Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Inan durumlari kotu olmasa asla yanasmazdim vermeye. Benim de 2 tane cocugum var. Onlari da disunmeliyim. Dusundukce sinir oldugum sey ev araba aldgimzda hayirli olsun dememeleri. Cok tuhaf. O kadar ayip ettikerki o konuda.
Şekerim hoşgeldin birazdan seni ayrıntılı okuyup yorum yazacağım

aynen kuzum ben de kışın çok çıkabileceğimizi sanmıyorum. Yasak olmasa bile vakalar artacak kendimiz çıkmak istemeyeceğiz bence

Kızlar dün biz de 4 çocuk var tek çocuk olanlar şikayet etmesin lütfen diye espri yaptım kendimce sonra düşündüm de kırılan alınan olabilir diye kusura bakmayın yanlış anlaşılma olduysa.
ayyyy valla ben hiç alınmadım aklıma bile gelmedi

Kızlar eve internet çektirecem siz ne kullanıyorsunuz fiyat olarak da memnunmusunuz

Kızlar dün biz de 4 çocuk var tek çocuk olanlar şikayet etmesin lütfen diye espri yaptım kendimce sonra düşündüm de kırılan alınan olabilir diye kusura bakmayın yanlış anlaşılma olduysa.
Canım yardimci oluyorsun akrabalarina ne güzel.
Çok sevdim bu davranışını şu dönemde çok zor çalışanlar için çocuk bakımı,bakıcı durumları vs.

haklisin ama 3 de bizde 1 tanesi uyuyunca bile sessizlik oluyor 3 ü bir uyanık olunca kıyamet kopuyor evde dur evladım yapma evladım leyla oluyorum

Ahahahhaha bizde şuanda 5 çocuk var tam cennet mahallesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…