Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Terler mi ki yA benim çocuk hiç üzerini örttürmüyor daralmaya gelemiyor ki birde gece beslenmesi iyi durumda bizim acaba odasını ayırsam mı diyorum kameramız var

Terler mi ki yA benim çocuk hiç üzerini örttürmüyor daralmaya gelemiyor ki birde gece beslenmesi iyi durumda bizim acaba odasını ayırsam mı diyorum kameramız var

Kislik uyku tulumu icin ya woolnat kids yada muslin tulum dikkatimi cekiyor woolnat 3 yil fln kullaniliyor

Biz abi bebeğin tüm küçülenlerini dağıttık kocamda bende çocuk defterini kapattık çünkü

ben de çoğunu dağıttım vermeye kıyamadığım birkaç parça saklıyorum onu da ilerde kendi çocuğuna giydirsin diye

net bir şekilde 2. Çocuğu istemiyorum allah bir kaza vermezse

Gelmeden yardımcı kıza anahtarı göndermiştim sağolsun evi temizlemiş balkonları halletmiş
Sonbahar temizliğine Eylül 10 da falan başlarım ben yapcagim yavaş yavaş iyice dip köşe ayrintili
Bende 1 Eylül dip köşe yapacağım sonra izne girerken halıları yıkamaya yollarım geri dönünce teslim alırım . Bebek emeklediği için halısız olmaz . Gelince sererim inş. Sonra her hafta pazartesi kadın gelecek yani ekim başı olmuş oluyor kapılar kapanır sanırım biraz

Bebekle kahvaltıdan sonra dışarı çıktık geldik . Evi dik süpürge ile süpürdüm yerleri vileda yaptım . Tavuk şiş için fazla olmuş bende sote yapayım dedim malzemeleri doğradım sadece kavurmak kaldı . Emzirdim uyudu birşeyler yiyeceğim . Dolapta mercimek çorbası var dün çok az yedi bütün 16:30 gibi yediririm . Yoğurt yedi az önce sonra emdi uyudu . Kavanoz maması var ama sanırım az şimdi biraz daha yapayım

Kızlar benim oğlandan kalma 3 tane uyku tulumum var kıza uyku tulumu almayacağım. Birini kullanmam fermuarinda kaplama olmadigi için oğlumun boynunda alerji yapmıştı sanırım nikel var içinde. Bir tanesini yurt dışından almıştım 100% pamuk sık kumaş kollari fermuarli kolsuzda giydiriliyor rengi unisex kıza rahatlıkla giydiririm iki sene. Digerinide e bebekten almistim oglan uyku tulumu giyinmeyi pek sevmediği için hic giydirememistim onun rengide ortak elyafli cok soguk gunlerde giydiririm oda en az 2 sene gider diye tahmin ediyorum her ikisinin kesimi bol.

Ben koltukları da bu sene yıkatacağım Eylül ortasında temiz olsunlar silmekle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…