Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sağol Tuğçecim.

Aynen canım.

Sağol canım. Evet şişti biraz üstüne basarken acıyor. Yarına geçmezse giderim doktora.

Sağol canım. Buz koydum hemen zaten biraz iyi geldi gibi.
Tüh oturup yatarken biraz yükseğe koy ayağını. Bebekle nasil ayağını uzatıp oturacaksan Umarim hastaneye gitmeye gerek kalmaz.

kızlar önemli bişey soracağım. Lütfen yorum bekliyorum. Hatta belki bdv.ye de açarım konuyu.

İyi geceler hanımlar.Yarın güzel bir güne uyanalım iniş güzel haberler alalım Sağlık huzur dolu olsun tüm günlerimiz
Of aynı hislerdeyim vallahi . 2 gün önce rüyamda salı günüyle ilgili birşey gördüm bu bir işaret mi acaba

bi ev baktık. 350bin. 3. kat 2+1 ve açık mutfak ayrıca. Balkon güzel geniş. Cam balkon yapmış kapatmışlar. Kiler dolabı bile yaptırmış balkona.390 bine de eşyalı olarak satıyor evi.Eşyalar sıfır komple doğtaş. Beyaz eşyalar da arçelik inox hepsi.Evin konumu da güzel. Şu anki evime yakın. Evim varken bu evi almak mantıklı mı krediyle. Elimde 120 bin var şu anda. Şu anda oturduğum evi veya orayı kiraya versek 1500 tl getirir. Evin herşeyi hazır bavulunu al git resmen.siz ne düşünüyorsunuz bi de eşyalı almak mantıklı mı?

Yatırımlık mı olacak aylık ödemesi kaç TL olacak

Afiyet olsun canım, ben de dün ilk kez Antakya kısırını denedim güzel oldu, tadı çiğköfteye benzedi

Canım geçmiş olsun

El kaldiriyorum benim, bu siralar her gun bir olay, bu sipalari tanistiralim da bir birlerine sarsinlar belki biraz rahatlariz.

geçmiş olsun canım
Sağol canım.
Geçmiş olsun şişme oldu mu ayağında inşallah çabuk düzelirsin
Evet şişti, inşallah uzun sürmez
Tüh oturup yatarken biraz yükseğe koy ayağını. Bebekle nasil ayağını uzatıp oturacaksan Umarim hastaneye gitmeye gerek kalmaz.
Bebekle mümkün olmuyor ki dediğin gibi. Elimden geldiği kadar artık
Sen mi oturacaksın yoksa yatırımlık mı alacaksın?
Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…