- 7 Ocak 2018
- 27.615
- 80.133
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.161
Dış çıkarıyor galiba çok huysuz şu sıralar. Dişleri kaşınıyor belli. Ayaktayiz yine 10 dkk uyudu kalktı simdi banyosunu yaptirmama rağmen hala mizmiz.Problem ne ki acaba karnı toktur altı temizdir kocaman oldu gazı yoktur artık
Kola rahatsız etmiş olabilir mercimekte çok gaz yapar. Ilk aylardaki kadar olmasada bebeklerde sonraki aylarda ara ara gaz sancisi oluyor ya.Benim kız da bugün bir tuhaf.
Kendini yerlere atıyor.
Dün dışarıda abur cubur yedim kola içtim.
Mercimek çorba vs caba onlar mı rahatsız etti.
Aynen artık önümüzü görelim.Kızlar eşim geldi çok ciddi önemler alınacakmış galiba . Tayinleri durduracaklar sanırım izin filan da yok ancak eylülde filan düşün üzülme dedi bakan açıklama yapsa artık
Hukuk için gircem ben çalışmıyorum ama eşim iddialı gibiHangi bölüm için sınava gireceksin cnm
Adalet benimAslında geçen seneden kitabım var ama çalışmıyorum öylesine gireceğim. Ön lisans hem işletme yön. hem adalet var. Adalet için zaten ilk 300 500 olman gerek işletme içinde çok hoşuma giden bölüm yok açıkçası. Senin bölüm nedir?
Hukuk için gircem ben çalışmıyorum ama eşim iddialı gibi
Evet bende öyle düşünüyorum. Ama söylerken öyle bir nefretle söylüyorki şok oldum.strawberry_cake annesinden babasından duyuyordur o sözleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?