- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.801
Hala şiş ve üstüne basınca acıyor canım ama dünden daha iyi şükür. Çok sağol sorduğun içinGunaydin ayagin nasil oldu
Kötü olursan hastaneye git bence bende burktum o zaman lif kopmak üzere demişti annemle babam et dövüp sardılar zeytin ezip sardılar 3 güne kalmadan iyileşmiştim.Küçük bebeğine var zor olur sana en azından geceleri zeytin ezip sarsan toparlarGünaydın
Hala şiş ve üstüne basınca acıyor canım ama dünden daha iyi şükür. Çok sağol sorduğun için
Sağol canım aklımda bulunsun. Eti duymuştum ama zeytini hiç duymamıştım. Evet mesela şu an kucağımda uyuya kaldı kızım, rüyasında ne görüyorsa gülüp duruyorKötü olursan hastaneye git bence bende burktum o zaman lif kopmak üzere demişti annemle babam et dövüp sardılar zeytin ezip sardılar 3 güne kalmadan iyileşmiştim.Küçük bebeğine var zor olur sana en azından geceleri zeytin ezip sarsan toparlar
Tamam canımcımYaa uzuldum sen soguk uygulamaya devam et acisini alir insallah
bi ev baktık. 350bin. 3. kat 2+1 ve açık mutfak ayrıca. Balkon güzel geniş. Cam balkon yapmış kapatmışlar. Kiler dolabı bile yaptırmış balkona.390 bine de eşyalı olarak satıyor evi.Eşyalar sıfır komple doğtaş. Beyaz eşyalar da arçelik inox hepsi.Evin konumu da güzel. Şu anki evime yakın. Evim varken bu evi almak mantıklı mı krediyle. Elimde 120 bin var şu anda. Şu anda oturduğum evi veya orayı kiraya versek 1500 tl getirir. Evin herşeyi hazır bavulunu al git resmen.siz ne düşünüyorsunuz bi de eşyalı almak mantıklı mı?
Fırında tavuk butGünaydın hanımlar. Bugün fazla isim yok kafam rahat. Bebelere kahvaltı yaptırdım kızı uyuttum oğlanda keyif yapıyor. Bende kahvaltı yapacağım az sonra. Akşam için menü bulmakta zorlanıyorum
Güzel menüFırında tavuk but
Şehriye pilavı
Salata yoğurt vardı dün menü de
Bugün ben de bilmiyorum
Kapıdan dışarı adım atınca cüzdan boşalmaya başlıyor zaten.Kızlar günaydın
Dün dışarı çıktık.
Her çıkışımız da 150den aşağı harcanmiyor.
Aldiklarimiz da abur cubur.
Gece çok geç geldik.
Eşimi işe yolladım
Çocuklari kahvalti yaptırdım
Kızı uyutuyorum.
Altın çok arttı ☹
Geçmiş olsun canımGünaydın aşıdan geldik
Sağ ol canım . Ebeyle konuşuyorduk izinler temmuzda açılacak dedi nereden biliyorsaGeçmiş olsun canım
Ben olsam alırım ev iyi bir yatırım bana göre.Evindeki eşyaların eski ise bu evdekilerle değişim yapıp eşyalı kiraya verebilirsin eşyan iyiyse boşta alınabilir.Ama bence al evibi ev baktık. 350bin. 3. kat 2+1 ve açık mutfak ayrıca. Balkon güzel geniş. Cam balkon yapmış kapatmışlar. Kiler dolabı bile yaptırmış balkona.390 bine de eşyalı olarak satıyor evi.Eşyalar sıfır komple doğtaş. Beyaz eşyalar da arçelik inox hepsi.Evin konumu da güzel. Şu anki evime yakın. Evim varken bu evi almak mantıklı mı krediyle. Elimde 120 bin var şu anda. Şu anda oturduğum evi veya orayı kiraya versek 1500 tl getirir. Evin herşeyi hazır bavulunu al git resmen.siz ne düşünüyorsunuz bi de eşyalı almak mantıklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?