Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende bu kiz beni niye etiketledi diyorum

Fırında sebzeli tavuk yaptım Rus salatasıda var yeter 2 ekmek aldı eşim 3 tl birazdan evde olur erkenden yeriz akşam yemeğini
Eşimin 2 haftalık ofiste çalışması cuma günü bitiyor sonra evden çalışmaya tekrar devam edicek

İhtiyaç düşün ozaman.Şahsen benim hep çeyreğe ihtiyacım var gibi hissediyorum
Dur bakayım aklıma eksik gelir mutlaka
Dimi ayrı olumca daha zevkli oluyor normal zamanda hiç eksik bitmez ama bulamadım şimdi

Önemli olan boy zaten benim oğlumda çubuk kraker gibi❤Ah kuzum benim annesinin kuduruk maymunu özledim yavrumu
Zekaları becerileri yerinde olsun geri kalmasınlarda sağlıkları da yerinde olsun daha başka birşey istemiyorum

Bizim ilk günümüz şöyle geçti. Sabah ilk uyandığında biberon verdim 125 ml yaptım yarısını içti. Sonra emzirip uyuttum tekrar uyandığında emzirdim yine meyveli muhallebi yapıp verdim. Ikindiye doğru yoğurdun içine şeftali rendeleyip verdim yarim kase yedi. Sonra tekrar biberon verdim 60 ml içti bu arada emzirdim yine ara ara. Az öncede kabak patates havuç haşladım pure haline getirdim biraz tereyağı zeytinyağı karıştırıp verdim. Uyumadan önce biberon veririm yine büyük ihtimalle bu saatten sonra katı birşey yiyeceğini sanmıyorum ilk günden fazla yüklenmek istemiyorum. Bakalım nasıl devam edeceğiz :)

Gece kaç kez uyanıyor emmek için

Sabah 5.30 da uyandık ah bu cocuklar insana neler yaptırıyor. Ise gitmeden 30 dk önce kalkardık eskiden, haftaici evde kahvalti hiç yapılmazdı

Kahvaltımızı yaptik 7.30 da yuruyuse çıktık.
Çok erken kahvalti yaptik bugün üç öğün yeriz. Öğlene dondurucudankıymalı pide çıkaracağım yanına salata ayran.
Aksama çoban kavurma.
Kızıma kıymalı pirinçli patates yemegi yaptım.

Kızımın uyku çılgınlığı dün beni ağlattı, gece uykusuna eşim yatırdı da biraz nefes aldım. Bugun neler yapacağız bakalım

strawberry_cake ben hiç bebek irmigi duymadım. Normal irmik koyuyorum. 7. Aydan itibaren blenderdan bile geçirmedim.

Benim kiz gece cok uyaniyordu emziriyordum ama sanirim yetmiyordu, simdi yatirmadan burda konusulan muhallebi gibi bir sey yediriyorum, daha uzun uyuyor. Bir de odanin serin olmasi da iyi oluyor, aman usumesin diye giydirip, ustunu orttugumde daha cok uyaniyor.
Arkadasim TL gondermis, annemler yarin tarihsiz altin alacaklar sanirim Ata lira oluyor, ihtiyac olursa ev yaptirirken annemlere de verebiliriz.

Bende muhallebi veriyorum canım.
Arı mama yapıyorum ama içine ekstra formul süt koyuyorum. Rahat yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…