Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim işimiz hep öyle hep belirsizlik hep bekleme halı artık gücüm tükendi
çok haklısın bundan sonra işleriniz düzene girsin canı gönülden istiyorum dua ediyorum sana biraz daha sabır temmuzun 20 sinde doğudakiler ayrılış yapacakmış o zamana kadar her şey netleşsin sende planlarını ona göre yaparsın

2,5 litre bazen 3 litre su içiyorum.Ekmek sadece sabah yedim 1 dilim akşamda hafif yerim bakalım yarında değişmezse kilo kesin tartı bozuk ya da vücudum ödem tutuyor

Eşin bu hafta katılış mı yapacak

Kizlar esimle konustum.
Is yeri puruz cikariyor. 1 ay daha evde kisa calisma odenegi uzatilirsa onu alicak uzatilmazsa sunduklari secenek cok sacma cik gel dedim 6 gun gunluk ucret sunmuslar aldigin riske degmez dedim 2. Bir emre kadar acil durum ilan ediyorum
Az once jokerden aldigim 2.99tl lik 54 parca puzzle oyuncaklar buna dahil olmasin Allahim cok amin

Isten cikarilma yasagi bizim icin kotu oldu su an onu bekliyoruz yoksa bir suru sey arastirir bulurduk

Merhaba kizlar,
Biraz iyi biraz kotu bir haftasonuydu, oglum cok mizmizdi kucucuk seylerden buyuk olaylar cikardi, neden kucuk pizza yapmisim, ikinci elma suyunu vermedim diye de agladi durdu, zor sakinlestirdim.
Tavada lahmacun yaptik, irmak kenarina gittik, cayimizi da aldik yanimiza guzel gecti. Gittigimiz yerde biraz yaprak vardi, topladik, kayinvalidem aksam sardi. Ayrica dut da vardi, ama tadi pek yoktu, kayinvalidem biraz recel yapti, recel guzel oldu tabi icine seker konulunca tadi yerine gelmisti.
Market alisverisi 53$, kahvaltilik alisveris 45$ tuttu.
Annemler bu hafta memlekete gidiyorlar, once teyzemlerin evinde 14 gun karantinada kalacaklarmis, sonra amcamlarin oraya gececekler, bakalim toprak paylasimi nasil olacak. Eger tapuyu uzerlerine alabilirlerse kaba insaati bitirip geleceklermis.

kullanmadan mı gelecekler
Eşim gelince soracağım geçen hafta belli değildi . Eğer varya kullanmadan bi gelsinler biteriz bence 3500 personel var kimse yıllık izin kullanmadı birde üzerine meyil izni gelirse Hangi sıra ile izne gidilecek

Eşim gelince soracağım geçen hafta belli değildi . Eğer varya kullanmadan bi gelsinler biteriz bence 3500 personel var kimse yıllık izin kullanmadı birde üzerine meyil izni gelirse Hangi sıra ile izne gidilecek
kullanıp gelirler bence riske sonra kullandırmadıkları oldu demişler eşime

kullanıp gelirler bence riske sonra kullandırmadıkları oldu demişler eşime
valla eşim belli değil demişti ne olacak hiç bilmiyorum geçen sene de 20 gün iznimiz yandı babalık izninin yarısını kullandık oda yandI. Eşim diyor ki gitseydik şimdi dönüyor olacaktık bende ayrılış katılış ve maaş yapacaktım işime gücüme bakacaktım diyor oda haklı . İzin açılsa bile artık gidemeyiz

2 yıl önce biz mehil izni kullanamadık yandı izin

Merhaba kızlar. Bugün ve dün yorucu oldu benim için. Dün misafirler geldi genel olarak güzel geçti ama eşim beni sinir edecek birşey buldu yine. Yemekten sonra eltim ve ben mutfagi toplarken annesine cayın yanına helva kavurmasini rica ettim. Isim bitince bende yardim ederim sirayla kavururuz dedim. Hepsi helvayı çok seviyor kv de güzel yapiyor bende tatlı yapmaya fırsat bulmadığım için öyle bir teklifte bulundum. Eşimde bana hic beklemediğim bir sekilde çıkıştı hayır gerek yok annem yorulur kolları ağırir hem misafirliğe çagiriyorsun hem calistiriyorsun diye tepki gosterdi. Bende şakaya vurdum annene kıyamiyorsan al elinden sen kavur dedim ama çok sinir oldum ya uyuz etti beni gıcık. Iyilikte yaramiyor öyle bir densizlik yapacağını bilseydim sade çay indirirdim. Bugün evi temizledim tuvalet banyoyu çamaşır suyuyla yıkadım eşim sut aldı yoğurt mayaladım sut ayirdim çocuklara banyo yaptırdık kiz uyudu oğlan uykusuz uykusuz geziyor uyumamak için direniyor. Uyumasını bekliyorum.

Merhaba kızlar, bugün çok kötü geçti benim için. Kucağımda bebek varken halıya takılıp düştüm. Refleks olarak kızımı hemen yukarı kaldırdım yere değmedi bile. Çok şükür onda birşey yok ama benim ayağım burkuldu. Yemek vs yapamadım dışarıdan söyledik o yüzden. Günlük harcama 68 tl.

Geçmiş olsun canım, korkmuştur

Cok gecmis olsun ya allahtan kizina birsey olmamis. Allah korumuş Bende kizima 5 aylik hamileyken merdivenden dustum oglum kucagimdaydi. Oğlum kafasini vurmasın diye tutunamadım bir yere. O günden beri kuyruk kemigim çok ağrıyor uzun süre oturamıyorum. Hele arabayla yolculuk tam işkence oldu benim için. Ama çok şükür kızıma birşey olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…