Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ocean 400 iu 200 ml bir sise aldım ikisinide kullanacağım ☺

oooo bana biraz pahalı geldi de spreymiş zaten.
Devit 3 damla var ondan veriyorum ben. Dozu bu spreye göre çok daha fazla ama ekmeklerine 1 damla koysan bile yeterli olabilir. Doktoruna danışıp ona geçebilirsin, hem fiyatı uygun hem daha uzun gider aklında olsun

Iceriğine pek güvenmiyorum canım. Ocean saf zeytinyagli oldugu icin gonul rahatligiyla veriyorum.

çalışmaya başladın mı sınava ben kitap aldım ama bakmadım daha duruyor aldığım gibi
Aslında geçen seneden kitabım var ama çalışmıyorum öylesine gireceğim. Ön lisans hem işletme yön. hem adalet var. Adalet için zaten ilk 300 500 olman gerek işletme içinde çok hoşuma giden bölüm yok açıkçası. Senin bölüm nedir?

Bilim kurulu toplanacakmış 19:00 da açıklama var seyahat kısıtlaması gelecekmiş galiba yine ailemi görme fikrini kafamdan sildim kızlar bitti artık
Uzun süre gurbettesin doğum yaptin sıkıntı yaşadın ortam değişikliği istemen ailenin yanına gitmek istemen çok normal. Ama moralini bozmamaya çalış illaki geçecek bu günler. Bulundugunuz ilde boş zamanlarımızda sakin ve doğal yerlere gitkenizi tavsiye ederim en azından kafan biraz dağılır.

Bilim kurulu toplanacakmış 19:00 da açıklama var seyahat kısıtlaması gelecekmiş galiba yine ailemi görme fikrini kafamdan sildim kızlar bitti artık
Annenlerimi çağırsan canım.Bu hastalık kolay kolay geçmeyecek.Diyarbakırdada kapalı diyorlar izinler.Tsk sıkıntı biz ne olacağız bakalım

evet pure hazel saat 17:00 de video konferans ile toplanacaklarmış.Yüz yüze değilmiş ama milyonlarca çocuk aynı ortam da sınava girecek nasıl olacak bu işler
Ben bi sıra düzeni gördüm şok oldum.
Sıralar her zamanki gibi. Ama çapraz oturacak öğrenciler. Hiç güvenli değil

İndirim bugün son. Kaçırma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…