- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.401
Pes etme uykuya dalarken uykudan kalkınca uyurken her koşulda ver 1 ölçü yap baktın yiyiyor devamını verirsinOooo neler neler verdik. Aptamil golden gold hipp sma bebelacyok şekerim aç karnına bir kez Aptamil yedi ama nasıl yedi morardı resmen ağlamaktan yerken böyle de çocukta psikoloji kalmıyor
Ne için bu ödem attırmak mı? Kilo vermek miÜzülme kızzzz şaka yaptım
Zerya vermişti tarifi
15 dal maydanoz varsa az nane
1 salatalık
Yarım yeşil elma
Yarım limonun suyu
1.5 bardak su
Bunları blendırdan geçir gün içerinde iç
Aman boşver hiç strese giremem emer yer vazgeçtim strese girmekten an itibari ilePes etme uykuya dalarken uykudan kalkınca uyurken her koşulda ver 1 ölçü yap baktın yiyiyor devamını verirsinGörsün bakalım nasıl oluyor
Bence tadı çok Güzeldir limon ve elma yüzündenNe için bu ödem attırmak mı? Kilo vermek mihemen yapacağım
Tamamen ek gıdaya mı dönüyor? Ek gıda yiyor mu peki, seviyor mu?Kızlar ya abi bebek hiç emmiyor mama da almıyor iyice emmeyi bırakırsa ne içecek bu çocuk sizceağlamayayım diyorum olmuyor valla sabah sabah
Bence deBence tadı çok Güzeldir limon ve elma yüzünden
Bizim yediğimiz yemeklerden yemek istiyorTamamen ek gıdaya mı dönüyor? Ek gıda yiyor mu peki, seviyor mu?
Hahahhaha toraman yaBizim yediğimiz yemeklerden yemek istiyor
Sabah ne yedi bi tahmin etHahahhaha toraman yaver önden bir mercimek çorbası arkadan bir adana,üstünede künefe valla bunlar varken mamayı almaması çok normal bence
Patates kızartması mıSabah ne yedi bi tahmin et
Lor peynirli omletPatates kızartması mı
Ee ne güzel işte baya besleyici birşeyLor peynirli omletyumurta sarısı ile
Ooo süperrrLor peynirli omletyumurta sarısı ile
Akşama Adana siparişi vereceğim hahahaOoo süperrr
Maşallah maşallah
bunu yiyen çocuk sabahın 5 inde 6 sında hiç yoğurt yer mi
Kolay gelsin canım
Kız bu yeşil içeceği benim kız bırakmıyor ki içeyim bayıldı tadına ben içerken başımdan ayrılmıyor
Ben 1 tane 2.5luk altın 1 tane yarım aldım en son yüklü birikimimi yaptım artık birikim hayalAman boşver hiç strese giremem emer yer vazgeçtim strese girmekten an itibari ilesen bu ay ne aldın altın kaçırdım onu anlat
2.5 neeeeeBen 1 tane 2.5luk altın 1 tane yarım aldım en son yüklü birikimimi yaptım artık birikim hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?