Bugün ne aldin kaç tl harcadin

5 yaşında bu kadar kompleks ifadeleri ancak aynalama ile yapabilir. Evde görüyordur.

duyduğu şeyleri söylüyo canım benim komsumun oğlu sürekli bağırıp annesine vuruyodu ben oğlumu hep uzak tutmaya çalıştım geldik kurtulduk çünkü disarda felan hep yanımıza geliyolardı git yanımdan da diyemiyodum hep stres oluyodum gelecekler diye

Tatiliniz bitti mi canım
Kaş kalkan tarafımıydı
Bu sene olmaz ama seneye 3 aile villa kiralayıp gitmeyi düşünüyoruz bizde

Evet kas kalkan arasi bir yerdeyiz tam zamaniymis cumartesi donecegiz burda kalan ingilizler var sahilde cepler var ztn elinde bidonla geziyorlar en onemlisi hepimize cok iyi geldi ozellikle esime
Ztn esim icin cok istemistim
bana iyot cok iyi geliyor resmen vucudum yenilendi sık sık denize girip cikiyorum

Bu arada esimin ailesi illa parayi vericez diyor ben sembolik bir miktar alacagim.
Donuste gorumcemi cagiracagim. Biraz yoruldu ve imkanlari kisitli biraz terapi yapalim ben gidemesemde kardesimle piknige fln giderler
Esim ailesine gidecek annemlere soylemem ben evde tek kalirim
Yasak gelmesede 3 5gun kalabilse aileside esimi ozledi
Ben yine yasaklara donus olacagini dusunuyorum. Risk aldik evet ama su an isyerinden daha izoleyiz yolda da yiyecek hazirladik sadece maddi butceyi zorladik oda bazi yerlerden kistik bazi seylere deger dedik hallettik ani yasamak herseye deger hemde herseye deger
Hele sabahlari yegenimle uyanmak herseye deger.
Esime bir cilveler yapiyor gormeniz lazim o kdr degistiki buyuduki anlatamam

Sizler nasilsiniz
Tugce sabret canim sabrin sonu selamettir Allah yuvana selamet versin huzur versin iyi gunlerde kavusmayi nasip etsin

Okyonus guzel haberlerini bekliyorum

Cok okuyamadim dun aksam sarjimi doldurdum su an yuzde 74 hic elime almiyorum oyle guzel bir manzara varki

Bu arada iyki gelmisiz geldigimiz aksam yasadigim sehirde kiyamet kopmus siteye yildirim dusmus capraz binanin bacasi merdivenleri yikilmis beyaz esyalar yanmis bizde sadece buzdolabi ve dondurucu calisiyordu saat donuyor ama evde olsak modem tv hersey yanacakti yasadigim korku hic silinmeyecekti herkesin herseyi bozulmus bizde prizler var ztn en kotu tv kesin gitmisti
Simdi paratoner takilacak
Herkes sukrediyor kopegin hatrina ucuz atlattik diyor

Bahsini ettiğimiz zamanları hatirladim.Mantıklı olanı yaptılar. Maske zorunluluğuna da ayrıca sevindim büyükşehirlerde ki.

Evet ozellikle yanliz olanlar cok zordaydi buyuksehirlerde toplu tasima sorundu 1 kisi bile cok onemliydi kendim gibi sevindim

bi kaç gün önce burda da biri vefat etti yıldırım düşmüş üstüne hayvan otlatırken çok üzüldüm

bi kaç gün önce burda da biri vefat etti yıldırım düşmüş üstüne hayvan otlatırken çok üzüldüm

Bizim ordada bir ev cayir cayir yanmis biz ucuz atlatmisiz herkes kopegin hatrina diyor ztn
Dibimizde belediye var aslinda imkansiz zannedersin
Tatile cikacagimiz gun kendimi eve zor atmistim

Bizim ordada bir ev cayir cayir yanmis biz ucuz atlatmisiz herkes kopegin hatrina diyor ztn
Dibimizde belediye var aslinda imkansiz zannedersin
Tatile cikacagimiz gun kendimi eve zor atmistim
allah esirgemiş valla . Tatiliniz ne kadar sürecek çok hasetleniyorum şuan varya

Hukuk için gircem ben çalışmıyorum ama eşim iddialı gibi
Ben de ikinci üniversite adalet bitirdim ama vazgeçtim. DGS ye bir kere girdim. Başka bir iki yıllık okuyup sonra DGS ye girmek istiyorum. Beslenme diyetetik filan . Karar vermedim daha. Belli yaşa gelince zor gelebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…