- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.261
oooo süper olmuş vallaArkadaşın bağ evine kahvaltıya gittim çocuklar çok güzel oynadılar kahvaltı yaptık sessiz sakin yeşillikler içinde meyve ağaçları yerde domatesler biberler salatalıklar her şey doğal çok güzel geçti hava bozdu bizde döndük
Şimdi biber dolması pişircem akşam yemeği
Aynen canım doğal ortam çok güzeloooo süper olmuş valla
çok seviyorum böyle evleri annemlerin yazlık evleri de anlattıgın gibi ama bu sene herşey yalan oldu gidemiyoruzArkadaşın bağ evine kahvaltıya gittim çocuklar çok güzel oynadılar kahvaltı yaptık sessiz sakin yeşillikler içinde meyve ağaçları yerde domatesler biberler salatalıklar her şey doğal çok güzel geçti hava bozdu bizde döndük
Şimdi biber dolması pişircem akşam yemeği
oohh afiyet olsun burda baya bozuk havamangala
bura çok iyi hafif hafifte esiyoroohh afiyet olsun burda baya bozuk hava
evet ya bizde kamp sandalyeleri aldik masa alcaz bide memlekete gidip izni harcamak istemiyorum valla buralar cok güzelAynen canım doğal ortam çok güzel
bura çok iyi hafif hafifte esiyor
İZmir netleşirse bende alacağım ama Bakalım hep hayatım beklemekten ibaretevet ya bizde kamp sandalyeleri aldik masa alcaz bide memlekete gidip izni harcamak istemiyorum valla buralar cok güzelannemleri görmek için gidicez mecburen
valla billa insanı deli ediyolar ya insan yerine koymuyolar aslaİZmir netleşirse bende alacağım ama Bakalım hep hayatım beklemekten ibaret
Oh ne güzel.Oğluşla sarılıp öğlen uykusuna yattıkoh mis gibi oldu ama alışkın olmadığım için başım ağrıyor şuan
Ben de izlerdim bu programi bir zamanlar, ama cok zor is, kuponlari bulup biriktirmek icin cok zaman harcamak gerekiyor. Eve gelen kuponlari kullaniyorum ama benimkisi kucuk bir indirim oluyor. Bir aralar bir giyim firmasi 10$ kupon gonderiyordu uyeleri oldugum icin, ben de gidip cocuklara 11-12$ bir sey alip 1-2$ oduyordum iyi oluyordu ama artik gondermiyorlar baktilar bende is yok, cok acilmiyorum harcama konusunda.Bende onu her izlediğimde keşke burda da olsa deyip duruyorumçok özeniyorum
Merhaba canım
Aferin arada öyle güzel sürprizler yap hayat sürprizlerde gizliBugün eşime bir sürpriz yaptım ve yemekleri dışardan sipariş ettim. Eminim çok hoşuna gidecektir
Tepkisiz kalamıyorum artık önüme gelene saldırasım varvalla billa insanı deli ediyolar ya insan yerine koymuyolar asla
Hosgeldın nerelerdesinMerhaba canım
Bizim arabanın bagajında 4 tane kamp sandalyesi bir tane küçük masa bir de kizim için büyük puf minder var yaz kız hiç çıkarmayız kışın Uludağ’da yazın da piknik yerlerinde çok kullanırızevet ya bizde kamp sandalyeleri aldik masa alcaz bide memlekete gidip izni harcamak istemiyorum valla buralar cok güzelannemleri görmek için gidicez mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?