- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.101
Rica ederim canım kolay grldin şimdiden ellerine sağlıkSelam Kızlar
Görümcem gelmeden alışveriş yaptım biraz. Geldiğinde yapmaya kalksam hayatta bana ödetmez.
Yarımşar kilo kiraz,erik ve kayısı.
yarım kilo taze fasulye
Yeşillik
Yarım kilo kıyma ( köfte yaptım dolapta dinleniyor)
Beyaz peynir 400 gr
Süzme peynir 500 gr
Hindi füme
Ekmek
Oğlana bir alt üst takım
Eşime ve bana 2şer çorap
125 tl harcadım.
Yoğurt yapmak için süt Bir de yumurta almayı Unuttum. Onları yarın Eşime söylerim artık.
Kmsl Hnd canım senin önerdiğin menüyü yapacağım yarın, tekrar teşekkürler
BiZde taşınamayacağız hoş daha yer belli değil nerede olacağız biz gidebilecekmyiz birsey netleşmedi nefesim daralıyor artık biryere sığamıyorumGiriş çıkışları kapatırlar gibime gelmeye başladı kayseride durum çok kötüymüş orada da öyle birşey olursa biz hiç izne gidemeyeceğiz anladım . 24-26 Haziran arası batıdan gelen personel ilişik kesecekmiş 15 gün meyil izni olacak belki de meyil izni olmadan katılış yaptıracaklar . Ay bilmiyorum yA daraldım . Eşime diyorum ki izin açılsa çıksak ayrılış katılışı senin yerine kim yapacak maaşı kim yapacak diyorum bilmiyorum diyor delirmemek elde değil . Öyle sıkıştık ki anlatamam sana eşim işteyken her aradığında izin açıldı toparlan diyecek zannediyorum. Salonu temizleyecektim elim hiç gitmiyor sıcak ev zaten daralıyorum
Sizin ayrılış 23/26 Temmuz muBiZde taşınamayacağız hoş daha yer belli değil nerede olacağız biz gidebilecekmyiz birsey netleşmedi nefesim daralıyor artık biryere sığamıyorum
Evet öyle görünüyorSizin ayrılış 23/26 Temmuz mu
Olduğu kadar canım. Günlerdir motivasyonum düşüktü zoraki yemek yapıyordum ancak kendime gelebildim.Ev temiz ve düzenliyse daha iyi hissediyorum.Herkese günaydınyarım kalan temizliğe devam. Ben beceriksizim ya. Ne güzel toz bile almışsınız. Bugün ütü yapıp toz alacağım salonu süpürüp sileceğim. Markette harcama olur. Vaka sayısı kontrol altına alınır inş ben korkuyorum parka yürümeye filan da gitmiyorum. Kalabalık her yer.
Ayy kızlaarr benim cadı uyudu nihayetoğlanı doyurdum kendim kahvaltı yaptım. Keyfim yerine geldi dun kıza ve oğlana d vitamini aldım eczaneden 39 tl tuttu migrostan bir kac terlik deterjan ve temizlik fırçaları aldım 149 tl. Bugün harcama olacağını sanmıyorum. Mutafagada sağlam bir alışveriş yapmamız lazım ama ne zaman gideriz bilmiyorum. Migrosta bebek bezlerinde güzel indirimler var alışverişe gittiğimizde bebek bezlerinide ordan almayi dusunuyorum. Bu hafta kiz 6 ayını dolduracak artık tam manasıyla geçeceğiz ek gıdaya alışverişi ona gore yapmayı dusunuyorum. Bu zamana kadar verdiğim şeyler sınırlıydı sindiremeyeceğini dusundugumden ama bu haftadan itibaren baslayacagim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?