- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.781
TühSağol Tuğçecim.
Aynen canım.
Sağol canım. Evet şişti biraz üstüne basarken acıyor. Yarına geçmezse giderim doktora.
Sağol canım. Buz koydum hemen zaten biraz iyi geldi gibi.
Haydi sorkızlar önemli bişey soracağım. Lütfen yorum bekliyorum. Hatta belki bdv.ye de açarım konuyu.
Of aynı hislerdeyim vallahi . 2 gün önce rüyamda salı günüyle ilgili birşey gördüm bu bir işaret mi acabaİyi geceler hanımlar.Yarın güzel bir güne uyanalım iniş güzel haberler alalım Sağlık huzur dolu olsun tüm günlerimiz
Yatırımlık mı olacak aylık ödemesi kaç TL olacakbi ev baktık. 350bin. 3. kat 2+1 ve açık mutfak ayrıca. Balkon güzel geniş. Cam balkon yapmış kapatmışlar. Kiler dolabı bile yaptırmış balkona.390 bine de eşyalı olarak satıyor evi.Eşyalar sıfır komple doğtaş. Beyaz eşyalar da arçelik inox hepsi.Evin konumu da güzel. Şu anki evime yakın. Evim varken bu evi almak mantıklı mı krediyle. Elimde 120 bin var şu anda. Şu anda oturduğum evi veya orayı kiraya versek 1500 tl getirir. Evin herşeyi hazır bavulunu al git resmen.siz ne düşünüyorsunuz bi de eşyalı almak mantıklı mı?
Geçmiş olsunSağol canım benim.
Afiyet olsun canım, ben de dün ilk kez Antakya kısırını denedim güzel oldu, tadı çiğköfteye benzediSelammmssssss
Küçük cadım tam bir cadı maşallahhhh enerjisine hepimizi yoruyor bir tek kendi yorulmuyor
Bugünü hafif geçirdik bol ekşili acılı kısır yaptık yedik öğlene de pirinç çorbası
Büyük kızım kısır yemez ona da döner yaptırdım
Günün harcaması
10 tl döner
20 tl market
15 tl otobüs kartı
Toplam 45 tl
Canım geçmiş olsunAkşam yemeğinden sonra yarının yemegini yaptım. Komşularımla yürüyüşe çıktım çok yürüyemedik yagmur başladı sonra filtre kahve içtik başımın agrıdı biraz hafifledi ilk defa ilaç içmeden geçmesini bekliyorum bu aralar iyice sıklaştı ağrılarım.
El kaldiriyorum benim, bu siralar her gun bir olay, bu sipalari tanistiralim da bir birlerine sarsinlar belki biraz rahatlariz.çocuğu ikinci elma suyu vermediği için kriz çıkaran caaanım arkadaşım kimdibenim oğlan beni delirtti yine arabayı park ettiğimiz yeri beğenmedi 2 saat ağladı su istedi markete gitmem diye ağladı dısardaydık su yoktu yanımda. Yemekten önce abur cubur istedi onun için baya ağladı sesi kısıldı . bana arabadan in dedi yüzüme siperlik attı eşim ilaçlama yapiyo arabada siperlik vardi varya kendimi nasi tuttum dudağımı kanattı. ağlıyo diye hiç bi dediğini yapmıyorum büyüyünce nasi olacak diye düşündüm sonra karar verdim artik bu kadar kendimden ödün vermiycem ya kalbimi çok kırdı sıpa
Sağol canım.geçmiş olsun canım
Evet şişti, inşallah uzun sürmezGeçmiş olsun şişme oldu mu ayağında inşallah çabuk düzelirsin
Bebekle mümkün olmuyor ki dediğin gibi. Elimden geldiği kadar artıkTühoturup yatarken biraz yükseğe koy ayağını. Bebekle nasil ayağını uzatıp oturacaksan Umarim hastaneye gitmeye gerek kalmaz.
Sen mi oturacaksın yoksa yatırımlık mı alacaksın?bi ev baktık. 350bin. 3. kat 2+1 ve açık mutfak ayrıca. Balkon güzel geniş. Cam balkon yapmış kapatmışlar. Kiler dolabı bile yaptırmış balkona.390 bine de eşyalı olarak satıyor evi.Eşyalar sıfır komple doğtaş. Beyaz eşyalar da arçelik inox hepsi.Evin konumu da güzel. Şu anki evime yakın. Evim varken bu evi almak mantıklı mı krediyle. Elimde 120 bin var şu anda. Şu anda oturduğum evi veya orayı kiraya versek 1500 tl getirir. Evin herşeyi hazır bavulunu al git resmen.siz ne düşünüyorsunuz bi de eşyalı almak mantıklı mı?
Sağol canımGeçmiş olsun
Afiyet olsun canım evet gerçekten lezzetli oluyorAfiyet olsun canım, ben de dün ilk kez Antakya kısırını denedim güzel oldu, tadı çiğköfteye benzedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?