Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlı olsun canım bende kaliteli hep marka alıyorum ama eşim zorluyor aslında çok çabuk büyüyor geçen ay aldığım terlik şuanda olmuyor bizim de bota ihtiyacımız var ama alsam mı karar veremedim 2 spor 2 konverse i var malüm virüs de olunca kışın çıkılır mı bilemedim

Evet ben de bir miktar yapma taraftariyim. Dediginiz gibi bir tavir var bence. Ben tavrimi koydugum icin cok.dillendiremiyorlsr.ama.bence surekki beklenti var

Benim ailemin de durumu iyi sukur. Hatta kac kere ufak capli yardimda bulundular. Bizden de hicbirsey beklemezler. Bunlar beklenti icinde ama.bikiyorum. ozellikle esimin geliri.iyi diye versin bize de diyorlar eminim

Yok.evi.tamamen almam zaten ,ama.bence kv hayir demezd alalim desek. Niyetim sadece durumlar musait olursa bir miktar yardim.etmek o kadar

Evet cok.buyuk ihtimal.bu dediginiz. Valla dusunmektrn de o kadar skldmki. Seneye haziranda goreve donunce ben 2. Evi almak istiyorum cocuklarim.icin. Bu tavirlarindan dolayi cekiniyorum.resmen. halbuki kimseden bir beklentim.yok tamamen kendim alicam. Grrcekten zaninda biriktirmek o kadar onemliki. Ben esimon ailesini gorunce daha iyi anladim

Diger kardeslerden biri calisiyor bekar ,digeri univ ogrencisi. Kimse onlardan birsey beklelemz cunku vermezler. Ben de esime dedim.ilerde kardeslerin 4 e bolup bir ev alalim.herkes.payina duseni versin anca o.zaman olur. Onun disinda 15 20 30 elimizde ne kadar olursa biraz yardim.ederiz

@mutlu1988 parayı verirsen iyi olursun, vermezsen daha iyi olursun.
Biraz suistimal ediyorlarmış gibi geldi bana .
ama durumları kötü filan diyince biraz yumusadim.
Biraz daha nabiz yokla bakalım.
Inan durumlari kotu olmasa asla yanasmazdim vermeye. Benim de 2 tane cocugum var. Onlari da disunmeliyim. Dusundukce sinir oldugum sey ev araba aldgimzda hayirli olsun dememeleri. Cok tuhaf. O kadar ayip ettikerki o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…