- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.881
Şekerim hoşgeldin birazdan seni ayrıntılı okuyup yorum yazacağımInan durumlari kotu olmasa asla yanasmazdim vermeye. Benim de 2 tane cocugum var. Onlari da disunmeliyim. Dusundukce sinir oldugum sey ev araba aldgimzda hayirli olsun dememeleri. Cok tuhaf. O kadar ayip ettikerki o konuda.
Anaokullari 1. Ve 2. Sınıflar 21 eylüldeAnaokulları da açılacak mı Zeyno ben onu takip edemedim tam
Gelmediğiniz hataburayı sizi çok seviyorum. Burada ban yiyince eşim hemen fark ediyor ban yemişsin yine diyor
Anaokullari 1. Ve 2. Sınıflar 21 eylülde
8. Ve 12. Sınıflarda en son ben bunu anladım
An be an kararlar değiştiği için son durum ne bilmiyorum
Bende temizliğe ne zaman başlıyorsunSelam kızlar
2 gündür sersem gibiyim uzun yol mahvetti bizi
Tatil dönüşlerini hiç sevmiyorum
Hayırlı olsun canım bende kaliteli hep marka alıyorum ama eşim zorluyor aslında çok çabuk büyüyor geçen ay aldığım terlik şuanda olmuyor bizim de bota ihtiyacımız var ama alsam mı karar veremedim 2 spor 2 konverse i var malüm virüs de olunca kışın çıkılır mı bilemedim
Diş olabilir miZeyno 3 gün yiyor mesela gayet güzel 3 gün yemiyor . Hayır da ne değişiyor acaba bu nasıl bir kafa merak ediyorum artık.
Kızlar dün biz de 4 çocuk var tek çocuk olanlar şikayet etmesin lütfen diye espri yaptım kendimce sonra düşündüm de kırılan alınan olabilir diye kusura bakmayın yanlış anlaşılma olduysa.
iyi yapmışsın pureİhtiyaci olan tanıdık bir genç kiza 100 lira verdim sadaka niyetine.
Allah bizi kazadan beladan hastalıktan korusun diye de dua ettim
ayyyy valla ben hiç alınmadım aklıma bile gelmedi
Canım yardimci oluyorsun akrabalarina ne güzel.Kızlar dün biz de 4 çocuk var tek çocuk olanlar şikayet etmesin lütfen diye espri yaptım kendimce sonra düşündüm de kırılan alınan olabilir diye kusura bakmayın yanlış anlaşılma olduysa.
haklisin ama 3 de bizde 1 tanesi uyuyunca bile sessizlik oluyor 3 ü bir uyanık olunca kıyamet kopuyor evde dur evladım yapma evladım leyla oluyorumKızlar dün biz de 4 çocuk var tek çocuk olanlar şikayet etmesin lütfen diye espri yaptım kendimce sonra düşündüm de kırılan alınan olabilir diye kusura bakmayın yanlış anlaşılma olduysa.
Ahahahhaha bizde şuanda 5 çocuk var tam cennet mahallesiKızlar dün biz de 4 çocuk var tek çocuk olanlar şikayet etmesin lütfen diye espri yaptım kendimce sonra düşündüm de kırılan alınan olabilir diye kusura bakmayın yanlış anlaşılma olduysa.
Huysuzluklara devam.iyi yapmışsın pure
Yapilmasi gereken Önem lı birsey sadaka
Kızın nasıl oldu
vodafone net sınırsız 78 tl güzel çekiyorKızlar eve internet çektirecem siz ne kullanıyorsunuz fiyat olarak da memnunmusunuz
vayyy 69 lu kiloları görüyorumAhahahhaha bizde şuanda 5 çocuk var tam cennet mahallesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?