- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.821
Hadi inş canım asker tanıdığı bardır belki söylenti var demekki.Bizim haber yok görüşülüyormuş öyle bekliyoruz hayırlısıSağ ol canım . Ebeyle konuşuyorduk izinler temmuzda açılacak dedi nereden biliyorsa
bi ev baktık. 350bin. 3. kat 2+1 ve açık mutfak ayrıca. Balkon güzel geniş. Cam balkon yapmış kapatmışlar. Kiler dolabı bile yaptırmış balkona.390 bine de eşyalı olarak satıyor evi.Eşyalar sıfır komple doğtaş. Beyaz eşyalar da arçelik inox hepsi.Evin konumu da güzel. Şu anki evime yakın. Evim varken bu evi almak mantıklı mı krediyle. Elimde 120 bin var şu anda. Şu anda oturduğum evi veya orayı kiraya versek 1500 tl getirir. Evin herşeyi hazır bavulunu al git resmen.siz ne düşünüyorsunuz bi de eşyalı almak mantıklı mı?
Hoşgeldinmerhaba . Sessiz sessiz yazılanları okuyorum her akşam . Burada ki kadınların planlı programlı olmalarına bayılıyorum
Tam altın almak istiyorum ama çok arttı. Beklemedeyim
Aman nereden bilecek yA atıyor öyle boş eşim tugayın en merkezinde biliyorsun bilse duysa biz bilirdikHadi inş canım asker tanıdığı bardır belki söylenti var demekki.Bizim haber yok görüşülüyormuş öyle bekliyoruz hayırlısı
Dışarda ye yada dışardan soyle ateş kontrolü yapacaksın kız yorma kendini bugün kendini ödüllendir analık zorAbi bebeğin her aşı sonrası ateşi çıkıyor gene olacak muhtemelen. Akşama Menemen yapacağım kızlar bebekle ilgilenmek istiyorum hiç birşeye bakmayacağımeşim akşama süt çayı alacak
Aman ne bileyimAman nereden bilecek yA atıyor öyle boş eşim tugayın en merkezinde biliyorsun bilse duysa biz bilirdik
Ben irmik veriyorum blendar yapılıyor zaten küçülüyor. Muhallebinin ölçüsü ne kadarMerhaba kızlar. Bugün kızımla tam manasıyla ek gıdaya geçiş yaptık ve ilk fiyaskomuzu gerçekleştirdikkarisik meyveli muhallebi yapmıştım yedirirken tekmeyi bastı kaseye kase sen git bir güzel ters bir şekilde halıya devril içindeki muhallebi tüm mutfağa ve üstüme sıçradı. Kızında çok hoşuna gitmiş olacakki kahkahayı bastı allahtan yarısından fazlasını yemişti. Akşam kabak çorbasından vereceğim. Bakalım inşallah sever. Kizlar birsey soracağım 6 aylik bebege bildigimiz irmik verilirmi? Bir kaç yerde ince çekilmiş bebek irmiği verilmesi gerektiği yazıyordu ama aldığım irmigin üzerinde bebek pürelerinde kullanılabilir yazıyor bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?