- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.761
Merhaba kızlar, bugün çok kötü geçti benim için. Kucağımda bebek varken halıya takılıp düştüm. Refleks olarak kızımı hemen yukarı kaldırdım yere değmedi bile. Çok şükür onda birşey yok ama benim ayağım burkuldu. Yemek vs yapamadım dışarıdan söyledik o yüzden. Günlük harcama 68 tl.
Ay çok geçmiş olsun sana da çok büyük kaza atlatmışsın. Hamileykende düşmüştüm benCok gecmis olsun ya allahtan kizina birsey olmamis. Allah korumuşBende kizima 5 aylik hamileyken merdivenden dustum oglum kucagimdaydi. Oğlum kafasini vurmasın diye tutunamadım bir yere. O günden beri kuyruk kemigim çok ağrıyor uzun süre oturamıyorum. Hele arabayla yolculuk tam işkence oldu benim için. Ama çok şükür kızıma birşey olmadi
Sağol canım benim. Amin inşallahGörünmez kazageçmiş olsun canım, bu kadarla geçip gitsin inşallah
Yaaa çok geçmiş olsunMerhaba kızlar, bugün çok kötü geçti benim için. Kucağımda bebek varken halıya takılıp düştüm. Refleks olarak kızımı hemen yukarı kaldırdım yere değmedi bile. Çok şükür onda birşey yok ama benim ayağım burkuldu. Yemek vs yapamadım dışarıdan söyledik o yüzden. Günlük harcama 68 tl.
Canım benim ya korkunu tahmin edebiliyorum. Kızın çok minik daha. Insanın aklı çıkıyor boyle seylerde gercekten. Allah korumuş yavruyu.Ay çok geçmiş olsun sana da çok büyük kaza atlatmışsın. Hamileykende düşmüştüm benben çok düşerim zaten ya of kızımla olmasın bir daha ama aklım çıktı birşey oldu diye.
Sağol canım benim. Amin inşallah
Cok gecmis olsunMerhaba kızlar, bugün çok kötü geçti benim için. Kucağımda bebek varken halıya takılıp düştüm. Refleks olarak kızımı hemen yukarı kaldırdım yere değmedi bile. Çok şükür onda birşey yok ama benim ayağım burkuldu. Yemek vs yapamadım dışarıdan söyledik o yüzden. Günlük harcama 68 tl.
Sağol Tuğçecim.Yaaa çok geçmiş olsun
Aynen canım.Canım benim ya korkunu tahmin edebiliyorum. Kızın çok minik daha. Insanın aklı çıkıyor boyle seylerde gercekten. Allah korumuş yavruyu.
Sağol canım. Evet şişti biraz üstüne basarken acıyor. Yarına geçmezse giderim doktora.Cok gecmis olsunAllah korumuş. Ayağın nasıl şişme falan var mı?
Sağol canım. Buz koydum hemen zaten biraz iyi geldi gibi.Agacsizkoala cok gecmis olsun insan korkar cok haklisin ayagina soguk kolonya ile tampon iyi gelebilir
Sağol Tuğçecim.
Aynen canım.
Sağol canım. Evet şişti biraz üstüne basarken acıyor. Yarına geçmezse giderim doktora.
Sağol canım. Buz koydum hemen zaten biraz iyi geldi gibi.
Canım çok az yediğin için vücudun direnç de gösteriyor olabilir yazdıklarını ben yesem bir deri bir kemik olurdum herhalde2,5 litre bazen 3 litre su içiyorum.Ekmek sadece sabah yedim 1 dilim akşamda hafif yerim bakalım yarında değişmezse kilo kesin tartı bozuk ya da vücudum ödem tutuyor
Neden annesine kıyamıyor ki sen 2 çocukla misafir ağırlıyorsun ama o annesine bir helva yaptırtmıyor kayınvalidem bana gelince her işime de yardım eder eşim bir gün bile bişey demediMerhaba kızlar. Bugün ve dün yorucu oldu benim için. Dün misafirler geldi genel olarak güzel geçti ama eşim beni sinir edecek birşey buldu yine. Yemekten sonra eltim ve ben mutfagi toplarken annesine cayın yanına helva kavurmasini rica ettim. Isim bitince bende yardim ederim sirayla kavururuz dedim. Hepsi helvayı çok seviyor kv de güzel yapiyor bende tatlı yapmaya fırsat bulmadığım için öyle bir teklifte bulundum. Eşimde bana hic beklemediğim bir sekilde çıkıştı hayır gerek yok annem yorulur kolları ağırir hem misafirliğe çagiriyorsun hem calistiriyorsun diye tepki gosterdi. Bende şakaya vurdum annene kıyamiyorsan al elinden sen kavur dedim ama çok sinir oldum ya uyuz etti beni gıcık. Iyilikte yaramiyor öyle bir densizlik yapacağını bilseydim sade çay indirirdim. Bugün evi temizledim tuvalet banyoyu çamaşır suyuyla yıkadım eşim sut aldı yoğurt mayaladım sut ayirdim çocuklara banyo yaptırdık kiz uyudu oğlan uykusuz uykusuz geziyor uyumamak için direniyor. Uyumasını bekliyorum.
Ahhhhh canım benim çok geçmiş olsunMerhaba kızlar, bugün çok kötü geçti benim için. Kucağımda bebek varken halıya takılıp düştüm. Refleks olarak kızımı hemen yukarı kaldırdım yere değmedi bile. Çok şükür onda birşey yok ama benim ayağım burkuldu. Yemek vs yapamadım dışarıdan söyledik o yüzden. Günlük harcama 68 tl.
Yok canım malesef.Sık sık soguk uygula evde kantaron yagi varsa oda iyi gelir morarmasini alir
Sağol canım benim.Canım çok az yediğin için vücudun direnç de gösteriyor olabilir yazdıklarını ben yesem bir deri bir kemik olurdum herhalde
Neden annesine kıyamıyor ki sen 2 çocukla misafir ağırlıyorsun ama o annesine bir helva yaptırtmıyor kayınvalidem bana gelince her işime de yardım eder eşim bir gün bile bişey demedi
Ahhhhh canım benim çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canımSağolasın.Evet canım ağladı, babası kucağına alınca sakinledi hemen ama. Asıl ben çok korktum üstüne düşücem diye.
yarın bende kısır yaparımSelammmssssss
Küçük cadım tam bir cadı maşallahhhh enerjisine hepimizi yoruyor bir tek kendi yorulmuyor
Bugünü hafif geçirdik bol ekşili acılı kısır yaptık yedik öğlene de pirinç çorbası
Büyük kızım kısır yemez ona da döner yaptırdım
Günün harcaması
10 tl döner
Ailesinin yanında sözde ağırlığını koyuyor. Ben ailemin yanında onun kendini rahat hissetmesi için elimden geleni yapiyorum o ise tam tersi ailesinin yanında abuk subuk davranıyor. Birsey söylerim duymazdan gelir kaba konusur. Biz bizeyken öyle değildir halbuki. Bu zamana kadar idare ettim ama bardagi tasirdi hak ettigi kadar deger görecek artık milletin yanında o bana nasıl davranıyorsa bende aynı şekilde davranacağım.Neden annesine kıyamıyor ki sen 2 çocukla misafir ağırlıyorsun ama o annesine bir helva yaptırtmıyor kayınvalidem bana gelince her işime de yardım eder eşim bir gün bile bişey demedi
Geçmiş olsun şişme oldu mu ayağında inşallah çabuk düzelirsinYok canım malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?