Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş daha güzel bir iş bulursun işlerin yoluna girer

Allah yardımcınız olsun canım inş gönlüne göre güzel bir iş bulursun
Daha ağustos sonuna çok var ama iptal etmişler çok ilginç
Oralarda virüs durumları nasıl normalleşmeler falan

okyonus cok sagol, Allah hepimizin gonlune gore versin.

NarinNarin tesekkur ederim. Maske takmak zorunlu, okullar donemi kapatti, sayi olarak Turkiye`den cok daha kotuyuz, tam sayilari bilmiyorum. Parklar kapaliydi, acildi, az da olsa cocuk geliyor. Trenle ise gidip geliyorum, normal zamanin cok cok altinda yolcu oluyor, evden calisabilen evden calisiyor, digerleri de islerini kaybetmemislerse ise devam ediyor.

Aksaraylıyım ben canım iç anadolumuzun güzide şehirlerinden kendisi

biz pek gezmiyoduk ya niyeyse yeni yeni başladık ben evliliğimin ilk yıllarını felan hiç hatırlamıyorum napıyoduk bellekten silmişim herhal maddi acıdan zorluklar yaşadık epey

Evet baya mesai gerektiriyor. Baya indirimli alıyorlar zaman harcayanlar. Eskiden bizde müzik seti almıştık gazete kuponlarıyla. He birde yemek takımı

Slm kızlar
Whatsapp ta yazı dolaşıyor Ankara’daki avm lerde korona virüs olan çalışanların sayısı diye.... kimler avm ye gitti kimlerle bulaş oldu bilinmiyor.... yayılım hızı düşmez öyle kolay kolay...
valla çok dikkat etmemiz lazım markete de az giderim ben 15 günde bir filan düşünüyorum eski düzen devam .

Merhaba Bursanın neresinden bizde de var o kampçı sandalyeleri meşhur

Canım benim üzülme

Ahhhhh canım yaaa rabbim gönlüne göre bir iş nasip eder inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…