Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Aylardır biriktirdiğim sıkıntı patlak verdi. Sabah çok doluydum artık kendimden korktum annemi aradım gel diye o geldikten sonra sinir krizi geçirdim tutamadım kendimi daha fazla. O sinirle onada bağırdım aylardır ne sıkıntılar yaşadığımi bilmiyorsun dedim. Malesef çocuklarda şahit oldu kendimi berbat hissediyorum. Allah biliyor uzun zamandır her gün kendimi kaybetme noktasına geliyordum her seferinde tuttum kendimi ama bugun hakim olamadım kendime. Aylardır gün boyu durmadan ağlayan iki bebekle evin icinde olmayı psikolojim daha fazla kaldiramadi. Oğlumun ve kizimin şahit olması beni çok uzuyor gösterdiğim zayiflik yüzünden çok kızıyorum kendime

Allah senin kocanı bildiği gibi yapsın artık birşey demeyeceğim

canım actigin konunuda okumuştum
Aslında mesele çocuk değil gibime geliyor bende 3 tane var
Eşinle duygusal bağınızı kurmaya çalışın yeniden o yönden kafan rahat olursa çocuklarına da daha rahat bakarsın sakin olursun oturup konuşun gerekirse destek alın hem sizin hemde çocukların daha huzurlu bir ortamda yaşaması için

Offff, anlıyorum seni,
Şuan patlamamak için kendimi odaya kitledim, biraz önce de dama çıkmıştım, yağmurun altında betona oturtup bacaklarımı açtım, ıslandım, ezan okundu dua ettim, olmadı
Mutfağa girdim dolabı açtım reçel kavanozu düştü, kırıldı, temizledim, eşime çıkıştım hafif, arkadaşı var salona geçti, ben odaya,
Merkür gerilemesi mi böyle yapıyor beni, taşıyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…