- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.321
Doğrudur canım. Oturabilse bende alır götürürüm ama yere yatırmak istememİtiraf ediyorum ki bebekle klozete gidiyorum bazen
Bunları duymak beni sevindirdi. Bizde tam okulların açıldığı telafi zamanında gideceğiz. Kalabalık olmaz diye düşünüyorum o yüzden ama bakalım.
Öyle tabi.. Yerdekilere merhamet edene göktekide merhamet edermiş.
Küçükken de omzuma yatırıp giriyordum ay çok fenaydıDoğrudur canım. Oturabilse bende alır götürürüm ama yere yatırmak istemem
kiz benim oğlan bana yaptırmiyoİtiraf ediyorum ki bebekle klozete gidiyorum bazen
Baya titiz davranılıyor yani, sevindim öyle olmasına. Sağol canımKaputasta da diger plajlardada kalktigin an dezenfekte ediyorlar saat 5bucukta kapaniyor 6 da bosaltiliyor temizleniyor cop kutusu yok minder yok
Giris cikislar maskeli ates olculuyor. Ztn iceride uzaksin
Kız ben düşürürüm öyleKüçükken de omzuma yatırıp giriyordum ay çok fenaydı
Hepimiz mutlaka yapmışızdırİtiraf ediyorum ki bebekle klozete gidiyorum bazen
Usta oluyorsun bir süre sonraBaya titiz davranılıyor yani, sevindim öyle olmasına. Sağol canım
Kız ben düşürürüm öyle
tuce kaç aylık oldu bebek? Senin stresin de bebeğe yansıyor.Gece 20:00 de emdi uyudu 23:00 te emdi geri uyudu 02:30 da uyandı emecek kendini geriye atıp durdu emmedi uyudu 05:00 te uyandı emmedi mutfağa gittik yoğurt yesin diye yemedi bende sabah bu yüzden ağladım İnan hala üzerimde bir sakinlik var o yüzden eşimde neyin var diyip duruyor . Öğlen de küçük görümcem aile gruplarından bana yazmış ki neden abi bebeğin resmini atmıyorsun diyeinsan bi önce sorar bebek nasıl sünnet oldu toparladı mı diye 1 kez sormuyorlar sonra da resim bekliyorlar sanki tek derdim onlara resin atmak
6 aylık oldu canımtuce kaç aylık oldu bebek? Senin stresin de bebeğe yansıyor.
maşallah canım6 aylık oldu canım
Baska bir post-doc pozisyonu mu düşünüyorsun Zeynep? Umarim daha mutlu olacağın bir yer bulursunYa kizlar bugunlerde moralim cok bozuk, hocamla konustum, labin mali durumu kotuymus, virusten cok etkilenmis, bana yil sonuna kadar seni idare edebilirim dedi, belki ocak subat da olabilirmis is bulma durumuma bagli olarak. Sadece ben degil 4-5 kisiyi dusunmus, biz eskiler oldugumuz icin bizden baslamis. Cok calisip 6 ayda islerimi bitirmem lazim, bir iki yayin yapsam bana yeter. Ben isin ekonomik kismindan cok kariyer kismindayim, tabi bu arada islere basvurmaliyim, hayirlisi.
Ayrica Turk hava yollari kayinvalidemin agustos sonu olacak olan ucusunu iptal etmis bugun, esim soyledi, ben agustosa her sey duzelir, kayinvalidem gider annemler gelir diyordum ama bu durumda kayinvalidem kalacak ve kalis suresini uzatmamiz gerekiyor, evrak hazirlamamiz gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?