- 7 Ocak 2018
- 27.615
- 80.133
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.061
Canım ben insta kullanmıyorum bana özelden atar mısınİzledim onu ya bakanimiz tüm önlemleri aldık iptal edilmeyecek dedi.
Kızlar diyete tam gaz devam.instada mehtap yakut diye bir diyetisyen var dbakir ve nisantasinda şubesi var giden arkadaşlarım memnunlardi o bayram için bi detoks paylaşmış 3 günlük şuan regliyim bitsin yapacağım az kilo vermek isteyenler baksın isterlerse
sağol canım evet akşam yürürken serindi birazGeçmiş olsun canim.
Dikkat et.
Dün hava çarpti seni büyük ihtimal
Ben de takip ediyorum o diyetisyeni. Müthiş güzel kilo verdirtiyor danışanlarına :) bakıp bakıp motive ediyorum kendimiİzledim onu ya bakanimiz tüm önlemleri aldık iptal edilmeyecek dedi.
Kızlar diyete tam gaz devam.instada mehtap yakut diye bir diyetisyen var dbakir ve nisantasinda şubesi var giden arkadaşlarım memnunlardi o bayram için bi detoks paylaşmış 3 günlük şuan regliyim bitsin yapacağım az kilo vermek isteyenler baksın isterlerse
Kolay gelsin canımKızlar yarın misafirim gelecek eşimin ablası.
Aylardır görüşmedik kendisi öğretmen, yaz tatilinde kayınvalideme gidiyor orada geçiriyor tatili. Gitmeden gelip birkaç gün kalmak istedi vakit geçirmek için ben de seve seve davet ettim. Aylardır o da evden çıkmadı risk yok yani.
O yüzden bugün temizlik
Ben de takip ediyorum o diyetisyeni. Müthiş güzel kilo verdirtiyor danışanlarına :) bakıp bakıp motive ediyorum kendimi
Kolay gelsin canım
Yeşil içeceği yapacam birazdan
Bi de sabah 11 gibi kahvaltı yaptım akşam yemeğine kadar hiç bir şey yemiyoruz dimi aralarda meyve filan olur mu
Fırında köfteli sebze yapabilşrsinAy mesajım yarım kalmış
bugün temizlik yapacağım. Bana Misafir için menü önerisi verebilir misiniz ne yapayım yemek olarak sizce ? Görümcem de genelde sağlıklı beslenir sebze yemeği falan yapsam çok mu hafif olur sizce
Anladım canım 1 hafta tartılmayacağım bakalımKuzum yiyebilirsin ara öğün :) meyve leblebi hurma vs. İki ana öğün bir kez de ara öğün yapıyorum ben.
yeşil içeceğin tadı başta biraz kötü gelebilir ama alışınca bağımlısı oldum ben
Aynen her gün tartılmak gibi bir hataya düşme zaten moralin bozulurAnladım canım 1 hafta tartılmayacağım bakalım
Zayıflamak uğruna tadı kötü gelmez
Fırında köfteli sebze yapabilşrsin
Yanına pilav havuç tarator köz patlıcan salatası şimdilik aklıma gelen bunlar
Bilmem biz onların çocuklarının karınları ağrısa aradığımız içinsünneti normal bişey olarak mi gördü acaba
zaten aramaları lazım cocuklar hapşırsa öksürse bile insanin aklı kaliyoBilmem biz onların çocuklarının karınları ağrısa aradığımız için
Boşverdim ama izne gidince kv ile gerçekten ciddi bir konuşma yapacağım tüm rahatsız olduğum şeyleri eşimi aracı etmeden söyleyeceğim güzelce kırmadan çünkü inanılmaz zoruma giden şeyler varzaten aramaları lazım cocuklar hapşırsa öksürse bile insanin aklı kaliyo
inşallah anlarlarBoşverdim ama izne gidince kv ile gerçekten ciddi bir konuşma yapacağım tüm rahatsız olduğum şeyleri eşimi aracı etmeden söyleyeceğim güzelce kırmadan çünkü inanılmaz zoruma giden şeyler var
Zannetmiyorum ama ben kendimi daha fazla kötü hissetmek istemiyorum o yüzden söyleyeceğim.inşallah anlarlar
Tamam canım şimdi gördüm güzel bende yaparım haftayaKızlar mesajla yapamadım buraya ekleyeceğim
ayıp etmişler canım insan aramaz mı seni aramıyorsa kardeşini arasınBoşverdim ama izne gidince kv ile gerçekten ciddi bir konuşma yapacağım tüm rahatsız olduğum şeyleri eşimi aracı etmeden söyleyeceğim güzelce kırmadan çünkü inanılmaz zoruma giden şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?