- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.181
Kızlar size bir sorum olacak. 5 yaşinda bir çocuğun bela okumasi normal mi. Üst kat komşu geldi bugün oğluyla ıkidebir ogluma allah senin belanı versin deyip duruyordu. Annesi çok tepki gösterdi bende öyle ama ogluma karşı aşırı hırçın ya essogluessek diyor tekmeliyor bela okuyor ne beni ne annesini hic bir şekilde dinlemiyor. Ben bu çocuğun psikolojisinin düzgün olmadığını düşünüyorum artık annesi belki farkında değil ama dışardan bakinca hareketleri hic normal degil. Kadın iyi biri komsuluguda iyi ama oglunun durumu hic hoşuma gitmiyor. Her firsatta sataşıyor benim oğlana. Sinirim bozuluyor bu duruma artık.
duyduğu şeyleri söylüyo canım benim komsumun oğlu sürekli bağırıp annesine vuruyodu ben oğlumu hep uzak tutmaya çalıştım geldik kurtulduk çünkü disarda felan hep yanımıza geliyolardı git yanımdan da diyemiyodum hep stres oluyodum gelecekler diyeKızlar size bir sorum olacak. 5 yaşinda bir çocuğun bela okumasi normal mi. Üst kat komşu geldi bugün oğluyla ıkidebir ogluma allah senin belanı versin deyip duruyordu. Annesi çok tepki gösterdi bende öyle ama ogluma karşı aşırı hırçın ya essogluessek diyor tekmeliyor bela okuyor ne beni ne annesini hic bir şekilde dinlemiyor. Ben bu çocuğun psikolojisinin düzgün olmadığını düşünüyorum artık annesi belki farkında değil ama dışardan bakinca hareketleri hic normal degil. Kadın iyi biri komsuluguda iyi ama oglunun durumu hic hoşuma gitmiyor. Her firsatta sataşıyor benim oğlana. Sinirim bozuluyor bu duruma artık.
[/
Tatiliniz bitti mi canımYaa cok sevindim en bastan bana dogru gelmemisti geri adim atilmasi iyi olmus
Tatiliniz bitti mi canım
Kaş kalkan tarafımıydı
Bu sene olmaz ama seneye 3 aile villa kiralayıp gitmeyi düşünüyoruz bizde
Bahsini ettiğimiz zamanları hatirladim.Mantıklı olanı yaptılar.Yaa cok sevindim en bastan bana dogru gelmemisti geri adim atilmasi iyi olmus
Bahsini ettiğimiz zamanları hatirladim.Mantıklı olanı yaptılar.Maske zorunluluğuna da ayrıca sevindim büyükşehirlerde ki.
bi kaç gün önce burda da biri vefat etti yıldırım düşmüş üstüne hayvan otlatırken çok üzüldümBu arada iyki gelmisiz geldigimiz aksam yasadigim sehirde kiyamet kopmus siteye yildirim dusmus capraz binanin bacasi merdivenleri yikilmis beyaz esyalar yanmis bizde sadece buzdolabi ve dondurucu calisiyordu saat donuyor ama evde olsak modem tv hersey yanacakti yasadigim korku hic silinmeyecekti herkesin herseyi bozulmus bizde prizler var ztn en kotu tv kesin gitmisti
Simdi paratoner takilacak
Herkes sukrediyor kopegin hatrina ucuz atlattik diyor
bi kaç gün önce burda da biri vefat etti yıldırım düşmüş üstüne hayvan otlatırken çok üzüldüm
allah esirgemiş valla . Tatiliniz ne kadar sürecek çok hasetleniyorum şuan varyaBizim ordada bir ev cayir cayir yanmis biz ucuz atlatmisiz herkes kopegin hatrina diyor ztn
Dibimizde belediye var aslinda imkansiz zannedersin
Tatile cikacagimiz gun kendimi eve zor atmistim
allah esirgemiş valla . Tatiliniz ne kadar sürecek çok hasetleniyorum şuan varya
Seminere otobüsle gitmemek için araba aldım, seminer online olduAyy evet okula gitmiyoruz
Ben de ikinci üniversite adalet bitirdim ama vazgeçtim. DGS ye bir kere girdim. Başka bir iki yıllık okuyup sonra DGS ye girmek istiyorum. Beslenme diyetetik filan . Karar vermedim daha. Belli yaşa gelince zor gelebiliyorHukuk için gircem ben çalışmıyorum ama eşim iddialı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?