Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende rahatsız olduğum şeyi Kv ye direk söylemeye başladım eşimi araya sokmuyorum . Çünkü birşey yapmıyor
Önceleri bende öyle yapardım. Sonra baktım bu kadınla dürüst davranarak baş edilmiyor ben herşeyi direkt yüzüne söyledikçe o arkadan eşimi bana karşı fitliyordu. Bende onun yaptığını yapıyorum şimdi yanında sesimi çıkarmıyorum arkadan eşime söylüyorum annen böyle yaptı diye. Ona böylesi lazım.

Eşin ne yapıyor bu durumda peki

tuce_tuce valla ben evdeki duruma gore davranıyorum çoğu zaman. Standart ana malzemelerim irmik, pirinç unu veya yulaf. Sonra duruma gore ya hurma katıyorum ya muz ya kavun evde hangi meyve varsa. Kattığım meyve ekşiyse pekmezde ekliyorum tatlansin diye. Birde tahil karisimim var benim onunlada ayri kasik mamasi yapiyorum. Açıkçası benimde yeni tariflere ihtiyacım var. Tıkandım bende

Dur ben biraz bakayım o zaman yazarım sana . Yanlız tahıl karışımını tarif etsen birde kan tahlili filan yaptıracak mısın sen ?

Senle karşılıklı çay kahve içerken ortalığı talan etmeleri hiç umrumda olmazdı valla
Yaaaaaaaaaa
Kmsl Hnd canım bot alma bence sen bilirsin tabiki ama
Kararsız kaldım işte ogün eşim aradı alayım diyeeeee bekle dedim
ben de çoğunu dağıttım vermeye kıyamadığım birkaç parça saklıyorum onu da ilerde kendi çocuğuna giydirsin diye

net bir şekilde 2. Çocuğu istemiyorum allah bir kaza vermezse
Ahahahahahhah bir zamanlar ben ama 11.5 sene sonra doğurdum,,,,
Şimdi yine regl olmadım korkuyorum valla
Mopla siliyor ben elle sildirmiyorum ha yapanlarda var
Bana gelen abla da elimle silerim dedi daha temiz oluyor dedi
Hatta benden başka gelen olursa vileda verme dedi

tuce_tuce Kmsl Hnd elle de yazık gunah 200 metre ev temiz yapıyor leke dalın kalmıyor
Elle de temiz olur ama daha geç kirlenir
Valla canım banq önce gelen kadına vileda veriyordum siliyordu sonra kadını değiştirdim yeni gelen kadın vileda verdiğim halde kendi elle silmek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…