su koyuyorum ki koyu olmasın. Sonra ne meyve varsa içine koyuyorum. Bazen cam rendeden geçirip bazen de irmikle meyveyi rondoya atıp. Denesene bakalım. Kaşık mamasına para verme boşuna. Madem yemiyor abi bebek.
Lastik bu püre XL güçlendirilmiş yanak çünkü burada çukura düşüyoruz diğer lastik ondan yarıldı . Valla piyasa çok fenaaa bu ürün endenozya malıtuce_tuce lastikleri hangi marka aldınız.
Piyasa nasıl
Diğer arabadaki Good year eagle serisi idi
Hiç beğenmedik. İçeri ses veriyordu
Ya sorma şok olmadı benim yazdıklarım tamamen gerçek kendi de biliyor o yüzden sabah birşey demedi normaldik . Ama çok kırgınım büyük görümceme kv ve kp e . Ben görümcemin eşiyle küsüm görüşmüyorum eşimde görüşmüyordu ama geçen gün bir olay oldu ve bize işleri düştü kp aramış ki Tuğçe büyüklük yapsın halletsin diye eski iş yerimi aradım insanlardan rica ettim . Ama ne oldu oğlum sünnet oldu ne görümcem aradı beni ne eşi o yüzden kırgınım herkese . Bu arada telefonun internetinin ana sayfasında burası hep açık şifre girmiyorumVerdik veriştirdik hahaŞok olmustur Şifreni değiştir kız giremesin dertleşmekte suç oluyor
Senin ev büyük ya ondan öyle zor oluyor yA ☺ haydi kolay gelsinSlm kızlar
Temizlik yapmaya başladım bakalım kaç saate bitireceğim.ne zor şey...
Ay çok geçmiş olsunKan verdim işe gidiyorum. Başım çok fena yine
Püre good year vs bizim araba için tanesi 700 TL civarıydı . Biz 2 sene daha burada binip batıya dönerken satıp otomatik dizel alıp gideceğiz o yüzden fazla para vermek istemediktuce_tuce lastikleri hangi marka aldınız.
Piyasa nasıl
Diğer arabadaki Good year eagle serisi idi
Hiç beğenmedik. İçeri ses veriyordu
İnsanlar işi düşünce iyi oluyor.İnsana en çok zarar veren akrabalar zatenYa sorma şok olmadı benim yazdıklarım tamamen gerçek kendi de biliyor o yüzden sabah birşey demedi normaldik . Ama çok kırgınım büyük görümceme kv ve kp e . Ben görümcemin eşiyle küsüm görüşmüyorum eşimde görüşmüyordu ama geçen gün bir olay oldu ve bize işleri düştü kp aramış ki Tuğçe büyüklük yapsın halletsin diye eski iş yerimi aradım insanlardan rica ettim . Ama ne oldu oğlum sünnet oldu ne görümcem aradı beni ne eşi o yüzden kırgınım herkese . Bu arada telefonun internetinin ana sayfasında burası hep açık şifre girmiyorum
Görümcem hiç öyle biri değil aslında onu çok seviyorum ama neden böyle yaptı anlamadım ben cuma msjı attı geçen ama yani bi ara sor çok kırıldım hiç beklemezdimv
İnsanlar işi düşünce iyi oluyor.İnsana en çok zarar veren akrabalar zatenHep bir menfaat hasetlik halindeler.
sünneti normal bişey olarak mi gördü acabaGörümcem hiç öyle biri değil aslında onu çok seviyorum ama neden böyle yaptı anlamadım ben cuma msjı attı geçen ama yani bi ara sor çok kırıldım hiç beklemezdim
İzledim onu ya bakanimiz tüm önlemleri aldık iptal edilmeyecek dedi.Haberlerde çıktı haftasonu bir sınavda öğrenci fenalasmıs kafasını sıraya koymuş öğretmenler alıp başka sınıfa taşımış çocugun corona testi pozitif cıkmıs öğretmen ve 15 öğrenci karantinaya alınmıs☹
benim instagramım yoookİzledim onu ya bakanimiz tüm önlemleri aldık iptal edilmeyecek dedi.
Kızlar diyete tam gaz devam.instada mehtap yakut diye bir diyetisyen var dbakir ve nisantasinda şubesi var giden arkadaşlarım memnunlardi o bayram için bi detoks paylaşmış 3 günlük şuan regliyim bitsin yapacağım az kilo vermek isteyenler baksın isterlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?