Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kiraya verme durumu nedir o muhitte bu önemli bence. Eşyalar için kendi kullanımını ve eşyaları kiraya verme durumunu bir analiz et canım.

Kirasını da hesaba katınca ödemekte zorlanmıyorsan evi almak mantıklı duruyor. Kendini ödedikten sonra kazanca dönüp yatırım olacak bir kalem çünkü.

Ara kat, cam balkonu yapılmış, yeri iyi bunlar avantajların.

Birikimin tamamını peşinat verme durumunu da kısa ve uzun vadeli değerlendirmeni öneriyorum.

Hayırlısı olsun

Hadi inş canım asker tanıdığı bardır belki söylenti var demekki.Bizim haber yok görüşülüyormuş öyle bekliyoruz hayırlısı
Aman nereden bilecek yA atıyor öyle boş eşim tugayın en merkezinde biliyorsun bilse duysa biz bilirdik

Abi bebeğin her aşı sonrası ateşi çıkıyor gene olacak muhtemelen. Akşama Menemen yapacağım kızlar bebekle ilgilenmek istiyorum hiç birşeye bakmayacağım eşim akşama süt çayı alacak
Dışarda ye yada dışardan soyle ateş kontrolü yapacaksın kız yorma kendini bugün kendini ödüllendir analık zor

Selam kızlar
Dün akşam üzeri senelerdir nerdeyse haftada bir mutlaka gittiğimiz nehir kenarındaki parka gittik 3 aile gittik bişeyler yapıp götürdük orda Mangal yakmak yasak çay poğaça salata kek falan götürdük harika geçti
Hafta içi olduğu için çok sakindi
100 tl arabaya yakıt aldık sadece başka bir haracamamız olmadı
Bugün yağmurlu burası
Aklımda yeni bir yer var ön keşif yapıcaz eşimle bi ara , güzelse bir piknik alanı daha favorimiz olucak

Essilaam 2+1 ev için biraz fiyat yüksek ama civardaki evlerde bu fiyatlarda mı
Şu an oturduğun evde 2+1 mi
Daha büyük bir evden küçük eve geçmek zor olabilir
Ödemeler nasıl olucak o çok önemli
Aylık kredi miktarı ne kadar olucak başka ödeme yaptığınız bir şey var mı mesela
Şimdi yeni sitelerin aidatlarıda çok pahalı oluyor aidatı ne kadar biliyormusunuz
Bir arkadaşım 600 tl aidat ödüyor mesela bazı yerlerde ev kirası parası

Merhaba kızlar. Bugün kızımla tam manasıyla ek gıdaya geçiş yaptık ve ilk fiyaskomuzu gerçekleştirdik karisik meyveli muhallebi yapmıştım yedirirken tekmeyi bastı kaseye kase sen git bir güzel ters bir şekilde halıya devril içindeki muhallebi tüm mutfağa ve üstüme sıçradı. Kızında çok hoşuna gitmiş olacakki kahkahayı bastı allahtan yarısından fazlasını yemişti. Akşam kabak çorbasından vereceğim. Bakalım inşallah sever. Kizlar birsey soracağım 6 aylik bebege bildigimiz irmik verilirmi? Bir kaç yerde ince çekilmiş bebek irmiği verilmesi gerektiği yazıyordu ama aldığım irmigin üzerinde bebek pürelerinde kullanılabilir yazıyor bilemedim.

Ben irmik veriyorum blendar yapılıyor zaten küçülüyor. Muhallebinin ölçüsü ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…