Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kaputasta da diger plajlardada kalktigin an dezenfekte ediyorlar saat 5bucukta kapaniyor 6 da bosaltiliyor temizleniyor cop kutusu yok minder yok
Giris cikislar maskeli ates olculuyor. Ztn iceride uzaksin

İtiraf ediyorum ki bebekle klozete gidiyorum bazen
kiz benim oğlan bana yaptırmiyo ben giriyorum sıra bendeydi diye pijamasını cıkarıyo üstüme yapmakla tehdit ediyo zor yapiyom sende itiraf edecek bişi yok gayet normal

Kaputasta da diger plajlardada kalktigin an dezenfekte ediyorlar saat 5bucukta kapaniyor 6 da bosaltiliyor temizleniyor cop kutusu yok minder yok
Giris cikislar maskeli ates olculuyor. Ztn iceride uzaksin
Baya titiz davranılıyor yani, sevindim öyle olmasına. Sağol canım
Küçükken de omzuma yatırıp giriyordum ay çok fenaydı
Kız ben düşürürüm öyle

tuce kaç aylık oldu bebek? Senin stresin de bebeğe yansıyor.

Gerçekten her şey aşırı pahalanmamış mı ? Özellikle bu coronadan sonra. Ben açıkçası çok alışveriş yapan birisi değilim fiyatları pek bilmem. Annem yapar benim alışverişi. Ben karışmAm markete gitsek bile fiyatlar çok dikkatimi çekmez. Ama bugün çekti. Manavın önünde duruyorum kiraz falan alıcaz ben 3 5 lira bişi bekliyorum kirazın kilosu için . 15 lira olmuş şok oldum. Ve kızlar kilosu 15 liranın altında hiç bir sebze meyve yok herşeyde en az 15 yazıyordu Çok pahalı çoook

Baska bir post-doc pozisyonu mu düşünüyorsun Zeynep? Umarim daha mutlu olacağın bir yer bulursun

Bilet Boston'dan mıydı? Tahliye uçuşu bulmaya çalışsanız... gerçi bu sefer de annen gelemez cocuklar ortada kalır New York tan 3 temmuza biletli arkadaşlarım var benim de bekliyorlar bakalım her an iptal olabilirmiş. Eger iptal olursa washington ucusuna kaydiracaklarmis. Cok kötü bir zaman ne olacağı hiç belli değil.

Biz de max 1 yil gelecegimizi görebiliyoruz. Hayatımızdaki mevcut belirsizlikler silsilesine korona yenilerini ekledi sagolsun. Bıktım şu belirsizliklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…