Bugün ne aldin kaç tl harcadin

strawberry_cake irmik verebilirsin canım
Çiğköfte süt yapar evet bulgur işleri iyi süt yapıyor birde stresini attın daha rahatsın sanırım bu günlerde o sütünü çok etkiler
tuce_tuce geçmiş olsun her aşı ateş yapmıyor canım korkma
Evi temizledim çalışma odası kaldı sadece
Yemekte karar veremedim dün kuşbaşılı nohutlu pilav cacık yaptım
Buzluktan bezelye yaparım belki makarna
Dünden ıslak kurabiye var
Dün 8 tl harcama oldu
Bugün olmaz

Teşekkür ediyorum zeynocum

ayy sağol canım sende çok tatlısın yakısıklının ateşi huysuzluğu oldu mu
Tabiki beni tatlı bulmuyorsun itiraf et haydi ay şuan sakiniz uyuyor yüzümü yalamayı öğrendi her yerim tükürük

Tabiki beni tatlı bulmuyorsun itiraf et haydi ay şuan sakiniz uyuyor yüzümü yalamayı öğrendi her yerim tükürük
aa aşk olsun kiz beni niye bu kadar kötü tanıyosun anlamadim ki kimseye bi laf etmedim bi kere senle tartıştık onda da ben haklıydım geçen iki seferde özür diledim kırdıysam dedim daha napam

Sen neler katıyorsun içine ve saat kaçta veriyorsun?
Ben sabah 09:00 gibi yumurta sarısı ve lor ile omlet yapıyorum zeytin veriyorum ağzına minik minik eline salatalık . Sonra emip ilk uykusuna yatıyor 10:30 civarı .uyandıktan 1 saat sonra gibi bir sebze yapıyorum kabak olabilir patates gibi gibi . Onu minik minik doğruyorum bulgur veya irmik veya pirinç zeytinyağı ilik suyu ve su ile pişiriyorum 1 çay bardağı oluyor onun yarısını yiyor ancak veya tarhana çorbası yapıyorum bazende yoğurt çorbası . Sonra 2. Uyku saati geliyor uyurken emziriyorum. Uyanınca saat 16:00 gibi meyve saati yapıyorum hergün farklı birşey veriyorum karpuz , nektar muz gibi 1 yemek kaşığı kadar yoğurt veriyorum pek yemiyor . Mama sandalyesinde eline veriyorum. Sonra 17:00 gibi 3. Uyku saati oluyor uyurken emiyor yine . Saat 19:00 Da gece maması saati geliyor . 1 çay bardağı su 1 yemek kaşığı irmik , 1 tatlı kaşığı pirinç unu , 1 tutam yulaf pişiriyorum . İçine bir gün gün kurusu ( işlenmemiş kuru kayısı ) bir gün hurma veya kuru üzümü suda bekletiyorum. Blendara muhallebiyi alıyorum içine minik muz ve işte üzüm mü kayısı mı ne koyacaksam koyup karıştırıp baya çaba sarf ederek yediriyorum. 19:30 duş alıyor kremlenip masaj yapıp emip uyuyor .

aa aşk olsun kiz beni niye bu kadar kötü tanıyosun anlamadim ki kimseye bi laf etmedim bi kere senle tartıştık onda da ben haklıydım geçen iki seferde özür diledim kırdıysam dedim daha napam
Hayır ya ben haklıydım kim dedi sana sen haklısın diye bak şimdiii

Annem diyor ki ne sevgi dolu çocuk bi bak ne şanslısın diyo sana video atarım her yerim tükürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…