- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.741
çok haklısın bundan sonra işleriniz düzene girsin canı gönülden istiyorum dua ediyorum sana biraz daha sabır temmuzun 20 sinde doğudakiler ayrılış yapacakmış o zamana kadar her şey netleşsin sende planlarını ona göre yaparsınBizim işimiz hep öyle hep belirsizlik hep bekleme halı artık gücüm tükendi
2,5 litre bazen 3 litre su içiyorum.Ekmek sadece sabah yedim 1 dilim akşamda hafif yerim bakalım yarında değişmezse kilo kesin tartı bozuk ya da vücudum ödem tutuyorŞimdilik iyi gidiyor canım bence 1 saati tamamlamışsın fazlasını yapmana gerek yok bu sefer kasları şişiriyorsun kilo olarak tartı da fazla çıkarsın
Tartına güvenmiyorsan 5 litrelik şişe koyup doğruluğana bakabilirsin canım
Eşin bu hafta katılış mı yapacakçok haklısın bundan sonra işleriniz düzene girsin canı gönülden istiyorum dua ediyorum sana biraz daha sabır temmuzun 20 sinde doğudakiler ayrılış yapacakmış o zamana kadar her şey netleşsin sende planlarını ona göre yaparsın
bu hafta sonu ayrılış yapcak meyil iznini kullan gel demişler 2 hafta burda kalıp gidecekEşin bu hafta katılış mı yapacak
Bakalım buraya gelenler meyil izni kullanacak mı kuşkulubu hafta sonu ayrılış yapcak meyil iznini kullan gel demişler 2 hafta burda kalıp gidecek
Bende yaprak döke döke yaprak kalmadıYaprak dökümü hangi kanalda kızlar ya saat kaçta
kullanmadan mı geleceklerBakalım buraya gelenler meyil izni kullanacak mı kuşkulu
Eşim gelince soracağım geçen hafta belli değildi . Eğer varya kullanmadan bi gelsinler biteriz bence 3500 personel var kimse yıllık izin kullanmadı birde üzerine meyil izni gelirse Hangi sıra ile izne gidilecekkullanmadan mı gelecekler
kullanıp gelirler bence riske sonra kullandırmadıkları oldu demişler eşimeEşim gelince soracağım geçen hafta belli değildi . Eğer varya kullanmadan bi gelsinler biteriz bence 3500 personel var kimse yıllık izin kullanmadı birde üzerine meyil izni gelirse Hangi sıra ile izne gidilecek
valla eşim belli değil demişti ne olacak hiç bilmiyorum geçen sene de 20 gün iznimiz yandı babalık izninin yarısını kullandık oda yandI. Eşim diyor ki gitseydik şimdi dönüyor olacaktık bende ayrılış katılış ve maaş yapacaktım işime gücüme bakacaktım diyor oda haklı . İzin açılsa bile artık gidemeyizkullanıp gelirler bence riske sonra kullandırmadıkları oldu demişler eşime
2 yıl önce biz mehil izni kullanamadık yandı izinEşim gelince soracağım geçen hafta belli değildi . Eğer varya kullanmadan bi gelsinler biteriz bence 3500 personel var kimse yıllık izin kullanmadı birde üzerine meyil izni gelirse Hangi sıra ile izne gidilecek
Geçmiş olsun canım, korkmuşturMerhaba kızlar, bugün çok kötü geçti benim için. Kucağımda bebek varken halıya takılıp düştüm. Refleks olarak kızımı hemen yukarı kaldırdım yere değmedi bile. Çok şükür onda birşey yok ama benim ayağım burkuldu. Yemek vs yapamadım dışarıdan söyledik o yüzden. Günlük harcama 68 tl.
Sağolasın.Geçmiş olsun canım, korkmuştur
Cok gecmis olsun ya allahtan kizina birsey olmamis. Allah korumuşMerhaba kızlar, bugün çok kötü geçti benim için. Kucağımda bebek varken halıya takılıp düştüm. Refleks olarak kızımı hemen yukarı kaldırdım yere değmedi bile. Çok şükür onda birşey yok ama benim ayağım burkuldu. Yemek vs yapamadım dışarıdan söyledik o yüzden. Günlük harcama 68 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?