Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende muhallebi veriyorum canım.
Arı mama yapıyorum ama içine ekstra formul süt koyuyorum. Rahat yatıyor
Arî mamayi gördüm bir kaç kez marketlerde ama hiç inceleme firsatim olmadı. Içeriği nasıl memnunmusun? Ben kasik mamalari hipp markasindan aliyorum ama cok pahalli ya.

Kizlar niye hep ilginc seyler beni buluyor
Is yerinde bir ablamiz var yeni yonetimden. Ilk zamanlar bi degisik gelmisti tecrubesizdide hep yardim ettik.
Sonra sonra sevdik benide sever.
Biz is yerinde hesap tarihine gore ve hesabina gore kk kullaniriz hatta 3 kisi oda bir gun denk geldi ay alalim dedik hemen parayi verdi sinavi gecti bu 3. Alisveris yardimci oluyorum bu aksam aradi alirim dedim
Amaa bingo kizin erkek arkadasina gonderiyoruz
Ve bu disiplini ile meshur bir anne
Ay cok eglendim ya
Sss sir aramizda

Biz bazen kim kime ne kdr borcluydu toparlayamiyorduk yaz yaz topla cikar 9 sene oldu problem yasamiyoruz

ben dün kafama yediğim darbeyle kendime geldim özlemeyecem akşamları uyuduğunda felan
Bende dun güzel bir darbe yedim oğlandan. Oyuncağını balkondan aşağı atmak isterken engel oldum aldı gözüme fırlattı. Ağrıdan mahvoldum. Canımın yandığını görüncede geldi sarıldı anne özür dilerim dedi. Şimdiki çocuklar profesyonel oyunculardan daha iyi rol yapıyor vallahi.

Arî mamayi gördüm bir kaç kez marketlerde ama hiç inceleme firsatim olmadı. Içeriği nasıl memnunmusun? Ben kasik mamalari hipp markasindan aliyorum ama cok pahalli ya.
Sen zaten ek gıdaya geçtin formül mama veriyorsun anne sütü alıyor besin de alıyor kaşık mamasına daha ihtiyaç yok ki

Sen zaten ek gıdaya geçtin formül mama veriyorsun anne sütü alıyor besin de alıyor kaşık mamasına daha ihtiyaç yok ki
Evde bulundurmak istiyorum yinede benim oğlan bazen elimi kolumu bağlıyor kızla ilgilenmeme izin vermiyor elimin altında bulunsun istiyorum ne olur ne olmaz.

valla aynen öyleler yaa geçmiş olsun bize o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…