Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Minicik bebekle karnini doyurup tuvalete bile gidemezken bi de milletin keyfini mi düşüneceksin.
Eşimin ailesine foto, video vs atmam. Görüntülü aramam. Ben de onlardan beklemem.
Özel günlerde hep esimle birlikte ararız. Onun disinda eşim arayınca ben de hal hatır sorarım. Ben bu şekilde hallettim yoksa canim cok sıkılıyordu.
Esim hep biz diye konusur ailemiz adına. onlar da siz diye konuşur.
Foto, video vs eşimden isterler, o kendi ailesine gönderir ben kendi aileme gönderirim.

Usta oluyorsun bir süre sonra
Ayyyy umarım gerek kalmaz
Bebekten öncede böyleydiler canım. Beni çok seviyorlar, her gün 10 kere arasam niye aradın demezler. Bence gerek yok, gün aşırı arardım bebekten önce. Şimdi illa ki her gün konuşuluyor. Eşim baba olduktan sonra ailesinin kıymetini anlayanlardan. Yeni evlendiğimizde ben zorlamadan aramazdı bile ailesini şimdi istiyorki sürekli görsünler torunlarını. Benim eşimde seninki gibi çok şükür ama bazen ayarı kaçırıyor.

Benim esim de sürekli torunlarını görsünler istiyor. Her şeyini paylaşmak istiyor. Kendisi ile ilgili bir sey paylaşmaz normalde heralde baba olunca böyle bir duygu geliyor.

Benim esim de sürekli torunlarını görsünler istiyor. Her şeyini paylaşmak istiyor. Kendisi ile ilgili bir sey paylaşmaz normalde heralde baba olunca böyle bir duygu geliyor.
Aynen, güncelleme geliyor adamlara baba olduktan sonra

Günaydın Kızlar, gününüz güzel geçsin

dün yazmaya fırsatım olmadı görümcem bendeydi annemler de geldi beraber yedik içtik eğlendik güzel geçti

akşam da eşimin yeğeni ve eşi uğradı onlarla çay kahve balkon muhabbeti yaptık

bugün bir sürü iş beni bekliyor belki 20 tane havlu attım makineye biraz önce insanlar içleri rahat kullansınlar diye sık sık değiştirdim

Evi temizleyeceğim oğlanı banyo yaptıracağım buzdolabı karıştı onu da düzenlemem lazım.

vira bismillah Başlıyorum :)

Kolay gelsin canım

Kız bu yeşil içeceği benim kız bırakmıyor ki içeyim bayıldı tadına ben içerken başımdan ayrılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…