- 15 Nisan 2017
- 3.573
- 9.305
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.941
Senin eve gelen yardımcın yerleri neyle siliyorBen koltukları da bu sene yıkatacağım Eylül ortasında temiz olsunlar silmekle olmuyor
Benimkinin dağ gibi kışlıkları varO değilde canım online alış veriş sitelerinden deli gibi kislik alış veriş yapasım var özellikle çocuklara Iradeli davranamamaktan korkuyorum
Biz de kamera aldik,hiç değilse gündüzleri odasında yatsın diye ama başaramadıkTerler mi ki yA benim çocuk hiç üzerini örttürmüyor daralmaya gelemiyor kibirde gece beslenmesi iyi durumda bizim acaba odasını ayırsam mı diyorum kameramız var
Ohh en iyisini yapmissin. Benimde bir yığın hediyelik giysiler var hic giydirmedigim ama değişim fişi olmadığı için değerlendiremedimBenimkinin dağ gibi kışlıkları varhediye gelenleri götürüp hep 12 ay kışlık aldım geçen sene
Evet,bunu da çok araştırmıştım.Kaliteli gözüküyor fiyat olaraktaKislik uyku tulumu icin ya woolnat kids yada muslin tulum dikkatimi cekiyor woolnat 3 yil fln kullaniliyor
Yaaa bi arkadaşım kotondan 5 Li takım getirmişti mesela . Tam o zaman giyebilirdi ama bebeğin çok kıyafeti vardı bende götürdüm. 90 TL miş 4 parça mı ne eşortman swit filan aldım yerineOhh en iyisini yapmissin. Benimde bir yığın hediyelik giysiler var hic giydirmedigim ama değişim fişi olmadığı için değerlendiremedimsaklıyorum bende bir kuzenim var durumu kotu cinsiyeti belli olsun kiz olursa kızın kuculenleriyle beraber ona veririm kiz olmazsa da evde tutarım ihtiyaç sahibi birileri olursa veririm.
Her zaman aynı değil tabi bazen inanılmaz çok uyanıyor bazen 1 kez kararsızım denemem lazım . Odasına yatağını götürürüm birde berjer koyarım kendim için . Yaaa ama ben çok korkuyorum bizden habersiz birşeyler yapar gece diye . Biz uyurken Gece 3 te. ilk sürünmeye başladığı zaman beşiğin ayak ucuna gidip Temizleme pamuklarını bezleri dağıtıyordu sesine uyanıyorduk . Şimdi odasına bıraksam gece uyanır beşikte ayağa kalkar ay bi hayal ediyorum kalbim sıkışıyorBiz de kamera aldik,hiç değilse gündüzleri odasında yatsın diye ama başaramadıkBizimkinin bir ayarı da yok,yaşını geçsin oda ayırma işini öyle dusunucem inşallah ben.Ama gece sıkıntısı yoksa uyanmak konusunda, yorulmayacaksan bebekte sende hazırsınız demektir ♥
Biz zorluk yaşıyoruz resmen.Saga sola dönsek hemen bı nefes aliyo,burdayım rahatsız oluyorum der gibiOdayı ayirdigimizda oda rahata erer vakti gelince
Bunu bizim yanimizdayken de yapar biz uykudayken korkusuyla ben beşiğin açık olan tek kısmına yastık yorgan ne varsa koydum zemini yumusattimHer zaman aynı değil tabi bazen inanılmaz çok uyanıyor bazen 1 kez kararsızım denemem lazım . Odasına yatağını götürürüm birde berjer koyarım kendim için . Yaaa ama ben çok korkuyorum bizden habersiz birşeyler yapar gece diye . Biz uyurken Gece 3 te. ilk sürünmeye başladığı zaman beşiğin ayak ucuna gidip Temizleme pamuklarını bezleri dağıtıyordu sesine uyanıyorduk . Şimdi odasına bıraksam gece uyanır beşikte ayağa kalkar ay bi hayal ediyorum kalbim sıkışıyor
Tam nefretlik bir kadın buYa bu arada konu giysilerden açılmışken. Ben oğlanın kuculenleri bir kısmını bir kuzenime vermiştim daha önce. Sonra bir posta kuculenlerde daha oldu 3 tane mont bot bir sürü kislik giysi vs başka birine soz verdim durumları baya kötü diye. Kv ile evleri yakın olduğu için kv nin evine biraktim gelip alacak dedim burdan. Kadina soz verdim ayirdim dedim. Kv sen tut iki üç parçayı çıkar içinden geri kalanın hepsini yeğenine ver. Yeğeninin eşide polis 7 bin tl den fazla maaşı var evi arabasi var. Benden gizlemeye calisti sonra hic beklenmedik bir sekilde cikti ortaya. Biliyor birde başkasına söz verdiğimi. Bu kadının çevirdiği dolaplar bir gün cinnet geçirtecek bana
Çok ayıp...Ona ne münasebet karışıyor senin hayrına.Okudukca hayrete düşüyorum kv tarafiniYa bu arada konu giysilerden açılmışken. Ben oğlanın kuculenleri bir kısmını bir kuzenime vermiştim daha önce. Sonra bir posta kuculenlerde daha oldu 3 tane mont bot bir sürü kislik giysi vs başka birine soz verdim durumları baya kötü diye. Kv ile evleri yakın olduğu için kv nin evine biraktim gelip alacak dedim burdan. Kadina soz verdim ayirdim dedim. Kv sen tut iki üç parçayı çıkar içinden geri kalanın hepsini yeğenine ver. Yeğeninin eşide polis 7 bin tl den fazla maaşı var evi arabasi var. Benden gizlemeye calisti sonra hic beklenmedik bir sekilde cikti ortaya. Biliyor birde başkasına söz verdiğimi. Bu kadının çevirdiği dolaplar bir gün cinnet geçirtecek bana
Allahım çok korkunç düşündüm deBunu bizim yanimizdayken de yapar biz uykudayken korkusuyla ben beşiğin açık olan tek kısmına yastık yorgan ne varsa koydum zemini yumusattimFenalar Allah korusun hep inşallah..
Evlat olsa sevilmeyecek cinstenTam nefretlik bir kadın bu
Bence de aynen öyle anlattıklarına göre . Ben olsam laf söylerim sürekli gıcık oldum zaten kadınaEvlat olsa sevilmeyecek cinstenkarakteriyle uyumlu bir tipi var birde allahim her gördüğümde fenalık geçiriyorum
Bir ara çok laf sokuyordum ama eşime hic birsey soylemezdim sonra farklı bir strateji uygulamaya başladım kv ye birşey demiyorum ama yaptigi herseyi esime anlatıyorum bilsin annesinin neler yaptığını.Bence de aynen öyle anlattıklarına göre . Ben olsam laf söylerim sürekli gıcık oldum zaten kadına
Mopla siliyor ben elle sildirmiyorum ha yapanlarda varSenin eve gelen yardımcın yerleri neyle siliyor
Bende rahatsız olduğum şeyi Kv ye direk söylemeye başladım eşimi araya sokmuyorum . Çünkü birşey yapmıyorBir ara çok laf sokuyordum ama eşime hic birsey soylemezdim sonra farklı bir strateji uygulamaya başladım kv ye birşey demiyorum ama yaptigi herseyi esime anlatıyorum bilsin annesinin neler yaptığını.
Geçen bdv de bir konu okudum da bunu tartışıyorlardı . Bende hiç yardımcı almadım ya o yüzden sana sorayım dedimMopla siliyor ben elle sildirmiyorum ha yapanlarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?