Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar ya abi bebek hiç emmiyor mama da almıyor iyice emmeyi bırakırsa ne içecek bu çocuk sizce ağlamayayım diyorum olmuyor valla sabah sabah
2 kızımda da aynı hatayı yaptım emsinler diye çok uğraştım gerildim üzüldüm ağladım denemediğim yöntem kalmadı emmeyen çocuk emmiyor biraz da çok üsteliyoruz sen stresli olursan sütüne ve bebeğine geçer lütfen biraz sakin ol

Bir tanıdığım bebeği memeyi emdiği halde ona mana veriyordu daha çok kilo alsın diye aman emmezse emmesin rahatlığındaydı hatta ben emzirdiğim halde bana da mama al kilo alsın çocuk diyordu ve ben ısrarla emsin diyordum

Sonuç olarak benim kızım memeyi bıraktı onunki 2 yaşında hala emiyordu
Biz anne olarak çok ısrarcı oluyoruz tokken bile teklif ediyoruz doğal olarak istemiyorlar ve geriliyoruZ

Biraz akışına bırak ek gıda porsiyonunu azalt acıktığını hissettiğinde memeyi ver her defasında değil

Bugün akşama kadar hiç bir gıda vermeyeceğim ama yine de birşey değişmeyecek bence . Çünkü gece 22:00 da emdi başka hiç emmedi sabah 6 da emmedi yoğurt verdim onu da yemedi bunun mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum artık psikolojim bitti her açıdan kendimi balkonda aşağı atmak istiyorum

Canım saçmalama lütfen hepimiz böyle durumlardan geçiyoruz sen mutlu olursan bebeğin de mutlu olur

Bugünü çok iyi emiyormuş gibi düşün sen aralarda verme mesela bekle şimdi verdin istemedi mi aradan 2 saat geçsin sonraki öğünde dene

İnşalllah emer canım

Ama çok da üzülme neyse ki 6 ay emdi

elinde değil üzülüyorsun her öğün yesin istiyorsun ya da emsin ama vardır mutlaka bebekte bir değişim diş sıkıntısı olabilir havalar sıcak ondan olabilir sen teklif et acıkınca yer emer

Oğlum 4.5 aylıkken başladı galiba meme reddi/ meme grevi deniyor sanırım. baya uğraşmıştım emsin diye, emmedikçe sütte azalıyor. Mama verdim gece uyurken. Gerçekten çok zor umarım geçicidir.
Benimde sütüm öyle azaldı işte 40 günlüktü İnan çok çabaladım keşke mama verseydim şimdi çok pişmanım hiç bir mamayı kabul etmiyor şuan . Bıraksa ne içecek ki ben anlam veremiyorum

tuce_tuce benimkide emip kendini sur gelince geriye atardı.Bende hiç emziremedim 10ay sağıp verdim zaten son ay yarim cay bardağı bilir çıkmıyordu 2 yasına kadar mama verdim geceleri bazen gündüz.1 saat süt sagardım cocuk doymaZdi üstüne mama verdik.Ne seviyorsa onu ver.Bak 5yasını geçti peynirin zeytinin tadını bilmez sucuk yeni yemeğe basladı.Balık köfte ağzına sürmez bugünlerde kendini gazlıyor ben abi oldum yicem diye basladı yemegeArkadaş falan çok yüz veriyorsun ver ağzına zorla diyordu yemiyor napim yani.Anne kokusu alamayan evlatlar var süte takılma olduğu kadar nekadar kendimizi yırtsak boş.

Şuan takıntım emsin değil yA mama yesin önemli değil ki onu da yemiyor işte sorun o tamamen emmeyi bırakırsa mama da yemiyor sıvı ne yiyecek bizim gibi mi beslenecek sorunum bu

Benimde sütüm öyle azaldı işte 40 günlüktü İnan çok çabaladım keşke mama verseydim şimdi çok pişmanım hiç bir mamayı kabul etmiyor şuan . Bıraksa ne içecek ki ben anlam veremiyorum
Ben sütüm yoktu doğduğunda verdim mama sağarken azdı aralarda verdim mama kurtarıcım oldu sütte öyle çerez gibi geldi ona.Mamalarda vitaminli eskiden mama yoktu pirinç unuyla büyümüşüm ben 3 ay emip bırakmışım.Bir sürü vitamın var içşnde şimdi mamaların.Cocugum mama obezide olmadı 5yasında 18 kilo çubuk kraker gibi valla

Tuce aklı başında bir kadınsın lütfen saçmalama
Ne yapacagını sen çok iyi bilirsin her anne bilir

Uyumadan önce, uykuya dalarken ver tuçe.. farketmeden alabilir. oğlum da geç başladı mamaya emmeyi reddedince sağıp vermeye çalıştım.
yemeyen emmeyen çocuk çok zor insanın ömrü tükeniyor gerçekten.

Hiç sorma şimdiye kadar öyle yapıyordum oda çözüm olmamaya başladı 2 gündür

elinde değil üzülüyorsun her öğün yesin istiyorsun ya da emsin ama vardır mutlaka bebekte bir değişim diş sıkıntısı olabilir havalar sıcak ondan olabilir sen teklif et acıkınca yer emer
Bugün hiç ek gıda vermeyeceğim akşama kadar

Ay isterse emmeseydi valla bıktım İnan bu anne sütü mevzusundan bir kez daha hamile kalsam hiç süt diye çabalamayacağım artık yıldım Allah düşmanıma yaşatmasın valla

Sonra mama ver aç karnına iyice acıksın ama bence işe yarayacakgolden gold keçi sütlüyü benimki karsıdan kapardı onu dene hipp verdim bide ben
Oooo neler neler verdik. Aptamil golden gold hipp sma bebelac yok şekerim aç karnına bir kez Aptamil yedi ama nasıl yedi morardı resmen ağlamaktan yerken böyle de çocukta psikoloji kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…