- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.201
Günaydın canımSizler nasilsiniz
Tugce sabret canim sabrin sonu selamettir Allah yuvana selamet versin huzur versin iyi gunlerde kavusmayi nasip etsin
Okyonus guzel haberlerini bekliyorum
Cok okuyamadim dun aksam sarjimi doldurdum su an yuzde 74 hic elime almiyorum oyle guzel bir manzara varki
Günaydın aynı benGünaydın canım❤Güzel haberler duymaya çok ihtiyacım var artık nefesim daralıyor biryere sığamıyorum
Ay hiçbir yere sığamıyorum ne yediğimden tat alıyorum ne oturduğundan.Allahım sen ferahlık ver tayin çıktı sevinemiyoruz Allah’ından bulsunlar bizi sürekli böyle çıkmaza sürüklüyorlar bir güzel tayin göremedik daha nerede bir birlik taşınıyor kuruluyor biz düşüyoruz kendime üzülmüyorum artık evladım perişan oluyor bizleGünaydın aynı ben
Yaşadığınız hiç birşeye anlam veremiyorum ben nasıl bir kader Allah aşkınaAy hiçbir yere sığamıyorum ne yediğimden tat alıyorum ne oturduğundan.Allahım sen ferahlık ver tayin çıktı sevinemiyoruz Allah’ından bulsunlar bizi sürekli böyle çıkmaza sürüklüyorlar bir güzel tayin göremedik daha nerede bir birlik taşınıyor kuruluyor biz düşüyoruz kendime üzülmüyorum artık evladım perişan oluyor bizle
Allah işinizi kolaylaştırsin.Aklima geldikçe dua ediyorum sizin için.Hayatinizin bundan sonrası, oncesini unutturacak güzellikte olsun.Anne baba çocuk birlikteAy hiçbir yere sığamıyorum ne yediğimden tat alıyorum ne oturduğundan.Allahım sen ferahlık ver tayin çıktı sevinemiyoruz Allah’ından bulsunlar bizi sürekli böyle çıkmaza sürüklüyorlar bir güzel tayin göremedik daha nerede bir birlik taşınıyor kuruluyor biz düşüyoruz kendime üzülmüyorum artık evladım perişan oluyor bizle
gerçekten zor oldu düzenli çalışmayı seviyorsan kolay olur senin için ama ben yumurta kapıya dayanınca iş yapanlardanım o yüzden ben çok zorlandım ezberim kuvvetlidir hep sözel olunca kavram falan yordu beni eşim gayet iyi not ortalaması benden çok yüksek düzenli çalıştı.Ben de ikinci üniversite adalet bitirdim ama vazgeçtim. DGS ye bir kere girdim. Başka bir iki yıllık okuyup sonra DGS ye girmek istiyorum. Beslenme diyetetik filan . Karar vermedim daha. Belli yaşa gelince zor gelebiliyor
Ayyy ne güzel yaaa benim cadı hiç çizgi film izlemiyorGünaydın kızlar
Minik uyutmadı bombo diye uyandı ayıcık bombo delisi beni de kaldırdı
Bugün mangala gidiyoruz iki aile kalkıp köfte yapacağım eti soslayacagım dinlensin akşama kadar 5 gibi gideceğiz sıcak olur yoksa
Benimkilerde krep istiyor birde krep yapacağım ama yataktayım hala
Diyet nasıl diyettttttGünaydın hava sicakkkkkkk sabahın 9 u daha yaa
Ay hiçbir yere sığamıyorum ne yediğimden tat alıyorum ne oturduğundan.Allahım sen ferahlık ver tayin çıktı sevinemiyoruz Allah’ından bulsunlar bizi sürekli böyle çıkmaza sürüklüyorlar bir güzel tayin göremedik daha nerede bir birlik taşınıyor kuruluyor biz düşüyoruz kendime üzülmüyorum artık evladım perişan oluyor bizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?