- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.081
Canım çok geçmiş olsun, inşallah pozitif çıkmazlarSlm kızlar
Bu hastalık iyice can sıktı artık azıcık rahatlıyoruz diyoruz yine artış
Kız kardeşimin nöbet arkadaşı pozitif cıkmış belirtisi yokmuş kardeşim ve 3 hemseriyi daha 7 gün izole olmaları için izin vermişler umarım bişey çıkmaz
Yok canım ne özrü öyle bir beklentim yok zatenArkadaşım aradı 37 dk onunla görüştüm
Annemi aradım 25 dk da onunla konuştum yemek yedim az instagram baktım eşimle mesajlaştımtemizlik yalan olmadı merak etmeyin. Dinlenirken sizi okuyorum. Tüm ev işi yapanlara kolay gelsin .
bizim bugün sıfır harcama olacak.
dünkü yemeklerin yanına köfte salata tatlı yapacağım.
fikir olsun diye yazıyorum
Tahinli köz patlıcan
Kuru domates salatası
Yoğurtlu salatalıklı semiz otu salatası
Köfte pilav tarhana ve az patlıcan yemeğim var. Pazardan çilek aldım eve geldim çürük. Eğer sağlam kalan varsa magnolia yapacağım.
Bugün spor yapmış kadar oldum kan ter içindeyim.tuce_tuce benim de ütü birikti gene. Kolay gelsin. Kv ni de karşına alıp konuşsan özür dilemeyebilir ben tecrübe ettim. En güzeli insan yerine Koymamak beklentiye girmemek derim ben.
Zeyno çok geçmiş olsun inşallah birşey yoktur37 tl bim
50 tl yerel market
24 tl manav
625 tl çeyrek aldım
Geçmiş olsun canım inşallah yoktur37 tl bim
50 tl yerel market
24 tl manav
625 tl çeyrek aldım
Of evet çok sinir olmaya başladım zaten sıkılıyorumŞok a gittim çöp poşeti iki çocuk terliğini pişirme kağıdı buzdolabı poşeti Yeşil çay cif 2 küçük su 70 lira tuttu
Bugün boğucu kötü bir hava var
Sorma çok bunaldım vakalar artıyor buralarda cuma günü guresteydim herkes dışarda maske yok dipdibeOf evet çok sinir olmaya başladım zaten sıkılıyorum
inşallah canım sağolZeyno çok geçmiş olsun inşallah birşey yoktur
inşallah canım tesekkürlerGeçmiş olsun canım inşallah yoktur
Bereketli olsun
Giriş çıkışları kapatırlar gibime gelmeye başladı kayseride durum çok kötüymüş orada da öyle birşey olursa biz hiç izne gidemeyeceğiz anladım . 24-26 Haziran arası batıdan gelen personel ilişik kesecekmiş 15 gün meyil izni olacak belki de meyil izni olmadan katılış yaptıracaklar . Ay bilmiyorum yA daraldım . Eşime diyorum ki izin açılsa çıksak ayrılış katılışı senin yerine kim yapacak maaşı kim yapacak diyorum bilmiyorum diyor delirmemek elde değil . Öyle sıkıştık ki anlatamam sana eşim işteyken her aradığında izin açıldı toparlan diyecek zannediyorum. Salonu temizleyecektim elim hiç gitmiyor sıcak ev zaten daralıyorumSorma çok bunaldım vakalar artıyor buralarda cuma günü guresteydim herkes dışarda maske yok dipdibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?