Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende patates tavuk sebze ile tencere yemeği yapacağım birazdan . Bebeği doyurdum uyutuyorum evi süpürdüm sildim halıları sildim bulaşık makinası boşalttım 2 makina çamaşır yıkadım hafta sonunki piknik kıyafetlerini birde bebeğinkiler toz alıp wc temizlemem lazım birde yemek yapacağım. Duşa gireceğim.

Yaa tugce gordum kiyamam ona nasil sasirmis..
Ama sen tehlikenin farkindamisin
Laannnn ben nasıl böyle birşey yaptım burası neresi filan diyor anaaaaaa geliyorum az kaldı kafasına girmiş en fazla 4 ay diyorum

söylerim keşke gelebilsen :)
3 yaştan küçük olduğu için anaokulları almıyor
dışarıda 0-2 yaş grubunda bir yere gidiyor
Allah kolaylık versin canım 1.5 yaş gerçekten küçük
Benim. Kızım 21 aylık o kadar hareketli ki kreş bile almaz valla

Yok yA hiç sorma böyle giderse izne filan gidilmez sizde haber var mı
Şimdi aramış haber yok görüşülecekmiş adamı tayin etmeyi biliyorlar ama daha yeri belli değil görüşülecekmiş şaka gibi ne görüşülecek tayin olmuş ama yer görüşülecek artık sacımı basımı yolacağım yeminle cinnet geçirmeye bir tık kaldı

Kim görüşüyor anlamadım

sinir bozucu durum temmuzun 20 sinden önce belli olsaydı sende ona göre dilekçeni verirdin ankara mı izmir mi

Allah kolaylık versin canım 1.5 yaş gerçekten küçük
Benim. Kızım 21 aylık o kadar hareketli ki kreş bile almaz valla
diyet nasıl gidiyor sabah yürüdüm 25 dk öğlen 45 dk akşam çıkabilir miyim bilmiyorum ama tartı mı değiştircem böyle olmuyor hep aynı çıkıyorum

diyet nasıl gidiyor sabah yürüdüm 25 dk öğlen 45 dk akşam çıkabilir miyim bilmiyorum ama tartı mı değiştircem böyle olmuyor hep aynı çıkıyorum
Şimdilik iyi gidiyor canım bence 1 saati tamamlamışsın fazlasını yapmana gerek yok bu sefer kasları şişiriyorsun kilo olarak tartı da fazla çıkarsın

Tartına güvenmiyorsan 5 litrelik şişe koyup doğruluğana bakabilirsin canım

Yaprak dökümü hangi kanalda kızlar ya saat kaçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…