- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #70.901
Gecmis olsun canımsağol canım her sene böyle hasta oluyo ateşi felan cıktı korktum ama gecen seneyle aynı seyler oldu yinenefesi zor aliyo o öyle olunca bende nefes alamıyorum valla gece uyuyamadık
Değişik emzikler almışsındır mutlaka. Bir düz bir de damakli bulundur evde. Surekli teklif et ama zorlama. Belki alışır.Emzik kanayan yaram benim bebiş almıyor ya emzik beni emzik niyetine kullanıyor, dilini ve dudağını emiyor oda olmadı elini yumruk yapip işaret parmağını emmeye çalışıyor
Alıyordu biraz biraz şimdi hiç almaz oldu varmı bir formülü alıştırmanın yaben ise başlayınca eksiğe çok ihtiyacı olacak bence ondan alsin istiyorum.
Merhaba günaydın bence çok değil ki gayet normal . Bizde de Mesela bütçe yaparken sorarım bu ay kendine ne almak istersin ayakkabı diyelim ki yazarım onu bütçe kalemi kendime de aynen öyle yaparım . Birde ıvır zıvır bütçesi olur ondan da ay içinde istediklerimizi alırız . Eşim sigarayı toplu olarak alır onun bütçesi ayrı olur . Mutfak bütçemiz ayrı böyle oluyor bizim evdeGunaydin kizlar aklimda bi soru varda. Misal biz maaslari alir almaz esimle ben 500 er lira aliriz icinden kim ne yapmak isterse onu alir. Acaba cok mu harciyoruz diye düşünmeye basladim ama ev araba var sonucta. Bu kadar sıkmak gerek mi. Sizler kendinize harclik nasil belirliyorsunuz.
Emziği bırakmış bulunuyorsunuz hayırlı olsunGünaydınnnnnn
Kızım hiç uyanmadı emziksiZzzz
Hala uyuyor
Ayyy hadi inşallahhhhhEmziği bırakmış bulunuyorsunuz hayırlı olsun
Günaydınnnnnn
Kızım hiç uyanmadı emziksiZzzz
Hala uyuyor
Her ay toplam 1000 tl bu sekil ayirdigim icin acaba fazla mi diye düşünüyordum. Bu sadece kişisel zevkler için.
Ölmek var dönmek yokkkAy maşallah. Şimdi birkaç gün sonra nükseder. Tutturur. emzik ister. Sen dik dur pes etme
Sürekli erteledigim mercimek köftesini yapmak istiyorum.Günaydın. Gece 12-6 arası uyudum. Bu arada bir kez büyüğün çişi iki kez de küçüğün beslenmesi için uyandım. Cok uykusuzum. Kocaman bir kupa Türk kahvesi yaptım kendime. Şimdi balkonda ayılmaya çalışıyorum. Günü nasıl bitiririm bilmiyorum. Yemek fikrim de yok. Siz neler yapacaksınız bu akşam?
Ah canım canım benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?