Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Verdim ben halıları 3 parça küçük var onu kendim yıkarım kirli değiller hava yağmurlu oluyor genelde haftasonu düzelirse yıkarım balkonda

Bime yüz temizleme şeysi geliyormuş kızım illa al dedi gittim Allah ım ne kadar kalabalık 3 tane getirmişler yaşlı bir amca koştu aldı kavga çıktı ayyyyyyyyyy görseniz çok fenaydı

Neyse alamadım zaten

Çikolata,,, magnum,,, tost ekmeği,,,peynir,,, hindi füme,,,jelibon

Toplamda 70 tl harcadım

Bulaşıkları makinaya koydum,,, ben süpürdüm kızım sildi birazdan toz alıp pazara gidicem

kahvaltı yaptık bir makine çamaşır attım yıkandı astım

sonra oğlanı Banyo yaptırdım ortalığı toparladım

şimdi beyefendi çizgi film izliyor yeni keşfetti. ben de kahve içiyorum. Birazdan uyuturum

Dün çok harcamalı geçti Kızlar hesabını tutamadım.

oğlana 80 tl yazlık ayakkabı ve 100 tl scooter aldık.

Eve dönerken eşim sigara aldı bira aldı buzlukta köfte kalmamıştı kasaptan köfte aldı biraz da çiğköfte aldık

kabaca 400 tl falan harcamışızdır

Aynen veriyorum hergün bak birde gece maması yapmaya başladım kaşık maması yemediği için . Bunu akşam 19:00 yediriyorum 20:00 de duşa emzir uyut yapıyorum

Eklentiler

• 3A9994F4-CCE3-4A45-B386-4CB35653A29C.webp
    48 KB · Görüntüleme: 99
tuce_tuce lastikleri hangi marka aldınız.
Piyasa nasıl
Diğer arabadaki Good year eagle serisi idi
Hiç beğenmedik. İçeri ses veriyordu
Lastik bu püre XL güçlendirilmiş yanak çünkü burada çukura düşüyoruz diğer lastik ondan yarıldı . Valla piyasa çok fenaaa bu ürün endenozya malı

Eklentiler

• F16135A0-393A-45BD-9E84-C29591B45EA0.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 105
Verdik veriştirdik hahaŞok olmusturŞifreni değiştir kız giremesin dertleşmekte suç oluyor
Ya sorma şok olmadı benim yazdıklarım tamamen gerçek kendi de biliyor o yüzden sabah birşey demedi normaldik . Ama çok kırgınım büyük görümceme kv ve kp e . Ben görümcemin eşiyle küsüm görüşmüyorum eşimde görüşmüyordu ama geçen gün bir olay oldu ve bize işleri düştü kp aramış ki Tuğçe büyüklük yapsın halletsin diye eski iş yerimi aradım insanlardan rica ettim . Ama ne oldu oğlum sünnet oldu ne görümcem aradı beni ne eşi o yüzden kırgınım herkese . Bu arada telefonun internetinin ana sayfasında burası hep açık şifre girmiyorum

tuce_tuce lastikleri hangi marka aldınız.
Piyasa nasıl
Diğer arabadaki Good year eagle serisi idi
Hiç beğenmedik. İçeri ses veriyordu
Püre good year vs bizim araba için tanesi 700 TL civarıydı . Biz 2 sene daha burada binip batıya dönerken satıp otomatik dizel alıp gideceğiz o yüzden fazla para vermek istemedik

v
İnsanlar işi düşünce iyi oluyor.İnsana en çok zarar veren akrabalar zatenHep bir menfaat hasetlik halindeler.

v

İnsanlar işi düşünce iyi oluyor.İnsana en çok zarar veren akrabalar zatenHep bir menfaat hasetlik halindeler.
Görümcem hiç öyle biri değil aslında onu çok seviyorum ama neden böyle yaptı anlamadım ben cuma msjı attı geçen ama yani bi ara sor çok kırıldım hiç beklemezdim

İzledim onu ya bakanimiz tüm önlemleri aldık iptal edilmeyecek dedi.
Kızlar diyete tam gaz devam.instada mehtap yakut diye bir diyetisyen var dbakir ve nisantasinda şubesi var giden arkadaşlarım memnunlardi o bayram için bi detoks paylaşmış 3 günlük şuan regliyim bitsin yapacağım az kilo vermek isteyenler baksın isterlerse

benim instagramım yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…