Bugün ne aldin kaç tl harcadin

uzaklardabiz baska bir post-doc dusunmuyorum simdilik, islere basvuracagim, virus devam ederse bir sure evde bile kalabilirim cocuklarla, zaten simdilik 6 ayim var, ocak-subati da duruma gore dusunuruz dedi, ya da yeni bir grant alirsa tekrar konusacagiz durumu.
Kayinvalidemi bir sekilde gondersek bile annemler gelemezse zor durumda kalacagiz, aslinda kayinvalidem kalirim diyor ama eltim de calisiyor ve donmesini bekliyor, kadini da zor durumda birakmak istemiyorum annem babam hayirlisiyla gelsin.
pure hazel islere basvuracagim, zaten post-doc gecici bir surecti, kalan vaktimi iyi degerlendirip bir iki yayin yapsam yeter.

Kizlar size bir akil danisayim, turkiyedeki arkadasim borcunu odeyecek bize, 1700$, bu parayi dolar da gonderebilir, tl de. Soyleki riskli grupta o yuzden bankaya falan gitmesini istemem, online bankaciliktan halletsin istiyorum. Eger tl gonderirse altin almayi dusunduk, para annemin hesabina gelecek onlar halledecek, sizce hangisi mantikli dolar olarak almak mi tl alip altina yatirmak mi?

tucecim sabah yoğurt yerine bisküvili pekmezli falan bi kahvaltı versen tatlı olunca yer. Bide yoğurdu sade yemeyebilir muz yada başka meyveyle tatlandırabilirsin.

Bence altına yatır. Normalde dolar kazanıyorsun zaten TL yi çevirmeye gerek yok

Dolar olarak gelmeyecekse ben olsam altına yatırırdım canım

Gecmis olsun, kac haftalik hamilesin, saglicakla kucaginiza alin.

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Çok anlamam nasıl geldiğinden ama astrologlar altına yatırım yapın diyor dolar düşecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…