Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gündüzleri 37 38 ee bide toz kuru hava çöl gibi .
tuce_tuce biz kapı pencere açık yatıyoruz
baya sıcakmış tuce allah kurtarsın kızlar sizi oradan bura su an 24 derece ben sıcağa hiç gelemiyorum 4 den sonra bizim eve komple güneş giriyor dışarı kaçıyoruz sabah 0 güneş rahat yatılıyor kahvaltı ediliyor

Çalışmadan zor ben de DGS ye çalışmadan girdim. İnş hakkinızda hayırlısı olsun cnm

İnş canımAllahım hakkımızda hayırlısı olsunArtık çok yoruldum çok mutsuzum

Burası korkunç Zeyno ve ev sabahtan akşama kadar güneş görüyor

İşin kötüsü mesaide yanımdakilerden eşinden ayrı kalmamış insanların yorum yapması canımı sıkıyor.Diyorlar ne olacak izmirden çanakkaleye gelip gider idare edersiniz 6yıldır ayrıyız zaten 3 yıla yine alırlar Doğuya ve ben yine gelip gitmeli hayat yasayacağım saçmalıga bak eşimede açalım bir bekar evi ben burada o arada yaşayalım bu Batı’da böyle geçsin oh ne güzel sonrA Doğu gelir bekle babam bekle cocuk askere gider artık bizde emekli oluruz ozamana kadar boşanmazsak ne ala.Biriside kocasından bıkmış keske benimkide gitse uzun süre gelmese diyor valla herkes deli

Çekmeyen bilmez.
Geçenlerde eşimle konuşuyoruz. Hayatımın geçmiş 10 yilini zihnimde canlandiramiyorum diyor.
Bazı görevleri berbat geçmişti.
2yildir biraz nefes alabildi

Plan yapamıyoruzAnkara görünüp izmir olursa lojman alamıyoruz ev bakılacak izmire tayınde yapmıyorlar Ankara’da görünüp izmirde yasayacağız canları sıkıldımı çağırırlar hadi okul ev hepsini değiştir tayin işte bize resmen çile çektiriyorlar.Tabur komutanını aradık suriyedeymıs diyor geleyim bakacaz.Kesin yolunu buldu kendini Ankaraya aldıracak diyor eşim.

Çekmeyen bilmez.
Geçenlerde eşimle konuşuyoruz. Hayatımın geçmiş 10 yilini zihnimde canlandiramiyorum diyor.
Bazı görevleri berbat geçmişti.
2yildir biraz nefes alabildi
Valla bizimki 12 yıldır görevde 10kez tayin gördü Şark’ta bile taburu değişti yine gitti illeBen kafamda evliliğimi canlandıramıyorum gençliğim heveslerim bitti gitti artık insanların bana acıyan gözlerle bakmasındanda yoruldum.

Benim öğretmen arkadaşın eşinin Kıbrıs'a çıkmış piyade.
O da ücretsiz izne çıkacak.
Daha karışık onun işi de.
Evler lojmanlar filan berbat diyor.
en Azından 2 yıl yasarlar birlikte evler kötü ama sağlık olsun aile hayatı olsun yeter.Tercih dısımı verdiler onlarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…