- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.301
Valla şimdi bende ağlıcamSabah 5 te sinirden ağladım sen düşün öğleden sonraya toparladıkn
Gece 20:00 de emdi uyudu 23:00 te emdi geri uyudu 02:30 da uyandı emecek kendini geriye atıp durdu emmedi uyudu 05:00 te uyandı emmedi mutfağa gittik yoğurt yesin diye yemedi bende sabah bu yüzden ağladım İnan hala üzerimde bir sakinlik var o yüzden eşimde neyin var diyip duruyor . Öğlen de küçük görümcem aile gruplarından bana yazmış ki neden abi bebeğin resmini atmıyorsun diyeValla şimdi bende ağlıcaminşaat var apartmanda tüm gün sesten uyumadı. Tam banyosunu yaptı yatırdım yarım saat uyumadan zil çaldı ona uyandı. Şimdi mıkır mıkır. Kafayı yememek elde değil.
Sağlık olsun canım üzme kendini. Ne kadar süredir çalışıyorsun şu anki yerinde bilmiyorum ama mutlaka cv'n üzerinde baya etkisi olacaktır. Bu deneyiminle kariyerine olduğu yerden devam edeceksindir. Için ferah tutYa kizlar bugunlerde moralim cok bozuk, hocamla konustum, labin mali durumu kotuymus, virusten cok etkilenmis, bana yil sonuna kadar seni idare edebilirim dedi, belki ocak subat da olabilirmis is bulma durumuma bagli olarak. Sadece ben degil 4-5 kisiyi dusunmus, biz eskiler oldugumuz icin bizden baslamis. Cok calisip 6 ayda islerimi bitirmem lazim, bir iki yayin yapsam bana yeter. Ben isin ekonomik kismindan cok kariyer kismindayim, tabi bu arada islere basvurmaliyim, hayirlisi.
Ayrica Turk hava yollari kayinvalidemin agustos sonu olacak olan ucusunu iptal etmis bugun, esim soyledi, ben agustosa her sey duzelir, kayinvalidem gider annemler gelir diyordum ama bu durumda kayinvalidem kalacak ve kalis suresini uzatmamiz gerekiyor, evrak hazirlamamiz gerek.
kiz o ne fena ooo üzülme boşverTesadüf denk geldim ama içim gitti
Çocuk büyütmek çok zormus insan anne olunca anlıyor. Özellikle ikinci çocuktan sonra sabir kelimesinin anlamını tam manasıyla kavradım ben. Bazen sabrımin sonuna geldiğimi hissediyorum sonra bakıyorum çocuklarımın aslinda ne kadar acız bana ne kadar muhtaç olduklarını görüyorum bu seferde vicdan azabı sarıyor her yerimi. Annelik çok değişik birşey :)Valla şimdi bende ağlıcaminşaat var apartmanda tüm gün sesten uyumadı. Tam banyosunu yaptı yatırdım yarım saat uyumadan zil çaldı ona uyandı. Şimdi mıkır mıkır. Kafayı yememek elde değil.
Sorma insanlar çok düşüncesiz bu konuda. Benim eşimin tarafıda öyle. İstiyorlarki sürekli onlara fotoğraf, video atayım günde 3 kere görüntülü arıyım. Bebek bu anı anına uymuyor ki. Tek derdimiz bunlar olsa keşke. Bugün tuvalete bile 2 kere anca gidebildim. O da 2.si eşim geldiğinde yani. Seninkilerde bir tuhaf ayrıca sünnet olunca arayıp sormadığının niye resmini istersin ki? Hangi yüzle? Bir de hala olacak.Gece 20:00 de emdi uyudu 23:00 te emdi geri uyudu 02:30 da uyandı emecek kendini geriye atıp durdu emmedi uyudu 05:00 te uyandı emmedi mutfağa gittik yoğurt yesin diye yemedi bende sabah bu yüzden ağladım İnan hala üzerimde bir sakinlik var o yüzden eşimde neyin var diyip duruyor . Öğlen de küçük görümcem aile gruplarından bana yazmış ki neden abi bebeğin resmini atmıyorsun diyeinsan bi önce sorar bebek nasıl sünnet oldu toparladı mı diye 1 kez sormuyorlar sonra da resim bekliyorlar sanki tek derdim onlara resin atmak
Ah evet... Anne olunca anlarsın sözü ne kadar doğruymuş. Ben 1 çocukla böyleyim, annem 3 çocuğu nasıl büyütmüş diye düşündüm geçen. Valla 2.yi ya da 3.yü yapanlara şaşırıyorum ama hayranlık anlamında. Benim cesaretim yok 2.yeÇocuk büyütmek çok zormus insan anne olunca anlıyor. Özellikle ikinci çocuktan sonra sabir kelimesinin anlamını tam manasıyla kavradım ben. Bazen sabrımin sonuna geldiğimi hissediyorum sonra bakıyorum çocuklarımın aslinda ne kadar acız bana ne kadar muhtaç olduklarını görüyorum bu seferde vicdan azabı sarıyor her yerimi. Annelik çok değişik birşey :)
Verilmiş sadakanız varmış canım. Mal bir şekilde yerine gelir, can sağolsun.Merhaba kizlar bir gun batimi manzarasindan merhaba nasilsiniz
Bizim evde kameralarda yanmis canimizi kurtarmisiz Allah korumus ciddi tadilat gerekiyor herkes cana gelmedigine sukrediyor
Kaştaydın dimi sen canım? Ağustos ayında bizde villa kiraladık kaştan. Denize sık gittiniz mi? Kalabalık mı?Bugun sadece bahcemizdeki havuza girdik uyuduk dinlendik keyif yaptik yarin denize gireriz
Kaştaydın dimi sen canım? Ağustos ayında bizde villa kiraladık kaştan. Denize sık gittiniz mi? Kalabalık mı?
Verilmiş sadakanız varmış canım. Mal bir şekilde yerine gelir, can sağolsun.
İtiraf ediyorum ki bebekle klozete gidiyorum bazenSorma insanlar çok düşüncesiz bu konuda. Benim eşimin tarafıda öyle. İstiyorlarki sürekli onlara fotoğraf, video atayım günde 3 kere görüntülü arıyım. Bebek bu anı anına uymuyor ki. Tek derdimiz bunlar olsa keşke. Bugün tuvalete bile 2 kere anca gidebildim. O da 2.si eşim geldiğinde yani. Seninkilerde bir tuhaf ayrıca sünnet olunca arayıp sormadığının niye resmini istersin ki? Hangi yüzle? Bir de hala olacak.
Nazar değdi sanaMerhaba kizlar bir gun batimi manzarasindan merhaba nasilsiniz
Bizim evde kameralarda yanmis canimizi kurtarmisiz Allah korumus ciddi tadilat gerekiyor herkes cana gelmedigine sukrediyor
Evet Bursa Osmangazi Nilüferin neresinden desem ifşa olacaksınNilüfer
Bursalı mısın sende
Bunları duymak beni sevindirdi. Bizde tam okulların açıldığı telafi zamanında gideceğiz. Kalabalık olmaz diye düşünüyorum o yüzden ama bakalım.Evet biz cok rahat ettik kaputas cok rahat tertemiz acikcasi sinavlardan once gelmek istedikki yogunluk daha da az olsun
Kalkan sahilde guzel
Bir gun pataraya gittik ama denize girmek yasakti dalgaliydi kaputas a donduk
Cok rahat edersiniz su an yogunluk yok normal hayat suruyor benim yasadigim sehir cok daha kalabalik ve dipdibe
Öyle tabi.. Yerdekilere merhamet edene göktekide merhamet edermiş.Aynen oyle..
Herkes bahceye gelen kopege merhametinden biliyor herkesin ayni seyi hissetmesi tuhaf degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?