Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim kız da bugün bir tuhaf.
Kendini yerlere atıyor.
Dün dışarıda abur cubur yedim kola içtim.
Mercimek çorba vs caba onlar mı rahatsız etti.

Benim kız da bugün bir tuhaf.
Kendini yerlere atıyor.
Dün dışarıda abur cubur yedim kola içtim.
Mercimek çorba vs caba onlar mı rahatsız etti.
Kola rahatsız etmiş olabilir mercimekte çok gaz yapar. Ilk aylardaki kadar olmasada bebeklerde sonraki aylarda ara ara gaz sancisi oluyor ya.

Selam kızlar
2 gündür sabahları annemlere gittim akşam döndüm
Kızım bahçede çok güzel vakit geçiriyor
Şişme havuzda doyasıya oynuyor
Bende pizza yaptım bahçede hep birlikte yedik eve geldik
2 gündür harcamamız olmadı Ama şimdi markete gidip dondurma alıcam
Diyete devam ediyorum pizzadan çok az yedim ama dondurmadan vazgeçemiyorum ya

Kızlar size bir sorum olacak. 5 yaşinda bir çocuğun bela okumasi normal mi. Üst kat komşu geldi bugün oğluyla ıkidebir ogluma allah senin belanı versin deyip duruyordu. Annesi çok tepki gösterdi bende öyle ama ogluma karşı aşırı hırçın ya essogluessek diyor tekmeliyor bela okuyor ne beni ne annesini hic bir şekilde dinlemiyor. Ben bu çocuğun psikolojisinin düzgün olmadığını düşünüyorum artık annesi belki farkında değil ama dışardan bakinca hareketleri hic normal degil. Kadın iyi biri komsuluguda iyi ama oglunun durumu hic hoşuma gitmiyor. Her firsatta sataşıyor benim oğlana. Sinirim bozuluyor bu duruma artık.

Bizim insanımız önlemin, kendini korumanın ne demek olduğunu bilmiyor malesef. Cadde de tüm cafe ve restoranlar dolu. Sokakta kimsede maske yok doğru düzgün. Mesafe denen birşey bilmiyorlar. Sen kaçtıkça üstüne üstüne geliyorlar bir de. Daha çok yasak gelir yani bize.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Önümüzdeki dönemde genel anlamda sokağa çıkma kısıtlaması gibi bir durumu düşünmüyoruz. Bilim Kurulunda gündeme gelmedi." demiş

Çok harcama oldu bugün 1250 araba bakımına 50 TL plaka düşmüştü geçen yağmurda bulamadık nerde düştüyse onun çıkarmak için, markette 50 tuttu tavuk aldım komşum çağırdı ona kurabiye kızıma terlik. Yarında arkadaşımla yemeğe gitcez orada gider 40 50 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…