- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.341
Minicik bebekle karnini doyurup tuvalete bile gidemezken bi de milletin keyfini mi düşüneceksin.Sorma insanlar çok düşüncesiz bu konuda. Benim eşimin tarafıda öyle. İstiyorlarki sürekli onlara fotoğraf, video atayım günde 3 kere görüntülü arıyım. Bebek bu anı anına uymuyor ki. Tek derdimiz bunlar olsa keşke. Bugün tuvalete bile 2 kere anca gidebildim. O da 2.si eşim geldiğinde yani. Seninkilerde bir tuhaf ayrıca sünnet olunca arayıp sormadığının niye resmini istersin ki? Hangi yüzle? Bir de hala olacak.
Ayyyy umarım gerek kalmazUsta oluyorsun bir süre sonra
Bebekten öncede böyleydiler canım. Beni çok seviyorlar, her gün 10 kere arasam niye aradın demezler. Bence gerek yok, gün aşırı arardım bebekten önce. Şimdi illa ki her gün konuşuluyor. Eşim baba olduktan sonra ailesinin kıymetini anlayanlardan. Yeni evlendiğimizde ben zorlamadan aramazdı bile ailesini şimdi istiyorki sürekli görsünler torunlarını. Benim eşimde seninki gibi çok şükür ama bazen ayarı kaçırıyor.Minicik bebekle karnini doyurup tuvalete bile gidemezken bi de milletin keyfini mi düşüneceksin.
Eşimin ailesine foto, video vs atmam. Görüntülü aramam. Ben de onlardan beklemem.
Özel günlerde hep esimle birlikte ararız. Onun disinda eşim arayınca ben de hal hatır sorarım. Ben bu şekilde hallettim yoksa canim cok sıkılıyordu.
Esim hep biz diye konusur ailemiz adına. onlar da siz diye konuşur.
Foto, video vs eşimden isterler, o kendi ailesine gönderir ben kendi aileme gönderirim.
Benim esim de sürekli torunlarını görsünler istiyor. Her şeyini paylaşmak istiyor. Kendisi ile ilgili bir sey paylaşmaz normaldeAyyyy umarım gerek kalmaz
Bebekten öncede böyleydiler canım. Beni çok seviyorlar, her gün 10 kere arasam niye aradın demezler. Bence gerek yok, gün aşırı arardım bebekten önce. Şimdi illa ki her gün konuşuluyor. Eşim baba olduktan sonra ailesinin kıymetini anlayanlardan. Yeni evlendiğimizde ben zorlamadan aramazdı bile ailesini şimdi istiyorki sürekli görsünler torunlarını. Benim eşimde seninki gibi çok şükür ama bazen ayarı kaçırıyor.
Hayırlı olsun canım.Seminere otobüsle gitmemek için araba aldım, seminer online olduYine de sevindim. Her şerde bir hayır varmış :)
Aynen, güncelleme geliyor adamlara baba olduktan sonraBenim esim de sürekli torunlarını görsünler istiyor. Her şeyini paylaşmak istiyor. Kendisi ile ilgili bir sey paylaşmaz normaldeheralde baba olunca böyle bir duygu geliyor.
Anne olduktan sonra bende sürekli ailemle görüşmeye başladımAynen, güncelleme geliyor adamlara baba olduktan sonra
Hahaha kıymet biliniyor dimiAnne olduktan sonra bende sürekli ailemle görüşmeye başladım
Kolay gelsin canımGünaydın Kızlar, gününüz güzel geçsin☺
dün yazmaya fırsatım olmadı görümcem bendeydi annemler de geldi beraber yedik içtik eğlendik güzel geçti
akşam da eşimin yeğeni ve eşi uğradı onlarla çay kahve balkon muhabbeti yaptık
bugün bir sürü iş beni bekliyor belki 20 tane havlu attım makineye biraz önceinsanlar içleri rahat kullansınlar diye sık sık değiştirdim
Evi temizleyeceğim oğlanı banyo yaptıracağım buzdolabı karıştı onu da düzenlemem lazım.
vira bismillah Başlıyorum :)
moralim çok bozuk durmadan kilo vermek yerine alıyorum yürüyüşte yapıyorum halbuki ters tepti bu diyet işiKolay gelsin canım
Kız bu yeşil içeceği benim kız bırakmıyor ki içeyim bayıldı tadına ben içerken başımdan ayrılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?