- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.901
Canım yardimci oluyorsun akrabalarina ne güzel.
Çok sevdim bu davranışınışu dönemde çok zor çalışanlar için çocuk bakımı,bakıcı durumları vs.
Yaaaaaa bu hafta güzel dikkat ettim yürüyüşümü de yaptım çok az gittivayyy 69 lu kiloları görüyorum
Son iki gün bende başlıyorum
Ayyyyy keşke yaaaa senin oğlanla benim kızın yaşı yakın ortalığı talan ederlerdiben de hepinizi çok seviyorum kızlarkeşke normalde de komşu falan olsaydık aynı sitede oturdaydık ne güzel olurdu
vodafone net sınırsız 78 tl güzel çekiyor
Teşekkürler kızlarKmsl Hnd bizim de Superonline. 80 tl. Sınırsız.
Ben bile alınmadıysam kimse alınmamıştır eminimohhh çok sevindim
Bilmiyorum ki yA . Bana bu çocuk yürüyecek sonra diş çıkaracak gibi geliyorDiş olabilir mi
Ayyyyy keşke yaaaa senin oğlanla benim kızın yaşı yakın ortalığı talan ederlerdi
Kızlar dün biz de 4 çocuk var tek çocuk olanlar şikayet etmesin lütfen diye espri yaptım kendimce sonra düşündüm de kırılan alınan olabilir diye kusura bakmayın yanlış anlaşılma olduysa.
Biz abi bebeğin tüm küçülenlerini dağıttıkben çok alındım
yok canım merak etme alınmayız, biz birden fazla çocuk deneyimi yaşamadığımız için tek çocuk bile bizi mahvetmeye yetiyor
her zaman söylüyorum allah senin gibi 2- 3-4 çocuklu annelerin yardımcısı olsun gerçekten zor
ben bir tane ile ağzımın Payını aldım şahsen
Bende uyku tulumu alacağım canım ya hangi marka bakacaksınArtık usenmezsem uzun kollu çıtçıtlı body alışverişi yapmam lazım kızıma.Ama sepete koy, ileriki asamalar filan hep erteliyordum.Sanirim bilincaltim para harcamak istemiyor.Bugun buna son vereceğimBirkac tulum da alacagim.Bir aya kalmaz uyku tulumu da çıkarsa beklediğim markanın, kişa yine evdeyiz başka bir şey almam gerekmez
Zeyno sana spora başlayacağım demiştim yA fıtığım yine başladı . Geçen gece bebek ağladı ağrıdan kucağıma alamadımvayyy 69 lu kiloları görüyorum
Son iki gün bende başlıyorum
İçi elyaflı olanları küçükken almış pişman olmuştum.Hicte kullanmadım terleme ihtimali çok var ve kurur içinde diye.Simdi Instagram'da gördüğüm bir markanın kış tulumlarini bekliyorum canım,mesajla yollayayim.Bende uyku tulumu alacağım canım ya hangi marka bakacaksın
Küstük mü
Küstük mügel dedikodulaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?