- 7 Ocak 2018
- 27.615
- 80.133
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.241
Ayyyy çok güzel yaptığın ekstra bişey var mıDiyet süper gidiyor tatlım inşallah kilolarda süper giderregliyim diye tartilmiyim dedim ama sabah tatilim 1 kilo gitmiş pazardan buyana
Bol su bol hareket ile halledeceğiz bu işi
Evet fazlası iyi değil zaten ama arada baksa iyi olurçok seviyor iyi değil aslında ne bilim izliyor beni hiç yormuyor miniğim bu sayede
Bombo ve kukulii
Şuan 33 derece ama inanılmaz kuru ve kötü bir hava var . Bura için 33 daha çok düşük 48 olacakkaç derece kızlar burası iyi gidiyor şimdilik camlar kapalı yatıyoruz üzerimizi örtmüyoruz ama
Aynı bizim ev hahahhaBurası korkunç Zeyno ve ev sabahtan akşama kadar güneş görüyor
Yürüyüş akşamları yapıyorum bide evde de daha çok hareket etmeye çalışıyorumAyyyy çok güzel yaptığın ekstra bişey var mı
Evet fazlası iyi değil zaten ama arada baksa iyi olur
Sakin sakin doğu falan isteyin gneydigu çok siçak ve kurak çöl resmenAy güneydoğudan iyice korktum sıcaklık anlamında şimdi
Ayıp olmasın yine de.Merhaba kızlar bugün şiddetli başım ağrıyor. Sütsüz acı bir kahve yaptim inşallah iyi gelir. Kaynım bir buçuk hafta önce memlekete geldi eşim cumartesi yemeğe çağıralım diye ısrar ediyor. Caya çağıralım dedim ayıp olur diyor. Iki bebeyle nasıl hazırlık yapacaksam. Kaynim eltim cocuklar dort kisiler kv kp de gelecek. Iyi dedim lahmacun ici ve cig köfte senden ben sadece çorba ve salata yapacağım dedim tamam dedi bakalim. Kaynimi gunahim kadar sevmiyorum zaten kv kpde malum bir tek eltim ve çocuklar gelecek diye seviniyorum.
Bende onu her izlediğimde keşke burda da olsa deyip duruyorumGünaydın herkese
Kupon çılgınlarını izliyorum
nereye gidiyosunuz canimHazırlıklar tamam bir saate cıkarız çocuklar başımın etini yiyorlar gidelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?