Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar
Minik uyutmadı bombo diye uyandı ayıcık bombo delisi beni de kaldırdı

Bugün mangala gidiyoruz iki aile kalkıp köfte yapacağım eti soslayacagım dinlensin akşama kadar 5 gibi gideceğiz sıcak olur yoksa

Benimkilerde krep istiyor birde krep yapacağım ama yataktayım hala

Günaydın canımGüzel haberler duymaya çok ihtiyacım var artık nefesim daralıyor biryere sığamıyorum

Günaydın aynı ben
Ay hiçbir yere sığamıyorum ne yediğimden tat alıyorum ne oturduğundan.Allahım sen ferahlık ver tayin çıktı sevinemiyoruz Allah’ından bulsunlar bizi sürekli böyle çıkmaza sürüklüyorlar bir güzel tayin göremedik daha nerede bir birlik taşınıyor kuruluyor biz düşüyoruz kendime üzülmüyorum artık evladım perişan oluyor bizle

Yaşadığınız hiç birşeye anlam veremiyorum ben nasıl bir kader Allah aşkına

Allah işinizi kolaylaştırsin.Aklima geldikçe dua ediyorum sizin için.Hayatinizin bundan sonrası, oncesini unutturacak güzellikte olsun.Anne baba çocuk birlikte

Ben de ikinci üniversite adalet bitirdim ama vazgeçtim. DGS ye bir kere girdim. Başka bir iki yıllık okuyup sonra DGS ye girmek istiyorum. Beslenme diyetetik filan . Karar vermedim daha. Belli yaşa gelince zor gelebiliyor
gerçekten zor oldu düzenli çalışmayı seviyorsan kolay olur senin için ama ben yumurta kapıya dayanınca iş yapanlardanım o yüzden ben çok zorlandım ezberim kuvvetlidir hep sözel olunca kavram falan yordu beni eşim gayet iyi not ortalaması benden çok yüksek düzenli çalıştı.
Beslenme diyetetik iyi bölüm aslında bende mi yazsam.Benim umudum yok dgs den en azından bu yıl çalışmadan gircem

Ayyy ne güzel yaaa benim cadı hiç çizgi film izlemiyor

okyonus canım bu son sıkıntılı zamanlarınız gibi geliyor bana

Dualardasın, inşallah en kısa sürede en güzel şekliyle çözülecek belirsizler

Ben Ankara'ya geleceksiniz gibi hissediyorum ama bunu da söylemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…