- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.861
çevrenizdeki ev fiyatlarını bilmiyorum 2+1 evler eğer o kadar ediyorsa düşünülebilir eşya için biraz fazla istemişler sanki alacağınız ev örnek dairesyse bence eşyalı fiyatını biraz indirmeye çalışın bizde eşyalı ev aldık sadece çamaşır makinası yoktu içinde 18 bine anlaştık sırf mobilyalar 38 gibi bişey demiş adam eşim o zaman götürün o kadar veremem ikinci el oluyor sonuçta değeri düşer tekrar nakliye tut müşteri bul uğraşmak istersen götürebilirsin diyince teklif ver konuşalım demişler öyle bir konuşma yapılırsa iyi olur biraz düşer fiyat sende eşyalarını yenilemiş olursunYorum yapan herkese çok teşekkürler. Bakalım düşünüyoruz. Daha net karar veremedik.
Annem diyor ki ne sevgi dolu çocuk bi bak ne şanslısın diyosana video atarım her yerim tükürük
bizde geçen doldurmuştuk zamdan haberimiz yoktu bitmiş yakıt farketmedik :)Kızlar benzin ve mazota zam geldi.
Dün gece doldurduk depoyu
2litreden fazla fark etti dedi eşim
Hahaha tipi biliyorsun zaten komikAhahaha
Oh mis gibi
Hayır ya ben haklıydım kim dedi sana sen haklısın diye bak şimdiii
alıyolar alıyolar hem oraya gidince uslanıyo minnoşlar :)Allah kolaylık versin canım 1.5 yaş gerçekten küçük
Benim. Kızım 21 aylık o kadar hareketli ki kreş bile almaz valla
maşallah :)Ben sabah 09:00 gibi yumurta sarısı ve lor ile omlet yapıyorum zeytin veriyorum ağzına minik minik eline salatalık . Sonra emip ilk uykusuna yatıyor 10:30 civarı .uyandıktan 1 saat sonra gibi bir sebze yapıyorum kabak olabilir patates gibi gibi . Onu minik minik doğruyorum bulgur veya irmik veya pirinç zeytinyağı ilik suyu ve su ile pişiriyorum 1 çay bardağı oluyor onun yarısını yiyor ancak veya tarhana çorbası yapıyorum bazende yoğurt çorbası . Sonra 2. Uyku saati geliyor uyurken emziriyorum. Uyanınca saat 16:00 gibi meyve saati yapıyorum hergün farklı birşey veriyorum karpuz , nektar muz gibi 1 yemek kaşığı kadar yoğurt veriyorum pek yemiyor . Mama sandalyesinde eline veriyorum. Sonra 17:00 gibi 3. Uyku saati oluyor uyurken emiyor yine . Saat 19:00 Da gece maması saati geliyor . 1 çay bardağı su 1 yemek kaşığı irmik , 1 tatlı kaşığı pirinç unu , 1 tutam yulaf pişiriyorum . İçine bir gün gün kurusu ( işlenmemiş kuru kayısı ) bir gün hurma veya kuru üzümü suda bekletiyorum. Blendara muhallebiyi alıyorum içine minik muz ve işte üzüm mü kayısı mı ne koyacaksam koyup karıştırıp baya çaba sarf ederek yediriyorum. 19:30 duş alıyor kremlenip masaj yapıp emip uyuyor .
iyi sıkıştırmışsın araya :))annem oğlumun doğum günü için para gönderiyim sen al scooter dedi bana ne kadar bütçe ayırdın ondan önce benim doğum günüm varya dedim
geçen sene unutmuştu doğum günümüz olduğunuiyi sıkıştırmışsın araya :))
Ayyyy annemde büyük anlama mutfak robotu,,, diğer ablama mini fırın aldı,,, bana da dedi sende düşün. Ne eksiğin var sa dedi bende bulamıyorum bişey şimdilikgeçen sene unutmuştu doğum günümüz olduğunuhediye almaz ama beklemiyorum hiç torunu olunca aliyo ama bana benim aldıklarımı beğenmezsin ki sen diyo bende bi al ben bi bakiyim niye beğenmeyim diyorum
Çeyrek altın al de düşünme benceAyyyy annemde büyük anlama mutfak robotu,,, diğer ablama mini fırın aldı,,, bana da dedi sende düşün. Ne eksiğin var sa dedi bende bulamıyorum bişey şimdilik
Ayyyy annemde büyük anlama mutfak robotu,,, diğer ablama mini fırın aldı,,, bana da dedi sende düşün. Ne eksiğin var sa dedi bende bulamıyorum bişey şimdilik
Çeyrek altın al de düşünme bence
Bilemedim yaaaaa çeyrek alıp napacam bozarım sonra işime daha çok yarayacak bişey bulmam şazımay ne güzelmiş ya düşün kiz okyonusun dediği gibi çeyrek iste baari
İhtiyaç düşün ozaman.Şahsen benim hep çeyreğe ihtiyacım var gibi hissediyorumBilemedim yaaaaa çeyrek alıp napacam bozarım sonra işime daha çok yarayacak bişey bulmam şazım
Bilemedim yaaaaa çeyrek alıp napacam bozarım sonra işime daha çok yarayacak bişey bulmam şazım
Benim bu yaptıklarımın yarısı çöp sen ne diyorsun hergün ağlıyorum sabah anneme başlıyorum öğlene doğru E Esila09 öğleden sonrada anneannem böyle devam ediyor . Anne sütünü kahve sanıyor zaten onu hiç anlatmayayım formül ve kaşık mama asla yemiyormaşallah :)
benim kızım bu saydıklarının hiçbirini yemedi
bi sürü tarif kitabı aldım hepsi çöp
Eve hırsız girdi yA sizin o zaman sana yazdım sonra sildimhayır ama sonradan ben konuştum seninle yoksa sen benle konuşmazdın ki ben sende ki değişimi gördüm daha pozitif bi insan oldun bebişten sonra daha da pozitif oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?