Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım yardimci oluyorsun akrabalarina ne güzel.
Çok sevdim bu davranışını şu dönemde çok zor çalışanlar için çocuk bakımı,bakıcı durumları vs.

Sağol pure niyetleri bu değildi elbet çalıştığı kurumun kreşi açılmadı küçük kızı gönderemedi, büyük kızı okula gidip 17:30 gibi gelecekti anne alacaktı okul açılmadı. bakıcı işi şu zamanda hem zor hem belirsizlik olunca elimden geldiğince idare etmeye çalışıyoruz.

Artık usenmezsem uzun kollu çıtçıtlı body alışverişi yapmam lazım kızıma.Ama sepete koy, ileriki asamalar filan hep erteliyordum.Sanirim bilincaltim para harcamak istemiyor.Bugun buna son vereceğim Birkac tulum da alacagim.Bir aya kalmaz uyku tulumu da çıkarsa beklediğim markanın, kişa yine evdeyiz başka bir şey almam gerekmez

Kızlar dün biz de 4 çocuk var tek çocuk olanlar şikayet etmesin lütfen diye espri yaptım kendimce sonra düşündüm de kırılan alınan olabilir diye kusura bakmayın yanlış anlaşılma olduysa.

ben çok alındım

yok canım merak etme alınmayız, biz birden fazla çocuk deneyimi yaşamadığımız için tek çocuk bile bizi mahvetmeye yetiyor

her zaman söylüyorum allah senin gibi 2- 3-4 çocuklu annelerin yardımcısı olsun gerçekten zor

ben bir tane ile ağzımın Payını aldım şahsen

Biz abi bebeğin tüm küçülenlerini dağıttık kocamda bende çocuk defterini kapattık çünkü

Bende uyku tulumu alacağım canım ya hangi marka bakacaksın

Bende uyku tulumu alacağım canım ya hangi marka bakacaksın
İçi elyaflı olanları küçükken almış pişman olmuştum.Hicte kullanmadım terleme ihtimali çok var ve kurur içinde diye.Simdi Instagram'da gördüğüm bir markanın kış tulumlarini bekliyorum canım,mesajla yollayayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…