- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.141
Bende yarın lahmacun düşünüyorum. Fırına gonderecegimSelam kızlar
Temizlik yapıyorum dip köşe kızı uyutma molası verdim
2 hafta sonra kv gitmeyi düşünüyoruz kısıtlama gelirse bizde kalırız
Şu öğretmenlerin seminerlerinide iptal etseler çok mu acil acaba şu zamanda
Bugün menümüz lahmacun çorba salata ayran
evde hiç yapmadım pure bende fırına gönderiyorumBende yarın lahmacun düşünüyorum. Fırına gonderecegim
Benimkinin okul yaşı bu yıl tutmuyor.Tam gün olan okullar ikili öğretime gecebilirmis kı mantıklı inşallah olur.
pure hazel dediği gibi yeni bir virüs çıkmış nasıl bir döneme denk geldi çocuklarımız
Evde bende uğraşamam canım Bir de o tadı vermiyor.evde hiç yapmadım pure bende fırına gönderiyorum
ben hiç denemedim ama aynen fırın tadı olmaz taş fırında pişiyor çünkü missEvde bende uğraşamam canım Bir de o tadı vermiyor.
Misafirlik küçük atıştırmalık şeklinde yapılabilir ama.
Evet yA bizde öyle düşündük eşimde çok sıkıldım diyor sürekliUzun süre gurbettesin doğum yaptin sıkıntı yaşadın ortam değişikliği istemen ailenin yanına gitmek istemen çok normal. Ama moralini bozmamaya çalış illaki geçecek bu günler. Bulundugunuz ilde boş zamanlarımızda sakin ve doğal yerlere gitkenizi tavsiye ederim en azından kafan biraz dağılır.
Ay inşallah olur özel okul dimiBizde önce bankaya gittik sınav için 200 tl yatırdık ordan başvuru için olula gittik ay başında mülakat var
Ayyyyy okul çok güzel yüzme havuzu saunası restaurantı herşeyi var
Bakalım kısmet rabbim hayırlısını nasip eyler inşallahhhh
Annmelere geldik yemek yedik kahve içtik şimdi minnoşumu uyuttum azıcık dinleneyeyim
Yok canım özel değil devletin spor lisesi ama o kadar büyük ve güzel ki aynı özel gibi bu şartlarda normalde 40000 den aşağı fiyat vermezlerAy inşallah olur özel okul dimi
Ya babam zaten dedi istersen hemen geliriz diye ama onlar gelince kv lerde gelir hemen diye istemiyorumAnnenlerimi çağırsan canım.Bu hastalık kolay kolay geçmeyecek.Diyarbakırdada kapalı diyorlar izinler.Tsk sıkıntı biz ne olacağız bakalım
Bencede kısıtlama gelecektuce_tuce iki gün sabah çıktık akşam geldik. Yorulduk. Yazamadım pek
Bugün evdeyim.
Yaprak sarma buzluktan pişirdim.
Yanına domatesli makarna ayran yapar gecistiririm.
Bugün toplantı mı var. Haberim yoktu. Kesin kısıtlama çıkar
Ya ne kadar saçma senin ailen gelince kaynananların gelmesiYa babam zaten dedi istersen hemen geliriz diye ama onlar gelince kv lerde gelir hemen diye istemiyorum
Annemler gider onlar gelirYa ne kadar saçma senin ailen gelince kaynananların gelmesi
Nasıl rahat edecekler ki
Problem ne ki acaba karnı toktur altı temizdir kocaman oldu gazı yoktur artıkKiz bütün gün huysuzluk yaptı yeni uyudupert durumdayım hic yemek yapacak halim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?