- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.221
Diyet süper gidiyor tatlım inşallah kilolarda süper giderDiyet nasıl diyetttttt
Hiç nefes alınmıyor yA ve bu daha iyi günlerimizGünaydın hava sicakkkkkkk sabahın 9 u daha yaa
çok seviyor iyi değil aslında ne bilim izliyor beni hiç yormuyor miniğim bu sayedeAyyy ne güzel yaaa benim cadı hiç çizgi film izlemiyor
kaç derece kızlar burası iyi gidiyor şimdilik camlar kapalı yatıyoruz üzerimizi örtmüyoruz amaHiç nefes alınmıyor yA ve bu daha iyi günlerimiz
Gündüzleri 37 38 ee bide toz kuru hava çöl gibi .kaç derece kızlar burası iyi gidiyor şimdilik camlar kapalı yatıyoruz üzerimizi örtmüyoruz ama
baya sıcakmış tuce allah kurtarsın kızlar sizi oradan bura su an 24 derece ben sıcağa hiç gelemiyorum 4 den sonra bizim eve komple güneş giriyor dışarı kaçıyoruz sabah 0 güneş rahat yatılıyor kahvaltı ediliyor
Çalışmadan zor ben de DGS ye çalışmadan girdim. İnş hakkinızda hayırlısı olsun cnmgerçekten zor oldu düzenli çalışmayı seviyorsan kolay olur senin için ama ben yumurta kapıya dayanınca iş yapanlardanım o yüzden ben çok zorlandım ezberim kuvvetlidir hep sözel olunca kavram falan yordu beni eşim gayet iyi not ortalaması benden çok yüksek düzenli çalıştı.
Beslenme diyetetik iyi bölüm aslında bende mi yazsam.Benim umudum yok dgs den en azından bu yıl çalışmadan gircem
İnş canımokyonus canım bu son sıkıntılı zamanlarınız gibi geliyor bana
Dualardasın, inşallah en kısa sürede en güzel şekliyle çözülecek belirsizler
Ben Ankara'ya geleceksiniz gibi hissediyorum ama bunu da söylemek isterim
Burası korkunç Zeyno ve ev sabahtan akşama kadar güneş görüyorbaya sıcakmış tuce allah kurtarsın kızlar sizi oradan bura su an 24 derece ben sıcağa hiç gelemiyorum 4 den sonra bizim eve komple güneş giriyor dışarı kaçıyoruz sabah 0 güneş rahat yatılıyor kahvaltı ediliyor
Amin canım inşAllah işinizi kolaylaştırsin.Aklima geldikçe dua ediyorum sizin için.Hayatinizin bundan sonrası, oncesini unutturacak güzellikte olsun.Anne baba çocuk birlikte
Çekmeyen bilmez.İşin kötüsü mesaide yanımdakilerden eşinden ayrı kalmamış insanların yorum yapması canımı sıkıyor.Diyorlar ne olacak izmirden çanakkaleye gelip gider idare edersiniz6yıldır ayrıyız zaten 3 yıla yine alırlar Doğuya ve ben yine gelip gitmeli hayat yasayacağım saçmalıga bak eşimede açalım bir bekar evi ben burada o arada yaşayalım bu Batı’da böyle geçsin oh ne güzel sonrA Doğu gelir bekle babam bekle cocuk askere gider artık bizde emekli oluruz ozamana kadar boşanmazsak ne ala.Biriside kocasından bıkmış keske benimkide gitse uzun süre gelmese diyor valla herkes deli
Plan yapamıyoruzokyonus bu yıl Ankara veya İzmir, birine gideceksiniz
Şimdiden planlarını yap.
İki şehri de araştır.
Orada yaşayanlara sor.
Ne zaman belli olacakmış kesin olarak.
Yani belirsizlik kadar gıcık birşey yok ☹
Valla bizimki 12 yıldır görevde 10kez tayin gördü Şark’ta bile taburu değişti yine gitti illeÇekmeyen bilmez.
Geçenlerde eşimle konuşuyoruz. Hayatımın geçmiş 10 yilini zihnimde canlandiramiyorum diyor.
Bazı görevleri berbat geçmişti.
2yildir biraz nefes alabildi
en Azından 2 yıl yasarlar birlikte evler kötü ama sağlık olsun aile hayatı olsun yeter.Tercih dısımı verdiler onlarıdaBenim öğretmen arkadaşın eşinin Kıbrıs'a çıkmış piyade.
O da ücretsiz izne çıkacak.
Daha karışık onun işi de.
Evler lojmanlar filan berbat diyor.
Galiba.en Azından 2 yıl yasarlar birlikte evler kötü ama sağlık olsun aile hayatı olsun yeter.Tercih dısımı verdiler onlarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?