Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım ben insta kullanmıyorum bana özelden atar mısın

Pazara gittim geldim hem sıcak hem maske mahvoldum

3 kilo salatalık
2 kilo domates
2 kilo patates
2 kilo şeftali
2 kilo erik
1 kilo elma
Yeşillik
Göbek marul
Sarımsak
1 kilo Köy biberi
1 kilo Limon
15 li yumurta
1 semizotu
Toplam 70 tl
Kızıma terlik 15 tl

Toplam harcama 90 tl başka da harcamam olmaz

Kızlar yarın misafirim gelecek eşimin ablası.

Aylardır görüşmedik kendisi öğretmen, yaz tatilinde kayınvalideme gidiyor orada geçiriyor tatili. Gitmeden gelip birkaç gün kalmak istedi vakit geçirmek için ben de seve seve davet ettim. Aylardır o da evden çıkmadı risk yok yani.

O yüzden bugün temizlik
Ben de takip ediyorum o diyetisyeni. Müthiş güzel kilo verdirtiyor danışanlarına :) bakıp bakıp motive ediyorum kendimi

Kolay gelsin canım

Yeşil içeceği yapacam birazdan

Bi de sabah 11 gibi kahvaltı yaptım akşam yemeğine kadar hiç bir şey yemiyoruz dimi aralarda meyve filan olur mu

Kolay gelsin canım

Yeşil içeceği yapacam birazdan

Bi de sabah 11 gibi kahvaltı yaptım akşam yemeğine kadar hiç bir şey yemiyoruz dimi aralarda meyve filan olur mu

Kuzum yiyebilirsin ara öğün :) meyve leblebi hurma vs. İki ana öğün bir kez de ara öğün yapıyorum ben.

yeşil içeceğin tadı başta biraz kötü gelebilir ama alışınca bağımlısı oldum ben

Fırında köfteli sebze yapabilşrsin
Yanına pilav havuç tarator köz patlıcan salatası şimdilik aklıma gelen bunlar

Anladım canım 1 hafta tartılmayacağım bakalım

Zayıflamak uğruna tadı kötü gelmez

zaten aramaları lazım cocuklar hapşırsa öksürse bile insanin aklı kaliyo
Boşverdim ama izne gidince kv ile gerçekten ciddi bir konuşma yapacağım tüm rahatsız olduğum şeyleri eşimi aracı etmeden söyleyeceğim güzelce kırmadan çünkü inanılmaz zoruma giden şeyler var

Dolma pişirdim kızlar kalan içi de buzluğa koydum hazır olur diye düşündüm . .Bebeğe havuç irmik yulaf zeytinyağı ile mama yaptım az yedi . Üzerini filan değiştim emdirdim uyuyor kalkıp ütümü yapacağım şimdi umarım bugün para harcamayız

Boşverdim ama izne gidince kv ile gerçekten ciddi bir konuşma yapacağım tüm rahatsız olduğum şeyleri eşimi aracı etmeden söyleyeceğim güzelce kırmadan çünkü inanılmaz zoruma giden şeyler var
ayıp etmişler canım insan aramaz mı seni aramıyorsa kardeşini arasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…