Bugün ne aldin kaç tl harcadin

oooo süper olmuş valla

çok seviyorum böyle evleri annemlerin yazlık evleri de anlattıgın gibi ama bu sene herşey yalan oldu gidemiyoruz

Bende onu her izlediğimde keşke burda da olsa deyip duruyorum çok özeniyorum
Ben de izlerdim bu programi bir zamanlar, ama cok zor is, kuponlari bulup biriktirmek icin cok zaman harcamak gerekiyor. Eve gelen kuponlari kullaniyorum ama benimkisi kucuk bir indirim oluyor. Bir aralar bir giyim firmasi 10$ kupon gonderiyordu uyeleri oldugum icin, ben de gidip cocuklara 11-12$ bir sey alip 1-2$ oduyordum iyi oluyordu ama artik gondermiyorlar baktilar bende is yok, cok acilmiyorum harcama konusunda.

Ya kizlar bugunlerde moralim cok bozuk, hocamla konustum, labin mali durumu kotuymus, virusten cok etkilenmis, bana yil sonuna kadar seni idare edebilirim dedi, belki ocak subat da olabilirmis is bulma durumuma bagli olarak. Sadece ben degil 4-5 kisiyi dusunmus, biz eskiler oldugumuz icin bizden baslamis. Cok calisip 6 ayda islerimi bitirmem lazim, bir iki yayin yapsam bana yeter. Ben isin ekonomik kismindan cok kariyer kismindayim, tabi bu arada islere basvurmaliyim, hayirlisi.
Ayrica Turk hava yollari kayinvalidemin agustos sonu olacak olan ucusunu iptal etmis bugun, esim soyledi, ben agustosa her sey duzelir, kayinvalidem gider annemler gelir diyordum ama bu durumda kayinvalidem kalacak ve kalis suresini uzatmamiz gerekiyor, evrak hazirlamamiz gerek.

evet ya bizde kamp sandalyeleri aldik masa alcaz bide memlekete gidip izni harcamak istemiyorum valla buralar cok güzel annemleri görmek için gidicez mecburen
Bizim arabanın bagajında 4 tane kamp sandalyesi bir tane küçük masa bir de kizim için büyük puf minder var yaz kız hiç çıkarmayız kışın Uludağ’da yazın da piknik yerlerinde çok kullanırız
Memleket neresiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…