Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oooo neler neler verdik. Aptamil golden gold hipp sma bebelac yok şekerim aç karnına bir kez Aptamil yedi ama nasıl yedi morardı resmen ağlamaktan yerken böyle de çocukta psikoloji kalmıyor
Pes etme uykuya dalarken uykudan kalkınca uyurken her koşulda ver 1 ölçü yap baktın yiyiyor devamını verirsin Görsün bakalım nasıl oluyor

Üzülme kızzzz şaka yaptım
Zerya vermişti tarifi

15 dal maydanoz varsa az nane
1 salatalık
Yarım yeşil elma
Yarım limonun suyu
1.5 bardak su

Bunları blendırdan geçir gün içerinde iç
Ne için bu ödem attırmak mı? Kilo vermek mi hemen yapacağım

Pes etme uykuya dalarken uykudan kalkınca uyurken her koşulda ver 1 ölçü yap baktın yiyiyor devamını verirsin Görsün bakalım nasıl oluyor
Aman boşver hiç strese giremem emer yer vazgeçtim strese girmekten an itibari ile sen bu ay ne aldın altın kaçırdım onu anlat

Selam kızlar

Hayırlı Cumalar

Hava yağmurlu çok güzel çiseliyor 🌧

böyle havalarda hiç iş yapasım gelmez

kendime bir kahve hazırlayıp çok sevdiğim bir arkadaşımla telefon da konuşmak isterim

pazartesi akşamı annemlere geçtik, Çarşamba akşamı döndük.

Orda 75 lira
Dünde 26 lira harcadım.
*Eşimin kişisel harcamalarını yazmıyorum.

Bugün de kursa 100 lira havale yapıcağz sınav için.

Selamlar. Yoğunluktan bakamıyorum eskisi gibi. Herkes iyidir umarım. Harcamaları hiç yazmayayım ağlarsınız yine de kenara 1000₺ atabildim maaştan. Eşimin teyzesi 400$ verdi eksiğinizi tamamlayın diye. Diğer teyzesi de 1000₺. İşimizi rahatlattılar sağolsunlar. Önümüzdeki hafta perdeciyi sokacağım eve. Alt ve üst kat salonları için. Diğerleri var neyse ki. Bakalım ne kadar tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…