- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.921
Terler mi ki yA benim çocuk hiç üzerini örttürmüyor daralmaya gelemiyor kiİçi elyaflı olanları küçükken almış pişman olmuştum.Hicte kullanmadım terleme ihtimali çok var ve kurur içinde diye.Simdi Instagram'da gördüğüm bir markanın kış tulumlarini bekliyorum canım,mesajla yollayayim.
Kaç saattir uyumadıKiz 2/3 gündür delirtiyor beniyatağına biraktim ağlasın ağlasın yatsın artık dermanim kalmadı uğraşmaya.
Terler mi ki yA benim çocuk hiç üzerini örttürmüyor daralmaya gelemiyor kibirde gece beslenmesi iyi durumda bizim acaba odasını ayırsam mı diyorum kameramız var
Nasıl 3 yılKislik uyku tulumu icin ya woolnat kids yada muslin tulum dikkatimi cekiyor woolnat 3 yil fln kullaniliyor
Biz abi bebeğin tüm küçülenlerini dağıttıkkocamda bende çocuk defterini kapattık çünkü
Saat altıdan beri ayakta 15 dkk falan uyudu sadece. Birde sürekli miz miz herşeye ağlıyor bugün pek birseyde yemedi hazirladigim herşeyi yarıda bıraktı. Sinir oldum.Kaç saattir uyumadı
Ahahahaga aynı benben de çoğunu dağıttımvermeye kıyamadığım birkaç parça saklıyorum onu da ilerde kendi çocuğuna giydirsin diye
net bir şekilde 2. Çocuğu istemiyorum allah bir kaza vermezse
Diş o zamanSaat altıdan beri ayakta 15 dkk falan uyudu sadece. Birde sürekli miz miz herşeye ağlıyor bugün pek birseyde yemedi hazirladigim herşeyi yarıda bıraktı. Sinir oldum.
Bende öyle tahmin ediyorum. Inanılmaz huysuz cunku.Diş o zaman
Gelmeden yardımcı kıza anahtarı göndermiştim sağolsun evi temizlemiş balkonları halletmişBende temizliğe ne zaman başlıyorsun
Kızarıklık filan var mı baktın mı hiçBende öyle tahmin ediyorum. Inanılmaz huysuz cunku.
Kızarıklık yok ama alt disleri çıkacak gibi duruyor yani dış etine baktigimda diş izi belli oluyor.Kızarıklık filan var mı baktın mı hiç
Bende 1 Eylül dip köşe yapacağım sonra izne girerken halıları yıkamaya yollarım geri dönünce teslim alırım . Bebek emeklediği için halısız olmaz . Gelince sererim inş. Sonra her hafta pazartesi kadın gelecek yani ekim başı olmuş oluyor kapılar kapanır sanırım birazGelmeden yardımcı kıza anahtarı göndermiştim sağolsun evi temizlemiş balkonları halletmiş
Sonbahar temizliğine Eylül 10 da falan başlarım ben yapcagim yavaş yavaş iyice dip köşe ayrintili
Sağlıkla çıksın güzel dişleri olsun inşallahKızarıklık yok ama alt disleri çıkacak gibi duruyor yani dış etine baktigimda diş izi belli oluyor.
Tamam tamam şimdi anladımKesimi buyuk oldugu icin cocuga 2 3 yil oluyor
Amin inşallah canım senin oğlanında aynı şekildeSağlıkla çıksın güzel dişleri olsun inşallah
Ben koltukları da bu sene yıkatacağım Eylül ortasında temiz olsunlar silmekle olmuyorBende 1 Eylül dip köşe yapacağım sonra izne girerken halıları yıkamaya yollarım geri dönünce teslim alırım . Bebek emeklediği için halısız olmaz . Gelince sererim inş. Sonra her hafta pazartesi kadın gelecek yani ekim başı olmuş oluyor kapılar kapanır sanırım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?