- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.881
Dur sen akşama sana bir hediye bulacağımBilemedim yaaaaa çeyrek alıp napacam bozarım sonra işime daha çok yarayacak bişey bulmam şazım
Yalansa yalan deBende bu kiz beni niye etiketledi diyorum
Boyu gayet iyi kg olarak geridetuce_tuce boyu kilosu nasıl
Yalansa yalan de
Önemli olan boy zaten benim oğlumda çubuk kraker gibiBoyu gayet iyi kg olarak geride
nerde ki canım oğluşÖnemli olan boy zaten benim oğlumda çubuk kraker gibi❤Ah kuzum benim annesinin kuduruk maymunu özledim yavrumu
Ayyyy tamam bekliyorumDur sen akşama sana bir hediye bulacağım
Dur bakayım aklıma eksik gelir mutlakaİhtiyaç düşün ozaman.Şahsen benim hep çeyreğe ihtiyacım var gibi hissediyorum
Dimi ayrı olumca daha zevkli oluyor normal zamanda hiç eksik bitmez ama bulamadım şimdiBen boyle 6 tane ceyrek 7 gr biriktirdim 1 dogum gunu 2 nisandan once hediye dugunden sonra ilk gidis vs derken oldu hic ellemedim hic bir birikime katmak istemiyorum ya cok iyi birseye yada ani kotu birseye kullanacagim cok zevkli oluyor onlar ayri benim diye dusunmek
Zekaları becerileri yerinde olsun geri kalmasınlarda sağlıkları da yerinde olsun daha başka birşey istemiyorumÖnemli olan boy zaten benim oğlumda çubuk kraker gibi❤Ah kuzum benim annesinin kuduruk maymunu özledim yavrumu
Bizim ilk günümüz şöyle geçti. Sabah ilk uyandığında biberon verdim 125 ml yaptım yarısını içti. Sonra emzirip uyuttum tekrar uyandığında emzirdim yine meyveli muhallebi yapıp verdim. Ikindiye doğru yoğurdun içine şeftali rendeleyip verdim yarim kase yedi. Sonra tekrar biberon verdim 60 ml içti bu arada emzirdim yine ara ara. Az öncede kabak patates havuç haşladım pure haline getirdim biraz tereyağı zeytinyağı karıştırıp verdim. Uyumadan önce biberon veririm yine büyük ihtimalle bu saatten sonra katı birşey yiyeceğini sanmıyorum ilk günden fazla yüklenmek istemiyorum. Bakalım nasıl devam edeceğiz :)Ben sabah 09:00 gibi yumurta sarısı ve lor ile omlet yapıyorum zeytin veriyorum ağzına minik minik eline salatalık . Sonra emip ilk uykusuna yatıyor 10:30 civarı .uyandıktan 1 saat sonra gibi bir sebze yapıyorum kabak olabilir patates gibi gibi . Onu minik minik doğruyorum bulgur veya irmik veya pirinç zeytinyağı ilik suyu ve su ile pişiriyorum 1 çay bardağı oluyor onun yarısını yiyor ancak veya tarhana çorbası yapıyorum bazende yoğurt çorbası . Sonra 2. Uyku saati geliyor uyurken emziriyorum. Uyanınca saat 16:00 gibi meyve saati yapıyorum hergün farklı birşey veriyorum karpuz , nektar muz gibi 1 yemek kaşığı kadar yoğurt veriyorum pek yemiyor . Mama sandalyesinde eline veriyorum. Sonra 17:00 gibi 3. Uyku saati oluyor uyurken emiyor yine . Saat 19:00 Da gece maması saati geliyor . 1 çay bardağı su 1 yemek kaşığı irmik , 1 tatlı kaşığı pirinç unu , 1 tutam yulaf pişiriyorum . İçine bir gün gün kurusu ( işlenmemiş kuru kayısı ) bir gün hurma veya kuru üzümü suda bekletiyorum. Blendara muhallebiyi alıyorum içine minik muz ve işte üzüm mü kayısı mı ne koyacaksam koyup karıştırıp baya çaba sarf ederek yediriyorum. 19:30 duş alıyor kremlenip masaj yapıp emip uyuyor .
Gece kaç kez uyanıyor emmek içinBizim ilk günümüz şöyle geçti. Sabah ilk uyandığında biberon verdim 125 ml yaptım yarısını içti. Sonra emzirip uyuttum tekrar uyandığında emzirdim yine meyveli muhallebi yapıp verdim. Ikindiye doğru yoğurdun içine şeftali rendeleyip verdim yarim kase yedi. Sonra tekrar biberon verdim 60 ml içti bu arada emzirdim yine ara ara. Az öncede kabak patates havuç haşladım pure haline getirdim biraz tereyağı zeytinyağı karıştırıp verdim. Uyumadan önce biberon veririm yine büyük ihtimalle bu saatten sonra katı birşey yiyeceğini sanmıyorum ilk günden fazla yüklenmek istemiyorum. Bakalım nasıl devam edeceğiz :)
Bende muhallebi veriyorum canım.Benim kiz gece cok uyaniyordu emziriyordum ama sanirim yetmiyordu, simdi yatirmadan burda konusulan muhallebi gibi bir sey yediriyorum, daha uzun uyuyor. Bir de odanin serin olmasi da iyi oluyor, aman usumesin diye giydirip, ustunu orttugumde daha cok uyaniyor.
Arkadasim TL gondermis, annemler yarin tarihsiz altin alacaklar sanirim Ata lira oluyor, ihtiyac olursa ev yaptirirken annemlere de verebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?