Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın hanımlar
okyonus kızların şahane bereketli olsun
tuce_tuce çok iyi düşünmüşsün bence havanız değişir abi bebek içinde çok iyi olur
Abi bebek geçen gün piknikte çok mutlu oldu hiç ağlamadı yormadı üzmedi alışmaya başladığı için çok mutluyum

Günaydın midem bulanıyor Sabah sabah hava sıcak bebek gergin uyandı kaşık maması verdim 1 kaşık aldı sonra yemedi çöp oldu bir daha almayacağım

Tuğçe irmik verdin mi hiç? Ben 1 kahve fincanı irmiği 3 fincan su ile pişiriyorum. Bol su koyuyorum ki koyu olmasın. Sonra ne meyve varsa içine koyuyorum. Bazen cam rendeden geçirip bazen de irmikle meyveyi rondoya atıp. Denesene bakalım. Kaşık mamasına para verme boşuna. Madem yemiyor abi bebek.

Günaydın akşam 1 saat yürüdüm hava serindi çarptı galiba geldim başım çok fena ağrıdı kusmak istiyorum ama bişey çıkmıyor başımın ağrısından uyuyamadım sonra dalmışım ezan okunurken kalktım ağrı devam Allahı nasıl bir ağrı bu birazdan hastaneye gitcem randevum vardı. İnşallah pandemi diyip yine göndermezler sınırı oluyorum haklısınız pandemi var ama bizimde devam etmesi gereken tahlilleri iz kontrollerimiz var. Yasaklar kalkınca gel demişti şimdi ne dicek merak içindeyim

Benimkiler hep öyle şimdi küçükte başladı ben gelmiyorum anneannemle kalcam diyor çat kapatıyor telefonu

Bizim de bezi bıraktığımız zamanlarda bir park anımız var altına foş diye bıraktı bir de korktu garibim o an fotoğrafını çektim bir daha gelmez böyle poz
Ahahahah çok fenalar taa
yaa neler yaşamışsınız tühh yalama kısmına güldüm baya
Ayyyyy o anda gel bir de beni gör sinirden çıldırdım eve geldik gülmekten öldüm
Yaa cok talihsiz bir olay yasamassiniz. Kızda korkmuştur yazık. Çocuklar büyüyene kadar bir suru macera atlatıyoruz
Aynen canım daha kötü olaylar gelmeden biraz büyüselerdi

Haberlerde çıktı haftasonu bir sınavda öğrenci fenalasmıs kafasını sıraya koymuş öğretmenler alıp başka sınıfa taşımış çocugun corona testi pozitif cıkmıs öğretmen ve 15 öğrenci karantinaya alınmıs☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…