- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.901
Annemde sabah bırakıp işe geliyorum ya özlüyorum aksama kadarnerde ki canım oğluş
Ortalama iki kez bazen 3 kez uyandığıda oluyor. Senin oğlan kaç kez uyaniyor?Gece kaç kez uyanıyor emmek için
Gece 12 gibi emdikten sonra sabah 5 te uyanıyor ama bazen arada bi 2 gibi yada 3 gibi uyanıyorOrtalama iki kez bazen 3 kez uyandığıda oluyor. Senin oğlan kaç kez uyaniyor?
Arî mamayi gördüm bir kaç kez marketlerde ama hiç inceleme firsatim olmadı. Içeriği nasıl memnunmusun? Ben kasik mamalari hipp markasindan aliyorum ama cok pahalli ya.Bende muhallebi veriyorum canım.
Arı mama yapıyorum ama içine ekstra formul süt koyuyorum. Rahat yatıyor
ben dün kafama yediğim darbeyle kendime geldim özlemeyecem akşamları uyuduğunda felanAnnemde sabah bırakıp işe geliyorum ya özlüyorum aksama kadar
ben dün kafama yediğim darbeyle kendime geldim özlemeyecem akşamları uyuduğunda felan
Evet özellikle bodrum katında yaşayanlar çok zor durumda kalmış.Ayy Esenyurt nolmus öyle
Sel..
Bende dun güzel bir darbe yedim oğlandan. Oyuncağını balkondan aşağı atmak isterken engel oldum aldı gözüme fırlattı. Ağrıdan mahvoldum. Canımın yandığını görüncede geldi sarıldı anne özür dilerim dedi. Şimdiki çocuklar profesyonel oyunculardan daha iyi rol yapıyor vallahi.ben dün kafama yediğim darbeyle kendime geldim özlemeyecem akşamları uyuduğunda felan
Sen zaten ek gıdaya geçtin formül mama veriyorsun anne sütü alıyor besin de alıyor kaşık mamasına daha ihtiyaç yok kiArî mamayi gördüm bir kaç kez marketlerde ama hiç inceleme firsatim olmadı. Içeriği nasıl memnunmusun? Ben kasik mamalari hipp markasindan aliyorum ama cok pahalli ya.
Evde bulundurmak istiyorum yinede benim oğlan bazen elimi kolumu bağlıyor kızla ilgilenmeme izin vermiyor elimin altında bulunsun istiyorum ne olur ne olmaz.Sen zaten ek gıdaya geçtin formül mama veriyorsun anne sütü alıyor besin de alıyor kaşık mamasına daha ihtiyaç yok ki
valla aynen öyleler yaaBende dun güzel bir darbe yedim oğlandan. Oyuncağını balkondan aşağı atmak isterken engel oldum aldı gözüme fırlattı. Ağrıdan mahvoldum. Canımın yandığını görüncede geldi sarıldı anne özür dilerim dedi. Şimdiki çocuklar profesyonel oyunculardan daha iyi rol yapıyor vallahi.
Arı mamayı pişirmen gerek ve soğumasını bekliyorsunEvde bulundurmak istiyorum yinede benim oğlan bazen elimi kolumu bağlıyor kızla ilgilenmeme izin vermiyor elimin altında bulunsun istiyorum ne olur ne olmaz.
Bende hep hipp aldım barız tatlı o arı mamaArı mamanın içeriğinde sofra şekeri varmış ben bir kutu almıştım sonra öğrendim o yüzden almıyorum
Evet bildiğin pirinç ununun içine şeker atılmış gibiBende hep hipp aldım barız tatlı o arı mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?