Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Görünmez kaza geçmiş olsun canım, bu kadarla geçip gitsin inşallah

Ay çok geçmiş olsun sana da çok büyük kaza atlatmışsın. Hamileykende düşmüştüm ben ben çok düşerim zaten ya of kızımla olmasın bir daha ama aklım çıktı birşey oldu diye.
Görünmez kaza geçmiş olsun canım, bu kadarla geçip gitsin inşallah
Sağol canım benim. Amin inşallah

Yaaa çok geçmiş olsun

Canım benim ya korkunu tahmin edebiliyorum. Kızın çok minik daha. Insanın aklı çıkıyor boyle seylerde gercekten. Allah korumuş yavruyu.

Cok gecmis olsun Allah korumuş. Ayağın nasıl şişme falan var mı?

Yaaa çok geçmiş olsun
Sağol Tuğçecim.
Canım benim ya korkunu tahmin edebiliyorum. Kızın çok minik daha. Insanın aklı çıkıyor boyle seylerde gercekten. Allah korumuş yavruyu.
Aynen canım.
Cok gecmis olsun Allah korumuş. Ayağın nasıl şişme falan var mı?
Sağol canım. Evet şişti biraz üstüne basarken acıyor. Yarına geçmezse giderim doktora.
Agacsizkoala cok gecmis olsun insan korkar cok haklisin ayagina soguk kolonya ile tampon iyi gelebilir
Sağol canım. Buz koydum hemen zaten biraz iyi geldi gibi.

Sağol Tuğçecim.

Aynen canım.

Sağol canım. Evet şişti biraz üstüne basarken acıyor. Yarına geçmezse giderim doktora.

Sağol canım. Buz koydum hemen zaten biraz iyi geldi gibi.

Sık sık soguk uygula evde kantaron yagi varsa oda iyi gelir morarmasini alir

2,5 litre bazen 3 litre su içiyorum.Ekmek sadece sabah yedim 1 dilim akşamda hafif yerim bakalım yarında değişmezse kilo kesin tartı bozuk ya da vücudum ödem tutuyor
Canım çok az yediğin için vücudun direnç de gösteriyor olabilir yazdıklarını ben yesem bir deri bir kemik olurdum herhalde
Neden annesine kıyamıyor ki sen 2 çocukla misafir ağırlıyorsun ama o annesine bir helva yaptırtmıyor kayınvalidem bana gelince her işime de yardım eder eşim bir gün bile bişey demedi
Ahhhhh canım benim çok geçmiş olsun

Selammmssssss

Küçük cadım tam bir cadı maşallahhhh enerjisine hepimizi yoruyor bir tek kendi yorulmuyor

Bugünü hafif geçirdik bol ekşili acılı kısır yaptık yedik öğlene de pirinç çorbası

Büyük kızım kısır yemez ona da döner yaptırdım

Günün harcaması
10 tl döner
20 tl market
15 tl otobüs kartı

Toplam 45 tl

Sağol canım benim.

yarın bende kısır yaparım

çocuğu ikinci elma suyu vermediği için kriz çıkaran caaanım arkadaşım kimdi benim oğlan beni delirtti yine arabayı park ettiğimiz yeri beğenmedi 2 saat ağladı su istedi markete gitmem diye ağladı dısardaydık su yoktu yanımda. Yemekten önce abur cubur istedi onun için baya ağladı sesi kısıldı . bana arabadan in dedi yüzüme siperlik attı eşim ilaçlama yapiyo arabada siperlik vardi varya kendimi nasi tuttum dudağımı kanattı. ağlıyo diye hiç bi dediğini yapmıyorum büyüyünce nasi olacak diye düşündüm sonra karar verdim artik bu kadar kendimden ödün vermiycem ya kalbimi çok kırdı sıpa

Neden annesine kıyamıyor ki sen 2 çocukla misafir ağırlıyorsun ama o annesine bir helva yaptırtmıyor kayınvalidem bana gelince her işime de yardım eder eşim bir gün bile bişey demedi
Ailesinin yanında sözde ağırlığını koyuyor. Ben ailemin yanında onun kendini rahat hissetmesi için elimden geleni yapiyorum o ise tam tersi ailesinin yanında abuk subuk davranıyor. Birsey söylerim duymazdan gelir kaba konusur. Biz bizeyken öyle değildir halbuki. Bu zamana kadar idare ettim ama bardagi tasirdi hak ettigi kadar deger görecek artık milletin yanında o bana nasıl davranıyorsa bende aynı şekilde davranacağım.

Akşam yemeğinden sonra yarının yemegini yaptım. Komşularımla yürüyüşe çıktım çok yürüyemedik yagmur başladı sonra filtre kahve içtik başımın agrıdı biraz hafifledi ilk defa ilaç içmeden geçmesini bekliyorum bu aralar iyice sıklaştı ağrılarım.

Yürüyüşten gelirken 7 TL harcadım 10 tl vardı kalanı sadaka kutusuna atcam çocuklara süt dilimi aldım komşularımınkilerle kendi kızlarına çok sevindiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…