Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah 5 te sinirden ağladım sen düşün öğleden sonraya toparladıkn
Valla şimdi bende ağlıcam inşaat var apartmanda tüm gün sesten uyumadı. Tam banyosunu yaptı yatırdım yarım saat uyumadan zil çaldı ona uyandı. Şimdi mıkır mıkır. Kafayı yememek elde değil.

Gece 20:00 de emdi uyudu 23:00 te emdi geri uyudu 02:30 da uyandı emecek kendini geriye atıp durdu emmedi uyudu 05:00 te uyandı emmedi mutfağa gittik yoğurt yesin diye yemedi bende sabah bu yüzden ağladım İnan hala üzerimde bir sakinlik var o yüzden eşimde neyin var diyip duruyor . Öğlen de küçük görümcem aile gruplarından bana yazmış ki neden abi bebeğin resmini atmıyorsun diye insan bi önce sorar bebek nasıl sünnet oldu toparladı mı diye 1 kez sormuyorlar sonra da resim bekliyorlar sanki tek derdim onlara resin atmak

Sağlık olsun canım üzme kendini. Ne kadar süredir çalışıyorsun şu anki yerinde bilmiyorum ama mutlaka cv'n üzerinde baya etkisi olacaktır. Bu deneyiminle kariyerine olduğu yerden devam edeceksindir. Için ferah tut

Çocuk büyütmek çok zormus insan anne olunca anlıyor. Özellikle ikinci çocuktan sonra sabir kelimesinin anlamını tam manasıyla kavradım ben. Bazen sabrımin sonuna geldiğimi hissediyorum sonra bakıyorum çocuklarımın aslinda ne kadar acız bana ne kadar muhtaç olduklarını görüyorum bu seferde vicdan azabı sarıyor her yerimi. Annelik çok değişik birşey :)

Sorma insanlar çok düşüncesiz bu konuda. Benim eşimin tarafıda öyle. İstiyorlarki sürekli onlara fotoğraf, video atayım günde 3 kere görüntülü arıyım. Bebek bu anı anına uymuyor ki. Tek derdimiz bunlar olsa keşke. Bugün tuvalete bile 2 kere anca gidebildim. O da 2.si eşim geldiğinde yani. Seninkilerde bir tuhaf ayrıca sünnet olunca arayıp sormadığının niye resmini istersin ki? Hangi yüzle? Bir de hala olacak.

Ah evet... Anne olunca anlarsın sözü ne kadar doğruymuş. Ben 1 çocukla böyleyim, annem 3 çocuğu nasıl büyütmüş diye düşündüm geçen. Valla 2.yi ya da 3.yü yapanlara şaşırıyorum ama hayranlık anlamında. Benim cesaretim yok 2.ye dediğin gibi sinirleniyorsun ama yüzüne bakınca sinirlendiğin için vicdan azabı çekiyorsun. Çok garip bir duygu.

Merhaba kizlar bir gun batimi manzarasindan merhaba nasilsiniz
Bizim evde kameralarda yanmis canimizi kurtarmisiz Allah korumus ciddi tadilat gerekiyor herkes cana gelmedigine sukrediyor
Verilmiş sadakanız varmış canım. Mal bir şekilde yerine gelir, can sağolsun.

Kaştaydın dimi sen canım? Ağustos ayında bizde villa kiraladık kaştan. Denize sık gittiniz mi? Kalabalık mı?

Evet biz cok rahat ettik kaputas cok rahat tertemiz acikcasi sinavlardan once gelmek istedikki yogunluk daha da az olsun
Kalkan sahilde guzel
Bir gun pataraya gittik ama denize girmek yasakti dalgaliydi kaputas a donduk
Cok rahat edersiniz su an yogunluk yok normal hayat suruyor benim yasadigim sehir cok daha kalabalik ve dipdibe

Kızlar ilksan üyelerine ing bank masrafsız faizsiz kredi veriyor 5000 TL. İlksan üyesi olanlar kaçırmasın bu fırsatı 12 ay taksitle.
Bugün carsidaydim çok yoruldum yürüsümü yaptım sayılır akşam çıkacak halim yok.
Halamın kızı nisanlaniyor temmuzda düğün seneye olacak ne yani bu virüs ortamında şart mı nisan

İtiraf ediyorum ki bebekle klozete gidiyorum bazen

Merhaba kizlar bir gun batimi manzarasindan merhaba nasilsiniz
Bizim evde kameralarda yanmis canimizi kurtarmisiz Allah korumus ciddi tadilat gerekiyor herkes cana gelmedigine sukrediyor
Nazar değdi sana

Bunları duymak beni sevindirdi. Bizde tam okulların açıldığı telafi zamanında gideceğiz. Kalabalık olmaz diye düşünüyorum o yüzden ama bakalım.
Aynen oyle..
Herkes bahceye gelen kopege merhametinden biliyor herkesin ayni seyi hissetmesi tuhaf degilmi
Öyle tabi.. Yerdekilere merhamet edene göktekide merhamet edermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…