Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım mutlaka yanlış yaptığın birşey vardır mesela gün içinde ne kadar yediğini filan yazsan
sabah kahvaltı yapmıyorum ekmek yemiyorum öğlen normal sebze yemeği yanına yoğurt bazen kısır akşam çorba tavuk sote salata vb şeyler yiyorum dün 3 çatal erişte yedim en son 7.30 da bırakıyorum yemek yemeyi bende anlamadım niye böyle oldu normalde çok çabuk veririm

Üzülme kızzzz şaka yaptım
Zerya vermişti tarifi

15 dal maydanoz varsa az nane
1 salatalık
Yarım yeşil elma
Yarım limonun suyu
1.5 bardak su

Bunları blendırdan geçir gün içerinde iç
Bunu bende yapmak isterdim ama böyle karışımlar asla içemem
Penguen sakın vazgeçme canım devam ettikçe verdiğini görüceksin güzel günler yakın

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun

erken başladım güne sabahtan hastaneye kontrole gittim eve geldim elektrikler kesildi tam napcam derken geri geldi Allah tan.
12 de oğlanın zoom toplantısı var öğretmeniyle arkadaşlarıyla vedalaşacak okul bitti çok şükür.
Yemeğim de yok bir kahvaltı yapıp başlamam gerek.

Bunu bende yapmak isterdim ama böyle karışımlar asla içemem
Penguen sakın vazgeçme canım devam ettikçe verdiğini görüceksin güzel günler yakın
regl olcam ondan galiba diye kendimi avutuyorum.İnşallah 2 hafta içinde 4 kilo verseydim iyi olacaktı daha 1.6 verdim başladığımdan beri haftaya çarşamba 2 hafta olacak

regl olcam ondan galiba diye kendimi avutuyorum.İnşallah 2 hafta içinde 4 kilo verseydim iyi olacaktı daha 1.6 verdim başladığımdan beri haftaya çarşamba 2 hafta olacak
Ben regl olunca +1 çıkıyorum tartıda
Pazar günü regl oldum pazartesi günleri benim tartı günü karnım çok şişti ama yinede tartılıcam dedim 1 kilo fazla çıktım
Şu an göbeğim düzeldi şişlik gitti
Seninde o yüzdendir

Kızlar ya abi bebek hiç emmiyor mama da almıyor iyice emmeyi bırakırsa ne içecek bu çocuk sizce ağlamayayım diyorum olmuyor valla sabah sabah
Tuce ağlama lütfen senin stresini hissediyor abi bebek
Belki hiç bırakmayacak memeyi bunu bilemeyiz kötüyü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun şimdiden üzme kendini

Regli şişkinlik yapıyor moral bozmak yok tatlım benim de 2 hafta olacak 2 kilo verdim. Hızlı olması da sağlık değil mühim olan yavaş yavaş yağdan gitsin

Tuce ağlama lütfen senin stresini hissediyor abi bebek
Belki hiç bırakmayacak memeyi bunu bilemeyiz kötüyü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun şimdiden üzme kendini
Hiç emmiyor narin ne yaparsam yapayım ağlamayayım diyorum olmuyor süt sağıyorum öyle boş boş

Aslında gayet iyi yiyorsun vermen lazım ama demek kş böyle beslenmek metabolizmana iyi gelmiyor olabilir
Protein ağırlıklı beslensen yumurta et tavuk balık tarzında belki daha güzel verirsin

Canım aslında sağlıklı olanı haftada 1 kilo o yüzden hiç moralini bozma regl şişkinliği de vardır bence iyi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…