- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.861
Hayırlı olsun canım bende kaliteli hep marka alıyorum ama eşim zorluyor aslında çok çabuk büyüyor geçen ay aldığım terlik şuanda olmuyor bizim de bota ihtiyacımız var ama alsam mı karar veremedim 2 spor 2 konverse i var malüm virüs de olunca kışın çıkılır mı bilemedimYapılacaklar listemde tek yaptığım kahvaltı faslı
çay içiyorum şimdi, bitsin girişicem işlere
dün oğluma iki adet ayakkabı aldım flo’dan sipariş verdim yazmayı unuttum
biri 30 lira polaris, çok kaliteli birşey beklemiyorum parka falan giderken giyer.
bir tanesi de kinetix 50 tl, sonbaharda vakalar çoğalacak çok dışarı çıkamayız o yüzden uygun fiyatlı bişey aldım.
Kargoyla beraber 90 tl ödedim
2 yaşına kadar hep nike adidas aldım ne paralar verdim yaayak devamlı büyüyor artık o kadar Pahalı ayakkabı almıyorum
Evet ben de bir miktar yapma taraftariyim. Dediginiz gibi bir tavir var bence. Ben tavrimi koydugum icin cok.dillendiremiyorlsr.ama.bence surekki beklenti varGünaydın kızlar
dersler için erkenden kalkıyoruz artık kahvaltıya yumurtalı ekmek yaptım çocuklara.Öyle zor geliyor ki 4 çocuğa yemek yedirmek gerçekten fazla çocuğu olanlara Allah yardım etsin..Yemekten soğudum resmen
Öğlene de yemeğim yok bir çorbam var bir şeyler yapmalıyım.
@mutlu1988 ben olsam biraz yardım ederdim ama abartmazdım. Size güvenerek hareket etmesinler sizden destek göreceklerini bilip rahat davranmasınlar bence.
Benim ailemin de durumu iyi sukur. Hatta kac kere ufak capli yardimda bulundular. Bizden de hicbirsey beklemezler. Bunlar beklenti icinde ama.bikiyorum. ozellikle esimin geliri.iyi diye versin bize de diyorlar eminimSimdi ben haklarina giremem dugunde destek oldular bizden bisey kiskanmazlar ama esim iyi kazaniyor diye bir ara abartmislardi bilezik hikayesi fln
Bahsettigim cocuk kendi geciniyor deli gibi calisiyor hayatina ipotek koymak buyuk haksizlik olurdu.
Benim ailemdede kimde varsa olmayana destek olunur bana cok yabanci bir fikir degil
Bizimkilerin durumu iyi, mevzu esimin kazanmasiydi oda pandemiyle bitti ztn.
30 bin gayet iyi bence
Yok.evi.tamamen almam zaten ,ama.bence kv hayir demezd alalim desek. Niyetim sadece durumlar musait olursa bir miktar yardim.etmek o kadarTavuk şiş iyi fikir. Cok uzun zamandır yapmadın. Aklımda olsun. Bende dünden kalan karnıyarık pşkav var. Fazlaca yaptım iki günlük olsun diye. Semizotu salatası yaparım bi tek. O kadar.
Evi alır mısınız bilmem, eşinizin başka kardeşi var mı bilmiyorum ama evi siz alırsanız mutlaka üzerinize yaptırın. Sizin eviniz olsun ama onlar otursun.
Evet cok.buyuk ihtimal.bu dediginiz. Valla dusunmektrn de o kadar skldmki. Seneye haziranda goreve donunce ben 2. Evi almak istiyorum cocuklarim.icin. Bu tavirlarindan dolayi cekiniyorum.resmen. halbuki kimseden bir beklentim.yok tamamen kendim alicam. Grrcekten zaninda biriktirmek o kadar onemliki. Ben esimon ailesini gorunce daha iyi anladimEv alıp hediye etmem asla diğer kardeşler taşın altına neden elini koymuyorlar
Küçük bir miktar yardım ederdim çünkü seninde dediğin gibi kendi ailem olsa yardım etmek isterdim
Verirkende ancak bu kadar çıktı çok zorlandık gibi birşeyler söylerdim çünkü beklenti içinde olan insanların istekleri bitmez iki gün sonra borcu ödeyemedik faturayı ödeyemedik gibi bahanelerle tekrar gelirler karşınıza
Diger kardeslerden biri calisiyor bekar ,digeri univ ogrencisi. Kimse onlardan birsey beklelemz cunku vermezler. Ben de esime dedim.ilerde kardeslerin 4 e bolup bir ev alalim.herkes.payina duseni versin anca o.zaman olur. Onun disinda 15 20 30 elimizde ne kadar olursa biraz yardim.ederizEv alıp hediye etmem asla diğer kardeşler taşın altına neden elini koymuyorlar
Küçük bir miktar yardım ederdim çünkü seninde dediğin gibi kendi ailem olsa yardım etmek isterdim
Verirkende ancak bu kadar çıktı çok zorlandık gibi birşeyler söylerdim çünkü beklenti içinde olan insanların istekleri bitmez iki gün sonra borcu ödeyemedik faturayı ödeyemedik gibi bahanelerle tekrar gelirler karşınıza
İnşallah.Cok tesekkurler kizlar.cevaplariniz icin. Hepinizin birikimi bereketli olsun bol olsun insaallah.Ben de aktif biriktirmek istiorum artik. Arsa ya da 2. Ev icin. Bakalim umarim.olur
Inan durumlari kotu olmasa asla yanasmazdim vermeye. Benim de 2 tane cocugum var. Onlari da disunmeliyim. Dusundukce sinir oldugum sey ev araba aldgimzda hayirli olsun dememeleri. Cok tuhaf. O kadar ayip ettikerki o konuda.@mutlu1988 parayı verirsen iyi olursun, vermezsen daha iyi olursun.
Biraz suistimal ediyorlarmış gibi geldi bana .
ama durumları kötü filan diyince biraz yumusadim.
Biraz daha nabiz yokla bakalım.
Bence sor konusu geçince.Inan durumlari kotu olmasa asla yanasmazdim vermeye. Benim de 2 tane cocugum var. Onlari da disunmeliyim. Dusundukce sinir oldugum sey ev araba aldgimzda hayirli olsun dememeleri. Cok tuhaf. O kadar ayip ettikerki o konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?