- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #70.921
Cok amin tatlım.Ah canım canım benim yaa❤Tez zamanda sende tatile çıkıp ferahla inş
Yaaaaa kıyamam öperim o güzel oglunuMerhaba kızlar.Oglan babasıyla yattı beni şutladı akşamŞimdi Lego oynuyorlar babam babam hep peşinde.Arabada gelirken sürekli babam sen nerelerdeydin diye sordu.Eve gelene kadar. Evine hoşgeldin dedi.Allah kimseyi anasından babasından ayırmasın çok zor Hasret bitti inş bu son ayrılığımız olur.
Avent kullanıyorduk onu biraz alıyordu daha küçükken.chicconun damaklı her yeri silikon olan emziğini aldım geçen hafta onuda ilk başta aldı sonra hevesi geçtiDeğişik emzikler almışsındır mutlaka. Bir düz bir de damakli bulundur evde. Surekli teklif et ama zorlama. Belki alışır.
Benimmkizim philips avent duz emzigi sevdi damaklı sevmedi mesela.
Benim kızım da damaklı almadı canım büyük kızım da almamıştı her emziği denedik ama almadılar eğer yine de pahalı olur diyorsan önce nuk un yuvarlak emziğini al eğer tutarsa gidip pahalı alırsınAvent kullanıyorduk onu biraz alıyordu daha küçükken.chicconun damaklı her yeri silikon olan emziğini aldım geçen hafta onuda ilk başta aldı sonra hevesi geçtievde bir tanede nukun damaklı emziği var onu hiç denemedim.Bibs doğal kauçuk emziklere bakıyorum denemeye değermi diye fiyatı avent ve chicco gibi pahalı onuda emmezse diye endiseliyim
Biz sevgili olduk 8ay sonra istemeye geldiler 1 yıl sonunda düğün olduCok amin tatlım.
Kızlar bugün eşimle sevgili olalı 15 yıl bitti 6 yıldır da evliyiz
Uzun süreli sevgililik güzel tabi ki ama böyle kısa sure de evlenmenin de heyecanı başkadır diye düşünüyorum
Oğluşunla birlikte gözünüz aydın olsun canmÇay içiyoruz birazdan yeni eve gidip bakacağız eşim daha görmediMigros’a uğrayacağız bide oğlana babası oyuncak alacak oyuncakcıya gideriz ne istersin diyoruz Lego diyor yer gök Lego ama en çok vakit geçirdiği oyuncak legolar bizde kırmıyoruz 2 ayda bir bir kutu alıyoruz.
Evet,çok şükür biz 4.ay aşıları hariç ateş yaşamadık.Sizde işleyiş nasıl,bu aşıyı oldu mu?Kızının aşıları sorunsuz geçti di mi, iyi mi?
Turkiyede su an kresler en erken kac yaşında alıyor? Ben de ona göre plan yapmak istiyorum.
Öyle umuyoruz ama sıra gelir inşYaaaaa kıyamam öperim o güzel oglunu
Gözlerim doldu okurken Allah ayırmasın hiç bir çocuğu anne babasindan
Neyse once oğlan hasret gidersin sonra siz giderirsiniz❤
Amin canım sağolasın
Rahat bi 300-350 lira emziklere vermisimdir.Farkli markaları denedim hep. en son bibs alayım,olumsuz yorum yok benimki de tutar dedim.60 liracigi da ona verdim.Yok,tutmak bir yana öyle guzel geri çeviriyor ki.Emziksiz geldik 9 aya.Avent kullanıyorduk onu biraz alıyordu daha küçükken.chicconun damaklı her yeri silikon olan emziğini aldım geçen hafta onuda ilk başta aldı sonra hevesi geçtievde bir tanede nukun damaklı emziği var onu hiç denemedim.Bibs doğal kauçuk emziklere bakıyorum denemeye değermi diye fiyatı avent ve chicco gibi pahalı onuda emmezse diye endiseliyim
Yazık ya kan gelmesi hiç normal değildi zaten.Kızlar eltimi yoğunbakıma almışlar
Elinize sağlık.pure hazel annem ablam ben 3 aileye yaptık canım ama bütün masrafları babam ödedi
Vişne aldık 20 kilo kilosu 8 liraydı
Kırmızı erik 5 tl 15 kilo aldık
Kayısı aldık 10 kilo 10 tl kilosu
Vişnelerin bir kısmını reçel yaptık bir kısmını buzluga attık
Erikleri poşetleyip buzluga attık 3 kilodanda marmelat gibi bişey yaptı annem
Kayısılardanda reçel yaptık
Mısır tarlasındaki bütün mısırları topladık çoğunu buzluğa attık bir kısmını komşulara arkadaşlara dağıttık
Yarında anneme erişte yapıcam yapamıyor artık ameliyat olmayan bacağı çok ağrıyor ben onun için yapıcam
Kızlar eltimi yoğunbakıma almışlar
AğladımMerhaba kızlar.Oglan babasıyla yattı beni şutladı akşamŞimdi Lego oynuyorlar babam babam hep peşinde.Arabada gelirken sürekli babam sen nerelerdeydin diye sordu.Eve gelene kadar. Evine hoşgeldin dedi.Allah kimseyi anasından babasından ayırmasın çok zor Hasret bitti inş bu son ayrılığımız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?