Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arkadaşım aradı 37 dk onunla görüştüm
Annemi aradım 25 dk da onunla konuştum yemek yedim az instagram baktım eşimle mesajlaştım temizlik yalan olmadı merak etmeyin. Dinlenirken sizi okuyorum. Tüm ev işi yapanlara kolay gelsin .
bizim bugün sıfır harcama olacak.
dünkü yemeklerin yanına köfte salata tatlı yapacağım.
fikir olsun diye yazıyorum
Tahinli köz patlıcan
Kuru domates salatası
Yoğurtlu salatalıklı semiz otu salatası
Köfte pilav tarhana ve az patlıcan yemeğim var. Pazardan çilek aldım eve geldim çürük. Eğer sağlam kalan varsa magnolia yapacağım.
Bugün spor yapmış kadar oldum kan ter içindeyim. tuce_tuce benim de ütü birikti gene. Kolay gelsin. Kv ni de karşına alıp konuşsan özür dilemeyebilir ben tecrübe ettim. En güzeli insan yerine Koymamak beklentiye girmemek derim ben.

Canım çok geçmiş olsun, inşallah pozitif çıkmazlar

Merhabalar
Temizliğimi yaptım, yemeğim dünden vardı. Kızımı uyuttum, keyif kahvesi içiyorum.
Doğum paramın yarısı yattı ancak yatar yatmaz borçlara gitti. Sarıkız falan alamadım yani. Olsun en azından eldekilere dokunmamış olduk. Buna da şükür.

Kayınvalidem aramış diyor 2 kahve falımda da hamile biri çıktı. Hiç üstüme alınmadım. Benden olmayacağı kesin kim acaba dedim gülüyor neden senden olmazmış diyor. Dedim bismillah dur daha kızım 2 aylık, ayrıca 2.yi düşünmüyoruz. Daha doğumun ertesi günü 2.yi konuşmaya başladı. Boşuna beklemeyin biz tek çocuk düşünüyoruz dedim. Soyumuz devam etmeyecek mi diyor. Kraliyet soyu değilsiniz sonuçta etmesede olur dedim bende.

Merhaba kızlar
Daha gecen gün eşimle bu ay sonunakadar alışveriş yapmayalım diye konuştuk. Dün iş çıkışı Türk markete gitmiş $60 harcamış. Artık bir seyler atılmasın diye yemek planı yapmaktan gına geldi. Cok şükür ama şöyle bi yemeksiz kalıp ne yicez diye düşünüp tost yiyelim istiyorum yemek yapmayi cok severim normalde, küçük yastan beri yapıyorum çok da güzel yaparım ama bebek ve böyle zorunluluk olunca çok sıkılıyorum yoruluyorum artık.

İşten gelirken içecek ve ekmek alır eşim.Gun harcaması yaklaşık 10 olur.
İki gündür kızım sagolsun,aşırı yoruluyorum.Oturmak ne bilmeden sürekli bir yerlere atlıyor.Ben ilgisini sadece iki dk için topla çekiyorum,harici sürekli onun peşindeyim.Aksam dışarı çıkıp arabayla tur atalım istiyorum.Zira nefes almaya ihtiyacım var.

Yok canım ne özrü öyle bir beklentim yok zaten

Selam Kızlar
Görümcem gelmeden alışveriş yaptım biraz. Geldiğinde yapmaya kalksam hayatta bana ödetmez.

Yarımşar kilo kiraz,erik ve kayısı.
yarım kilo taze fasulye
Yeşillik
Yarım kilo kıyma ( köfte yaptım dolapta dinleniyor)
Beyaz peynir 400 gr
Süzme peynir 500 gr
Hindi füme
Ekmek
Oğlana bir alt üst takım
Eşime ve bana 2şer çorap

125 tl harcadım.

Yoğurt yapmak için süt Bir de yumurta almayı Unuttum. Onları yarın Eşime söylerim artık.

Kmsl Hnd canım senin önerdiğin menüyü yapacağım yarın, tekrar teşekkürler

Sorma çok bunaldım vakalar artıyor buralarda cuma günü guresteydim herkes dışarda maske yok dipdibe
Giriş çıkışları kapatırlar gibime gelmeye başladı kayseride durum çok kötüymüş orada da öyle birşey olursa biz hiç izne gidemeyeceğiz anladım . 24-26 Haziran arası batıdan gelen personel ilişik kesecekmiş 15 gün meyil izni olacak belki de meyil izni olmadan katılış yaptıracaklar . Ay bilmiyorum yA daraldım . Eşime diyorum ki izin açılsa çıksak ayrılış katılışı senin yerine kim yapacak maaşı kim yapacak diyorum bilmiyorum diyor delirmemek elde değil . Öyle sıkıştık ki anlatamam sana eşim işteyken her aradığında izin açıldı toparlan diyecek zannediyorum. Salonu temizleyecektim elim hiç gitmiyor sıcak ev zaten daralıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…