- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.281
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş daha güzel bir iş bulursun işlerin yoluna girerYa kizlar bugunlerde moralim cok bozuk, hocamla konustum, labin mali durumu kotuymus, virusten cok etkilenmis, bana yil sonuna kadar seni idare edebilirim dedi, belki ocak subat da olabilirmis is bulma durumuma bagli olarak. Sadece ben degil 4-5 kisiyi dusunmus, biz eskiler oldugumuz icin bizden baslamis. Cok calisip 6 ayda islerimi bitirmem lazim, bir iki yayin yapsam bana yeter. Ben isin ekonomik kismindan cok kariyer kismindayim, tabi bu arada islere basvurmaliyim, hayirlisi.
Ayrica Turk hava yollari kayinvalidemin agustos sonu olacak olan ucusunu iptal etmis bugun, esim soyledi, ben agustosa her sey duzelir, kayinvalidem gider annemler gelir diyordum ama bu durumda kayinvalidem kalacak ve kalis suresini uzatmamiz gerekiyor, evrak hazirlamamiz gerek.
Allah yardımcınız olsun canım inş gönlüne göre güzel bir iş bulursunYa kizlar bugunlerde moralim cok bozuk, hocamla konustum, labin mali durumu kotuymus, virusten cok etkilenmis, bana yil sonuna kadar seni idare edebilirim dedi, belki ocak subat da olabilirmis is bulma durumuma bagli olarak. Sadece ben degil 4-5 kisiyi dusunmus, biz eskiler oldugumuz icin bizden baslamis. Cok calisip 6 ayda islerimi bitirmem lazim, bir iki yayin yapsam bana yeter. Ben isin ekonomik kismindan cok kariyer kismindayim, tabi bu arada islere basvurmaliyim, hayirlisi.
Ayrica Turk hava yollari kayinvalidemin agustos sonu olacak olan ucusunu iptal etmis bugun, esim soyledi, ben agustosa her sey duzelir, kayinvalidem gider annemler gelir diyordum ama bu durumda kayinvalidem kalacak ve kalis suresini uzatmamiz gerekiyor, evrak hazirlamamiz gerek.
Iyiler teşekkürler .. Yok daha alamadık nasip.. sen nasılsın :)Hosgeldın nerelerdesinCocuklar nasıl ev alabildinmi?
Aksaraylıyım ben canım iç anadolumuzun güzide şehirlerinden kendisiBizim arabanın bagajında 4 tane kamp sandalyesi bir tane küçük masa bir de kizim için büyük puf minder var yaz kız hiç çıkarmayız kışın Uludağ’da yazın da piknik yerlerinde çok kullanırız
Memleket neresiydi
biz pek gezmiyoduk ya niyeyse yeni yeni başladık ben evliliğimin ilk yıllarını felan hiç hatırlamıyorum napıyodukBizim arabanın bagajında 4 tane kamp sandalyesi bir tane küçük masa bir de kizim için büyük puf minder var yaz kız hiç çıkarmayız kışın Uludağ’da yazın da piknik yerlerinde çok kullanırız
Memleket neresiydi
Evet baya mesai gerektiriyor. Baya indirimli alıyorlar zaman harcayanlar. Eskiden bizde müzik seti almıştık gazete kuponlarıyla. He birde yemek takımıBen de izlerdim bu programi bir zamanlar, ama cok zor is, kuponlari bulup biriktirmek icin cok zaman harcamak gerekiyor. Eve gelen kuponlari kullaniyorum ama benimkisi kucuk bir indirim oluyor. Bir aralar bir giyim firmasi 10$ kupon gonderiyordu uyeleri oldugum icin, ben de gidip cocuklara 11-12$ bir sey alip 1-2$ oduyordum iyi oluyordu ama artik gondermiyorlar baktilar bende is yok, cok acilmiyorum harcama konusunda.
Olsun sağlık olsun canım bundan sonra gezersinizbiz pek gezmiyoduk ya niyeyse yeni yeni başladık ben evliliğimin ilk yıllarını felan hiç hatırlamıyorum napıyodukbellekten silmişim herhal maddi acıdan zorluklar yaşadık epey
Merhaba Bursanın neresinden bizde de var o kampçı sandalyeleri meşhurBizim arabanın bagajında 4 tane kamp sandalyesi bir tane küçük masa bir de kizim için büyük puf minder var yaz kız hiç çıkarmayız kışın Uludağ’da yazın da piknik yerlerinde çok kullanırız
Memleket neresiydi
ya 5154266 kez izlemisimdir ama hiç izlemedim gibiOffffffff yaprak dökümündeki leyla nın gelinlikle evden çıkışı çokkkkkkkkk duygulandırdı
Tesadüf denk geldim ama içim gittiya 5154266 kez izlemisimdir ama hiç izlemedim gibi
Canım benim üzülmeokyonus cok sagol, Allah hepimizin gonlune gore versin.
NarinNarin tesekkur ederim. Maske takmak zorunlu, okullar donemi kapatti, sayi olarak Turkiye`den cok daha kotuyuz, tam sayilari bilmiyorum. Parklar kapaliydi, acildi, az da olsa cocuk geliyor. Trenle ise gidip geliyorum, normal zamanin cok cok altinda yolcu oluyor, evden calisabilen evden calisiyor, digerleri de islerini kaybetmemislerse ise devam ediyor.
Sabah 5 te sinirden ağladım sen düşün öğleden sonraya toparladıknOh ne güzel.Kıskandım, bizim kız bugüm hiç durmuyor
Ahhhhh canım yaaa rabbim gönlüne göre bir iş nasip eder inşallahhhhYa kizlar bugunlerde moralim cok bozuk, hocamla konustum, labin mali durumu kotuymus, virusten cok etkilenmis, bana yil sonuna kadar seni idare edebilirim dedi, belki ocak subat da olabilirmis is bulma durumuma bagli olarak. Sadece ben degil 4-5 kisiyi dusunmus, biz eskiler oldugumuz icin bizden baslamis. Cok calisip 6 ayda islerimi bitirmem lazim, bir iki yayin yapsam bana yeter. Ben isin ekonomik kismindan cok kariyer kismindayim, tabi bu arada islere basvurmaliyim, hayirlisi.
NilüferMerhaba Bursanın neresinden bizde de var o kampçı sandalyeleri meşhur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?