Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evdeki isyerindeki maskeler bitti iyi bir maske bulamadim aklima eskiden bildigim 2 firma geldi biri hammaddem yok kapaliyim dedi otekinden 1 kutu aldim isyerine eczaci hibe etmisti bu zamana kdr kullandim sacma sapan maskeleri alasim yoktu bari icime sindi
Sagolsun fabrika gonderiyor net satislari yok

Yorum yapan herkese çok teşekkürler. Bakalım düşünüyoruz. Daha net karar veremedik.
çevrenizdeki ev fiyatlarını bilmiyorum 2+1 evler eğer o kadar ediyorsa düşünülebilir eşya için biraz fazla istemişler sanki alacağınız ev örnek dairesyse bence eşyalı fiyatını biraz indirmeye çalışın bizde eşyalı ev aldık sadece çamaşır makinası yoktu içinde 18 bine anlaştık sırf mobilyalar 38 gibi bişey demiş adam eşim o zaman götürün o kadar veremem ikinci el oluyor sonuçta değeri düşer tekrar nakliye tut müşteri bul uğraşmak istersen götürebilirsin diyince teklif ver konuşalım demişler öyle bir konuşma yapılırsa iyi olur biraz düşer fiyat sende eşyalarını yenilemiş olursun

maşallah :)
benim kızım bu saydıklarının hiçbirini yemedi
bi sürü tarif kitabı aldım hepsi çöp

iyi sıkıştırmışsın araya :))
geçen sene unutmuştu doğum günümüz olduğunu hediye almaz ama beklemiyorum hiç torunu olunca aliyo ama bana benim aldıklarımı beğenmezsin ki sen diyo bende bi al ben bi bakiyim niye beğenmeyim diyorum

geçen sene unutmuştu doğum günümüz olduğunu hediye almaz ama beklemiyorum hiç torunu olunca aliyo ama bana benim aldıklarımı beğenmezsin ki sen diyo bende bi al ben bi bakiyim niye beğenmeyim diyorum
Ayyyy annemde büyük anlama mutfak robotu,,, diğer ablama mini fırın aldı,,, bana da dedi sende düşün. Ne eksiğin var sa dedi bende bulamıyorum bişey şimdilik

Bilemedim yaaaaa çeyrek alıp napacam bozarım sonra işime daha çok yarayacak bişey bulmam şazım

Ben boyle 6 tane ceyrek 7 gr biriktirdim 1 dogum gunu 2 nisandan once hediye dugunden sonra ilk gidis vs derken oldu hic ellemedim hic bir birikime katmak istemiyorum ya cok iyi birseye yada ani kotu birseye kullanacagim cok zevkli oluyor onlar ayri benim diye dusunmek

maşallah :)
benim kızım bu saydıklarının hiçbirini yemedi
bi sürü tarif kitabı aldım hepsi çöp
Benim bu yaptıklarımın yarısı çöp sen ne diyorsun hergün ağlıyorum sabah anneme başlıyorum öğlene doğru E Esila09 öğleden sonrada anneannem böyle devam ediyor . Anne sütünü kahve sanıyor zaten onu hiç anlatmayayım formül ve kaşık mama asla yemiyor

hayır ama sonradan ben konuştum seninle yoksa sen benle konuşmazdın ki ben sende ki değişimi gördüm daha pozitif bi insan oldun bebişten sonra daha da pozitif oldun
Eve hırsız girdi yA sizin o zaman sana yazdım sonra sildim ya ben iyi bir insanım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…