Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Diyet süper gidiyor tatlım inşallah kilolarda süper giderregliyim diye tartilmiyim dedim ama sabah tatilim 1 kilo gitmiş pazardan buyana
Bol su bol hareket ile halledeceğiz bu işi
Ayyyy çok güzel yaptığın ekstra bişey var mı
çok seviyor iyi değil aslında ne bilim izliyor beni hiç yormuyor miniğim bu sayede
Bombo ve kukulii
Evet fazlası iyi değil zaten ama arada baksa iyi olur

Merhaba kızlar bugün şiddetli başım ağrıyor. Sütsüz acı bir kahve yaptim inşallah iyi gelir. Kaynım bir buçuk hafta önce memlekete geldi eşim cumartesi yemeğe çağıralım diye ısrar ediyor. Caya çağıralım dedim ayıp olur diyor. Iki bebeyle nasıl hazırlık yapacaksam. Kaynim eltim cocuklar dort kisiler kv kp de gelecek. Iyi dedim lahmacun ici ve cig köfte senden ben sadece çorba ve salata yapacağım dedim tamam dedi bakalim. Kaynimi gunahim kadar sevmiyorum zaten kv kpde malum bir tek eltim ve çocuklar gelecek diye seviniyorum.

Ayıp olmasın yine de.
Menü güzel ayrica

Bugün çamaşır dışında hic bir işe el atamadım anca çocuklarla ilgilenebildim. Kız ishal olmuş durmadan altını kirletiyor sanırım dış çıkardığı için. Az önce bir makine kurdum bu bitse iki posta çamaşırım daha var. Mutfak toplanacak sil supur yapilacak. Migros sanaldan dün bez ıslak mendil siparişi verdim bugünde mutfak ihtiyaclari ve diğer ihtiyaclari siparis edeceğim. Cumartesi sabah eşim meyve sebze alışverişi için pazara gidecek. Akşamda misafir gelecek. Pazar gunu tunceliye gideceğiz bol harcamalı bir hafta olacak yine.

bu ay 1 gram alcam inşallah üzerini tamalayıp çeyrekli bileklik yaptırcam kendime.Borcum olan çeyreğin 1 tanesini dün aldım 620 den 2 tane daha alınacak biri temmuzda alınır düğüne diğeri bebek görmeye onu ne zaman alırız bilmiyorum.Eğer yol harcırahı eşiminki nakliyeye yeterse benimki çok olmaz ama onunlada kendime bileklik almak istiyorum

Arkadaşın bağ evine kahvaltıya gittim çocuklar çok güzel oynadılar kahvaltı yaptık sessiz sakin yeşillikler içinde meyve ağaçları yerde domatesler biberler salatalıklar her şey doğal çok güzel geçti hava bozdu bizde döndük
Şimdi biber dolması pişircem akşam yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…