- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.721
Ah ah çamur resmenCedric1003 bıktım artık valla bak
Yok yA hiç sorma böyle giderse izne filan gidilmez sizde haber var mıAh ah çamur resmenHaber varmı bir gelişme varmı?
Laannnn ben nasıl böyle birşey yaptım burası neresi filan diyorYaa tugce gordum kiyamam ona nasil sasirmis..
Ama sen tehlikenin farkindamisin
Offf sorma yarın yap yine aynı kir lütfen yaz mevsimi hemen bitsin toz toprak mahvetti beniCedric1003 bıktım artık valla bak
Laannnn ben nasıl böyle birşey yaptım burası neresi filan diyoranaaaaaa geliyorum az kaldı kafasına girmiş en fazla 4 ay diyorum
Insallah trafikten kurtulursun canim omur torpusu resmen
Seninle mi geliyor disarida ozel bir krestemi
Burnumda tuttu oralar benden selam soyle
Allah kolaylık versin canım 1.5 yaş gerçekten küçüksöylerim keşke gelebilsen :)
3 yaştan küçük olduğu için anaokulları almıyor
dışarıda 0-2 yaş grubunda bir yere gidiyor
Şimdi aramış haber yok görüşülecekmiş adamı tayin etmeyi biliyorlar ama daha yeri belli değil görüşülecekmiş şaka gibi ne görüşülecek tayin olmuş ama yer görüşülecek artık sacımı basımı yolacağım yeminle cinnet geçirmeye bir tık kaldıYok yA hiç sorma böyle giderse izne filan gidilmez sizde haber var mı
Kim görüşüyor anlamadımŞimdi aramış haber yok görüşülecekmiş adamı tayin etmeyi biliyorlar ama daha yeri belli değil görüşülecekmiş şaka gibi ne görüşülecek tayin olmuş ama yer görüşülecek artık sacımı basımı yolacağım yeminle cinnet geçirmeye bir tık kaldı
sinir bozucu durum temmuzun 20 sinden önce belli olsaydı sende ona göre dilekçeni verirdin ankara mı izmir miŞimdi aramış haber yok görüşülecekmiş adamı tayin etmeyi biliyorlar ama daha yeri belli değil görüşülecekmiş şaka gibi ne görüşülecek tayin olmuş ama yer görüşülecek artık sacımı basımı yolacağım yeminle cinnet geçirmeye bir tık kaldı
diyet nasıl gidiyor sabah yürüdüm 25 dk öğlen 45 dk akşam çıkabilir miyim bilmiyorum ama tartı mı değiştircem böyle olmuyor hep aynı çıkıyorumAllah kolaylık versin canım 1.5 yaş gerçekten küçük
Benim. Kızım 21 aylık o kadar hareketli ki kreş bile almaz valla
Nefret geldi artıkKim görüşüyor anlamadım
Banada gün içinde eşim aradığı zaman hadi hazırlan diyecek zannediyorumNefret geldi artık
Bizim işimiz hep öyle hep belirsizlik hep bekleme halı artık gücüm tükendisinir bozucu durum temmuzun 20 sinden önce belli olsaydı sende ona göre dilekçeni verirdin ankara mı izmir mi
Şimdilik iyi gidiyor canım bence 1 saati tamamlamışsın fazlasını yapmana gerek yok bu sefer kasları şişiriyorsun kilo olarak tartı da fazla çıkarsındiyet nasıl gidiyor sabah yürüdüm 25 dk öğlen 45 dk akşam çıkabilir miyim bilmiyorum ama tartı mı değiştircem böyle olmuyor hep aynı çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?