Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Rica ederim canım kolay grldin şimdiden ellerine sağlık

Bu arada yeşil içeceği yaptım çok güzel de tok tutuyor

İçerisine taze zencefil koyunca da yağları güzel yakar evde kalmamış alınca öyle yapacam

BiZde taşınamayacağız hoş daha yer belli değil nerede olacağız biz gidebilecekmyiz birsey netleşmedi nefesim daralıyor artık biryere sığamıyorum

herkese iyi akşamlar hatta iyi geceler. Bugün baya aktif bi gündü. Kendimi işlere verdim.Dip köşe sil süpür yaptım.Balkonları yıkadım. 2 makine çamaşır yıkandı.Toz aldım banyoları temizledim. Eşimle pazara gittik. Bebişi yıkadım.
Vaka sayısının artışı beni korkutmaya başladıGidişat iyi değil.

Herkese günaydın yarım kalan temizliğe devam. Ben beceriksizim ya. Ne güzel toz bile almışsınız. Bugün ütü yapıp toz alacağım salonu süpürüp sileceğim. Markette harcama olur. Vaka sayısı kontrol altına alınır inş ben korkuyorum parka yürümeye filan da gitmiyorum. Kalabalık her yer.

Olduğu kadar canım. Günlerdir motivasyonum düşüktü zoraki yemek yapıyordum ancak kendime gelebildim.Ev temiz ve düzenliyse daha iyi hissediyorum.

Ayy kızlaarr benim cadı uyudu nihayet oğlanı doyurdum kendim kahvaltı yaptım. Keyfim yerine geldi dun kıza ve oğlana d vitamini aldım eczaneden 39 tl tuttu migrostan bir kac terlik deterjan ve temizlik fırçaları aldım 149 tl. Bugün harcama olacağını sanmıyorum. Mutafagada sağlam bir alışveriş yapmamız lazım ama ne zaman gideriz bilmiyorum. Migrosta bebek bezlerinde güzel indirimler var alışverişe gittiğimizde bebek bezlerinide ordan almayi dusunuyorum. Bu hafta kiz 6 ayını dolduracak artık tam manasıyla geçeceğiz ek gıdaya alışverişi ona gore yapmayı dusunuyorum. Bu zamana kadar verdiğim şeyler sınırlıydı sindiremeyeceğini dusundugumden ama bu haftadan itibaren baslayacagim artik.

Devit Kaç şişe aldın da bu fiyat canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…