- 7 Ocak 2018
- 27.615
- 80.133
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.361
Canım mutlaka yanlış yaptığın birşey vardır mesela gün içinde ne kadar yediğini filan yazsanmoralim çok bozuk durmadan kilo vermek yerine alıyorum yürüyüşte yapıyorum halbuki ters tepti bu diyet işi
Yeşil içecek ne kızKolay gelsin canım
Kız bu yeşil içeceği benim kız bırakmıyor ki içeyim bayıldı tadına ben içerken başımdan ayrılmıyor
PekiSöylemem
Üzülme kızzzz şaka yaptım
sabah kahvaltı yapmıyorum ekmek yemiyorum öğlen normal sebze yemeği yanına yoğurt bazen kısır akşam çorba tavuk sote salata vb şeyler yiyorum dün 3 çatal erişte yedim en son 7.30 da bırakıyorum yemek yemeyi bende anlamadım niye böyle oldu normalde çok çabuk veririmCanım mutlaka yanlış yaptığın birşey vardır mesela gün içinde ne kadar yediğini filan yazsan
Bunu bende yapmak isterdim ama böyle karışımlar asla içememÜzülme kızzzz şaka yaptım
Zerya vermişti tarifi
15 dal maydanoz varsa az nane
1 salatalık
Yarım yeşil elma
Yarım limonun suyu
1.5 bardak su
Bunları blendırdan geçir gün içerinde iç
regl olcam ondan galiba diye kendimi avutuyorum.İnşallah 2 hafta içinde 4 kilo verseydim iyi olacaktı daha 1.6 verdim başladığımdan beri haftaya çarşamba 2 hafta olacakBunu bende yapmak isterdim ama böyle karışımlar asla içemem
Penguen sakın vazgeçme canım devam ettikçe verdiğini görüceksin güzel günler yakın
Ben regl olunca +1 çıkıyorum tartıdaregl olcam ondan galiba diye kendimi avutuyorum.İnşallah 2 hafta içinde 4 kilo verseydim iyi olacaktı daha 1.6 verdim başladığımdan beri haftaya çarşamba 2 hafta olacak
Tuce ağlama lütfen senin stresini hissediyor abi bebekKızlar ya abi bebek hiç emmiyor mama da almıyor iyice emmeyi bırakırsa ne içecek bu çocuk sizceağlamayayım diyorum olmuyor valla sabah sabah
Kızlar ya abi bebek hiç emmiyor mama da almıyor iyice emmeyi bırakırsa ne içecek bu çocuk sizceağlamayayım diyorum olmuyor valla sabah sabah
Regli şişkinlik yapıyor moral bozmak yok tatlım benim de 2 hafta olacak 2 kilo verdim. Hızlı olması da sağlık değil mühim olan yavaş yavaş yağdan gitsinregl olcam ondan galiba diye kendimi avutuyorum.İnşallah 2 hafta içinde 4 kilo verseydim iyi olacaktı daha 1.6 verdim başladığımdan beri haftaya çarşamba 2 hafta olacak
Hiç emmiyor narin ne yaparsam yapayım ağlamayayım diyorum olmuyor süt sağıyorum öyle boş boşTuce ağlama lütfen senin stresini hissediyor abi bebek
Belki hiç bırakmayacak memeyi bunu bilemeyiz kötüyü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun şimdiden üzme kendini
Aslında gayet iyi yiyorsun vermen lazım ama demek kş böyle beslenmek metabolizmana iyi gelmiyor olabilirsabah kahvaltı yapmıyorum ekmek yemiyorum öğlen normal sebze yemeği yanına yoğurt bazen kısır akşam çorba tavuk sote salata vb şeyler yiyorum dün 3 çatal erişte yedim en son 7.30 da bırakıyorum yemek yemeyi bende anlamadım niye böyle oldu normalde çok çabuk veririm
Bana çok lezzetli geldi içerinse limon ve elma olduğu için ekşi tat oluyorBunu bende yapmak isterdim ama böyle karışımlar asla içemem
Penguen sakın vazgeçme canım devam ettikçe verdiğini görüceksin güzel günler yakın
Canım aslında sağlıklı olanı haftada 1 kilo o yüzden hiç moralini bozma regl şişkinliği de vardır bence iyi gidiyorsunregl olcam ondan galiba diye kendimi avutuyorum.İnşallah 2 hafta içinde 4 kilo verseydim iyi olacaktı daha 1.6 verdim başladığımdan beri haftaya çarşamba 2 hafta olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?