- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.421
Yap canım yapppp kilo verdiriyor herhaldeNe için bu ödem attırmak mı? Kilo vermek mihemen yapacağım
Bende çok beğendimİçsin valla içinde kötü hiçbir Şey yok ki zaten :)
başlarda hiç düşünmezdim bu kadar seveceğimi. Bağımlılık yapıyor resmen
Akşam benim beyi markete göndereceğim eksikleri alsın yapacağımYap canım yapppp kilo verdiriyor herhalde
Bende çok beğendim
tucecim sabah yoğurt yerine bisküvili pekmezli falan bi kahvaltı versen tatlı olunca yer. Bide yoğurdu sade yemeyebilir muz yada başka meyveyle tatlandırabilirsin.Bugün akşama kadar hiç bir gıda vermeyeceğim ama yine de birşey değişmeyecek bence . Çünkü gece 22:00 da emdi başka hiç emmedi sabah 6 da emmedi yoğurt verdim onu da yemedi bunun mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum artık psikolojim bitti her açıdan kendimi balkonda aşağı atmak istiyorum
Afiyet olsunkizlar diyet işi iptal bidaha ki pazartesiye başlıycamcanım browni mercimek köftesi ve makarna salatası çekiyo gün çekiyo canim altın günü menüsü haftaya kesin yaaa 5 kilo veririm ben zaten hemen
Bence altına yatır. Normalde dolar kazanıyorsun zaten TL yi çevirmeye gerek yokKizlar size bir akil danisayim, turkiyedeki arkadasim borcunu odeyecek bize, 1700$, bu parayi dolar da gonderebilir, tl de. Soyleki riskli grupta o yuzden bankaya falan gitmesini istemem, online bankaciliktan halletsin istiyorum. Eger tl gonderirse altin almayi dusunduk, para annemin hesabina gelecek onlar halledecek, sizce hangisi mantikli dolar olarak almak mi tl alip altina yatirmak mi?
Ben de oyle dusunuyorum, eger TL gonderirse altina ceviricem ama eger dolar gonderirse mecbur dolar olarak kalir.Bence altına yatır. Normalde dolar kazanıyorsun zaten TL yi çevirmeye gerek yok
Kizlar size bir akil danisayim, turkiyedeki arkadasim borcunu odeyecek bize, 1700$, bu parayi dolar da gonderebilir, tl de. Soyleki riskli grupta o yuzden bankaya falan gitmesini istemem, online bankaciliktan halletsin istiyorum. Eger tl gonderirse altin almayi dusunduk, para annemin hesabina gelecek onlar halledecek, sizce hangisi mantikli dolar olarak almak mi tl alip altina yatirmak mi?
Gecmis olsun, kac haftalik hamilesin, saglicakla kucaginiza alin.Selamlar hanımlardaha yeni oturabildim yerime.
Bugün kızım hasta onunla evdeydim, hamilelik de bu sıra zorluyor.
Dün anneme alışveriş yaptım 86₺
Bir de pastaneye uğradım simit aldım kızıma, biraz da buzluğa attım orada da 32₺ harcadım.
Bugün harcamamız yok.
Geçmiş olsunSelamlar hanımlardaha yeni oturabildim yerime.
Bir de pastaneye uğradım simit aldım kızıma, biraz da buzluğa attım orada da 32₺ harcadım.
Bugün harcamamız yok.
Geçmiş olsunSelamlar hanımlardaha yeni oturabildim yerime.
Bugün harcamamız yok.
Çok anlamam nasıl geldiğinden ama astrologlar altına yatırım yapın diyor dolar düşecekmişKizlar size bir akil danisayim, turkiyedeki arkadasim borcunu odeyecek bize, 1700$, bu parayi dolar da gonderebilir, tl de. Soyleki riskli grupta o yuzden bankaya falan gitmesini istemem, online bankaciliktan halletsin istiyorum. Eger tl gonderirse altin almayi dusunduk, para annemin hesabina gelecek onlar halledecek, sizce hangisi mantikli dolar olarak almak mi tl alip altina yatirmak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?