- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.441
Kız benim canımda altın cekiyorkizlar diyet işi iptal bidaha ki pazartesiye başlıycamcanım browni mercimek köftesi ve makarna salatası çekiyo gün çekiyo canim altın günü menüsü haftaya kesin yaaa 5 kilo veririm ben zaten hemen
Kızzz 2.5 luk altın ne ben onu bilmiyorum ondan sordumBen 1 tane 2.5luk altın 1 tane yarım aldım en son yüklü birikimimi yaptım artık birikim hayal
Allah senin kocanı bildiği gibi yapsın artık birşey demeyeceğimSelam kızlar. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Aylardır biriktirdiğim sıkıntı patlak verdi. Sabah çok doluydum artık kendimden korktum annemi aradım gel diye o geldikten sonra sinir krizi geçirdim tutamadım kendimi daha fazla. O sinirle onada bağırdım aylardır ne sıkıntılar yaşadığımi bilmiyorsun dedim. Malesef çocuklarda şahit oldu kendimi berbat hissediyorum. Allah biliyor uzun zamandır her gün kendimi kaybetme noktasına geliyordum her seferinde tuttum kendimi ama bugun hakim olamadım kendime. Aylardır gün boyu durmadan ağlayan iki bebekle evin icinde olmayı psikolojim daha fazla kaldiramadi. Oğlumun ve kizimin şahit olması beni çok uzuyor gösterdiğim zayiflik yüzünden çok kızıyorum kendime
canım actigin konunuda okumuştumSelam kızlar. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Aylardır biriktirdiğim sıkıntı patlak verdi. Sabah çok doluydum artık kendimden korktum annemi aradım gel diye o geldikten sonra sinir krizi geçirdim tutamadım kendimi daha fazla. O sinirle onada bağırdım aylardır ne sıkıntılar yaşadığımi bilmiyorsun dedim. Malesef çocuklarda şahit oldu kendimi berbat hissediyorum. Allah biliyor uzun zamandır her gün kendimi kaybetme noktasına geliyordum her seferinde tuttum kendimi ama bugun hakim olamadım kendime. Aylardır gün boyu durmadan ağlayan iki bebekle evin icinde olmayı psikolojim daha fazla kaldiramadi. Oğlumun ve kizimin şahit olması beni çok uzuyor gösterdiğim zayiflik yüzünden çok kızıyorum kendime
canım çok güzel görünüyor bereketli olsun allah daha çok versinSarı kızlarım çok güzel değil mi
Gecmis olsun, kac haftalik hamilesin, saglicakla kucaginiza alin.
Geçmiş olsun canımOglusum sabah çok kustu
Bulantı ilacı vardı evde açılmamış onu verdik motilium çok şükür uyudu uyandı su an çok iyi umarım hastanelik bir durum olmaz dün eve 10 da geldik esiyordu üşüttü sanırım
amin sağol canımGeçmiş olsun canım
Offff, anlıyorum seni,Selam kızlar. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Aylardır biriktirdiğim sıkıntı patlak verdi. Sabah çok doluydum artık kendimden korktum annemi aradım gel diye o geldikten sonra sinir krizi geçirdim tutamadım kendimi daha fazla. O sinirle onada bağırdım aylardır ne sıkıntılar yaşadığımi bilmiyorsun dedim. Malesef çocuklarda şahit oldu kendimi berbat hissediyorum. Allah biliyor uzun zamandır her gün kendimi kaybetme noktasına geliyordum her seferinde tuttum kendimi ama bugun hakim olamadım kendime. Aylardır gün boyu durmadan ağlayan iki bebekle evin icinde olmayı psikolojim daha fazla kaldiramadi. Oğlumun ve kizimin şahit olması beni çok uzuyor gösterdiğim zayiflik yüzünden çok kızıyorum kendime
amin sağol canım
Sende sağlıkla bebeğine kavuş inşallah
Bereketli olsun canımSarı kızlarım çok güzel değil mi
Ayyy hemen Al şekerimBereketli olsun canım
Benim canımda çekiyor
Ayyyy hayırlı doğumlar olsun canımÇok teşekkür ederim kızlar
22 haftadayım şu an
Elektrik faturaaını bekliyorum kızzzzzzzAyyy hemen Al şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?