- 15 Nisan 2017
- 3.573
- 9.306
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.841
100 ml suya 1 tepeleme tatlı kaşığı pirinç unu 3 ölçek devam sütü ve istedigim meyvelerden kattım ben bir muzun ve bir elmanin üçte birini pure yapip kattım.Ben irmik veriyorum blendar yapılıyor zaten küçülüyor. Muhallebinin ölçüsü ne kadar
hızla düştü hızla geri artıyor bizde geçen hafta fulledikKızlar benzin ve mazota zam geldi.
Dün gece doldurduk depoyu
2litreden fazla fark etti dedi eşim
Bulgur gerçekten çok güzel süt yapıyorBu arada kızlar iki uc gündür gidip gelip çiğ köfte yiyorum sütüm resmen dolup taşıyor. Bilseydim ilk günden beri günde birer porsiyon ciğ köfte yerdim
Bende 100 ml ile gece maması yapıyorum100 ml suya 1 tepeleme tatlı kaşığı pirinç unu 3 ölçek devam sütü ve istedigim meyvelerden kattım ben bir muzun ve bir elmanin üçte birini pure yapip kattım.
Teşekkür ediyorum zeynocumstrawberry_cake irmik verebilirsin canım
Çiğköfte süt yapar evet bulgur işleri iyi süt yapıyor birde stresini attın daha rahatsın sanırım bu günlerde o sütünü çok etkiler
tuce_tuce geçmiş olsun her aşı ateş yapmıyor canım korkma
Evi temizledim çalışma odası kaldı sadece
Yemekte karar veremedim dün kuşbaşılı nohutlu pilav cacık yaptım
Buzluktan bezelye yaparım belki makarna
Dünden ıslak kurabiye var
Dün 8 tl harcama oldu
Bugün olmaz
Haftada 2 kere dışarıda yiyoruz artık hafta sonlarıDışarda ye yada dışardan soyle ateş kontrolü yapacaksın kız yorma kendini bugün kendini ödüllendir analık zor
Sen neler katıyorsun içine ve saat kaçta veriyorsun?Bende 100 ml ile gece maması yapıyorum
Yaaaa çok tatlısın senannem oğlumun doğum günü için para gönderiyim sen al scooter dedi bana ne kadar bütçe ayırdın ondan önce benim doğum günüm varya dedim
Yaaaa çok tatlısın senenerjim seni tutuyor
Tabiki beni tatlı bulmuyorsun itiraf et haydiayy sağol canım sende çok tatlısın yakısıklının ateşi huysuzluğu oldu mu
Tabiki beni tatlı bulmuyorsun itiraf et haydiay şuan sakiniz uyuyor yüzümü yalamayı öğrendi her yerim tükürük
aa aşk olsun kiz beni niye bu kadar kötü tanıyosun anlamadim ki kimseye bi laf etmedim bi kere senle tartıştık onda da ben haklıydımTabiki beni tatlı bulmuyorsun itiraf et haydiay şuan sakiniz uyuyor yüzümü yalamayı öğrendi her yerim tükürük
Ben sabah 09:00 gibi yumurta sarısı ve lor ile omlet yapıyorum zeytin veriyorum ağzına minik minik eline salatalık . Sonra emip ilk uykusuna yatıyor 10:30 civarı .uyandıktan 1 saat sonra gibi bir sebze yapıyorum kabak olabilir patates gibi gibi . Onu minik minik doğruyorum bulgur veya irmik veya pirinç zeytinyağı ilik suyu ve su ile pişiriyorum 1 çay bardağı oluyor onun yarısını yiyor ancak veya tarhana çorbası yapıyorum bazende yoğurt çorbası . Sonra 2. Uyku saati geliyor uyurken emziriyorum. Uyanınca saat 16:00 gibi meyve saati yapıyorum hergün farklı birşey veriyorum karpuz , nektar muz gibi 1 yemek kaşığı kadar yoğurt veriyorum pek yemiyor . Mama sandalyesinde eline veriyorum. Sonra 17:00 gibi 3. Uyku saati oluyor uyurken emiyor yine . Saat 19:00 Da gece maması saati geliyor . 1 çay bardağı su 1 yemek kaşığı irmik , 1 tatlı kaşığı pirinç unu , 1 tutam yulaf pişiriyorum . İçine bir gün gün kurusu ( işlenmemiş kuru kayısı ) bir gün hurma veya kuru üzümü suda bekletiyorum. Blendara muhallebiyi alıyorum içine minik muz ve işte üzüm mü kayısı mı ne koyacaksam koyup karıştırıp baya çaba sarf ederek yediriyorum. 19:30 duş alıyor kremlenip masaj yapıp emip uyuyor .Sen neler katıyorsun içine ve saat kaçta veriyorsun?
Hayır ya ben haklıydım kim dedi sana sen haklısın diye bak şimdiiiaa aşk olsun kiz beni niye bu kadar kötü tanıyosun anlamadim ki kimseye bi laf etmedim bi kere senle tartıştık onda da ben haklıydımgeçen iki seferde özür diledim kırdıysam dedim daha napam
Kimeneye
Yuzunu tukurukledigi gozumun onune geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?